MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alex mersideci stau linistita.. eu stiu ca de mica ea era asa incepusem eu ca desteampta intr-un timp sa o trezesc noaptea ca mi se parea mie ca nu mananca destul..si ii stricasem somnul de noapte dar ea a dormit mai mereu noaptea min 5 ore...n-am avut probleme cu ea..doar ca azi erau vreo 8-9 ore de cand dormea.. ma saturasem eu...defapt azi a dormit toata ziua..se trezeste tzatza si somnic...
Dumnezeu sa le ajute tuturor mamicilor..copii cuminti ca al meu..dar si copiilor, mamici cuminti ca mine...

alina ...nustiu ce sa spun..fiecare interpreteaza cum crede....am nevoie de o relaxare.. eu simt proprio o nevoie de a iesi un pic ..avand in vedere ce viata monotona am..nu -mi displace da' la un moment dat simt ca o iau razna...si cum nu am nici o distractie..si deocamdata nici o perspeciva de viitor.. ma omoara gandul asta..scola am lasat-o ...de munca..cine stie ce si cand ma voi apuca daca ma voi apuca..... ei..chiar ca sa te dai cu capul de pereti... da basta ca ma uit la fii'mea si-mi trec toate...

mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cu actele astea cu plecarea cu venirea cu pasaport..eu am certificatul de aici de la primarie luat in plurilingue...restul ce tb sa mai fac?ca eu nu mai inteleg nimic.. va rog...
petro am vazut ca vb cu fetele dincolo de alocatie care o fi tb?

eu aici am depus numai actele pt. arsegno de maternitate..voi ati rezolvat ceva cu asta?..cica vine in jur de 1000 de € are cineva sau stie care dintre ele cele de la inps.. e cererea pt. arsegno de famigli..cica si cu el mai ei pe luna cate 60 pt. copil si 80 pt. casalinga..boooo..habar n-am

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

felicitari mirela de performanta...wow.. crhiar si asa e multisor.. dar cred ca e doar spinta de inceput.. nu cred ca pe parcurs va fi la fe.. acuma na' nustiu ce sa zic decat bafta!...
si mai vroiam sa-ti zic ca Sareta e o scumpica si iti seama leit..cel putin in ultima poza asa se vede e dulce tare

Mergi la inceput

oana..a nins...wow..felicitari lui Eduardo pt. performanta..

apropo de mail ce le-ai scris..?ca eu nu ma pricep...[bat cap]

pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,felicitari pt progresele lui Eduard!Sper sa vedem si poze

Stefi,cred ca te omoara statul in casa..Noi iesim la plimbare zilnic,ne oxigenam,ne relaxam si e o ocazie minunata pt a sta de vorbaIar in we,jumatate din timp tot pe-afara,dar nu prea departe de cand cu burtica mare!

Mirela,mersi,mersi,ai zis tu ca-mi urezi in fiecare zi nastere usoara!Ei,dac-oi avea vreun travaliu de ala de ore intregi,poate inainte de spital,intru sa va dau vestea cea mare..Daca nu,dupa,cand om veni amandoua acasa!

Alex,sanatate!

Dana,plimbare placuta prin magazine..alta metoda eficienta de destresare

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Stefania lasa ca si a ta este o splendoare,si asegnio di maternita este de 1427 de euro.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Raluk si asa voi face!!!!!!

Oana felicitari lui Eduard tineo tot asa .

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

stefania(o sa ti spun si eu asa, ca mi place mai mult decat slimatei)...te inteleg perfect, aceleasi ganduri mi se invart si mie prin cap...eu-30 de ani, 2 copii, jobless...nu mi as fi imaginat niciodata, visam cariera si multe altele...insa nu am renuntat sa sper
si eu simt nevoia sa fiu un pic singura, sa am timpul meu...inainte de toma reuseam, cand avea dav 2 sapt l am lasat prima data singur cu bogdan, incadrandu ma la inceput in alea 2 ore cat rezista fara titi. Ma plimbam aiurea pe strazi, sau la cosmetica,intram intr o librarie sau imi cumparam ceva frumos de imbracat, sau pasionata fiind de stimularea copilului cautam linistita jucaria perfecta intr un magazin de jucarii sau altele..singura, simteam o disperata nevoie sa fiu singura cu mine.Acum insa e mai greu, ori il iau pe Toma, ori pe Dav...singura nu prea mai am ocazia sa fiu.Din rutina ma mai scoate wek, mai mereu suntem pe afara,prefer sa mancam la un restaurant si sa ne intoarcem seara..ca mergem intr un parc, la muzeu, la un acvariu, intr un orasel frumos...incerc sa gasesc mereu ceva nou de facut in wekend

cu actele ptr bb, daca sotul tau nu e roman lucrurile sunt mai simple...
cu assegno ptr maternitate, din diverse motive total aiurea 1 an a durat sa mi dea permisul ala de sedere, pana la urma am facut un denunt si mi l au dat in 2 sapt..nu am avut insa rezidenta la mom nasterii lui toma, asa ca nu am avut dreptul
cu celelalte urmeaza sa ne interesam, sotul lucreaza cu partita iva, nici nu stiu daca avem dreptul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

slimatei- chestia cu assegno di maternita eu nu am beneficiat pentru ca lucrez ( daca nu lucram beneficiam de cei 1427 euro ) asa

alocatia copiluli o ia sotul in busta paga ( este de 40 de euro ) depinde de venituri, pentru ca esti casalinga tot sotul tau trebuie sa ia bani in busta paga ( asa a fost acum 5 ani cind eu nu lucram)

bafta si noptica bunica fug fuguta la nani ca e tirziu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Petro
Raluk ,cind rastorni caruta ?

Va pup fetelor si numai bine.

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
cafeaua e pronta cine vine?
Eryteea-da mai des pe aici daca vrei bineinteles
Mikuta-ce scumpa e Sareta zimbitoare imediat sta singura in fund,precoce fiica ta
ce intensitate ti-ai pus la glow???
Alinutza-cred ca asa ne simtim toate cu rutina si statul in casa,aici e tare greu cu copii servici asilo nido etc mai ales ca nu avem nici un ajutor,ce bine ne-ar prinde sa avem mamicile pe aici
alta viata dar asa incercam care cum putem
mama mea vine in curind dar in concediu sa o vada pče giulia ca nu mai poate numai in poza plus ca deocamdata e prima si unica nepoata si e rau sa nu o vada
Micio-ce ma bucur de Eduard,acum o sa-ti aduca primul lucru de 8 martie cucreatiile lor la cresa,ce frumos abia astept si eu
Raluk-hai sfornato? punem majoretele?
Slimatei-lasa ca trece si perioada asta,ce sa zic incerc sa te incurajez,asta mi-o zic si mie de un an de zile si inca nici o rezolvaresper sa fie altfel la tine

Si la multi ani Ella

nu ai mai dat deloc pe la noi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput