MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Eu nu am luat asegno de materninate ca mi-a acceptat inpsul materitatea si am primit 6 luni maternitate
si ca vb de kg
Mikuta-felicitari,la cit mai multe kgggggg de dat jos ovviamente
zici ca da rezulate giorno e notte?
eu inca am alea 4 de un secol am ramas cu 4 kg si nu prea le dau jos dar nici nu ma obosesc tre sa recunosc
Slimatei-tu ai reusit sa dai ceva kg?(sono impicciona)
Mamii-ce faci nu vi la caffą?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ecomi ecomi ecomiiiiiiiiiiiiii cafea pls la greu o baritai canoaia :)) si un baby sitter pentru alex macar 2 ore

raluca gata deja te.ai intrecut cu gluma :D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Chiar asac Mamii
hai Raluk-de acum nu mai glumim

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Katia merci de invitatie
Deci nici voi nu stiti daca a nascut deja ?
Petro ce face Silvia ,A plecat mama ?
O saptamina buna in continuare va doresc.

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata.. am venit la cafea buna ..multumesc ioana ...sa stiti ca imi place asa de noi ca facem cu randul

si multumesc fetelor de incurajare...stiu ca nu sunt singura ..si fiecare are perioadele sale..mai mult sau mai putin apasatoare... dar acum la mine chiar e o perioada urata tare si nu as vrea sa cad intr-o depresie ceva..eu incerc sa ma ridic ca tb sa fiu tare pt. junioara...dar singurele cu care schimb si eu o vb sunteti voi...(adica tastezi cuvinte) si in rest mai vb si eu de una singura.. caci cu soatza avbia mai reusesc sa comunic.. seara vine rupt de oboseala si abia daca mai mananca ..de multe ori face doar un dus si la somn..salta si cina... isi strica si stomac si tot.. mi-e o mila de el... sper de sapt. viitoare sa se schimbe tb si sa fie si el mai prezent pe acasa ... of..stiu ca e doar o perioada.. da ce sa-i faci cand iti vine asa cateodata sa-ti iei butoiul cu tine e mai rau cand cazi in el..eu incerc sa-l ocolesc...

va si va urez o zi placuta...

acum sunt cu junioara in brate.. azi e treaza tare...gata cu somnicul.. de la 4 dim..tot papica cerem.. chiar a luat bine in greutate sapt asta...meno male...

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor

LA MULTI ANI ! Ella

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Eryteea-ce ne zici de Ingrid? cit timp are?
unde locuiesti in ce oras?
Stefa-ce bine ca dam cafeaua cu rindul
lasa nu fi depresa,asa e ca stam in casa cu copii mici,dialog cu ei pici pici si alte bolboroseli frumoase dar iti lipseste dialogul si asa ne tinem companie intre noi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

ioana acum am vazut...(ei esti impicciona ..)de kile..n-am dat jos un gram macar.. dar cum dr. a zis ca nu am voie sa fac gimnastica.. cred ca s-a dilit...eu ma gandeam ca e vb de acidul lactic..sa nu fac efort ..ca sa pot alapta..dar a zis ca ce daca alaptez ..pot face sport tranquilla.. dar e de hemoroizi.. cica n-am voie sa fortez muschii abdominali.. si mi-a interzis si innotul....a zis ca tb musai sa mai astept un picutz.... cu c'entra asta nu mai stiu.. or fi asa de rau... e drept ca am stat rau tare ca am avut si hemoragie.. am tot schimbat tratamente si pomate la greu.. acum Slava Domnului vad ca stau un pivc mai bine.. sper sa ramana asa ..dar ogni tanto tot mai sangerez.... si a mai zis ca n-o sa scap de asta toata viata..tb sa stau atwenta la ce mananc sa nu fortez..si si... ma gandesc in cazu asta la o operatie..ce stiu eu... ir va fac capu patrat..

raluka o pun si eu la treaba..daca e sa FIE....dOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Daraban-azi nu mergi la scoala?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ELLA sa fii fericita si iubita si sa-ti indeplinesti ori ce iti propui...

Mergi la inceput