MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mamii

raluca bafta!
Zodia peshti e super:DSunt eu ... dar sa shti k avem totushi o latura a noastra se zice ca avem simturile mai dezvoltate ca altii :) si mie imi place sa cred asta !

aveti, aveti.. ca sunteti inteligenti
quote:

hahaha poze noi la semnatura:D adica noi..pentru voi ca ele sunt facute acum o luna :D mai noi sunt cele cu hanoracul in dungi

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetele va invit la o cafelutza buuuna bunnnaaaa si o tigara din partea casei!

slimatei
Alinuta deci ca sa poti ieshi cu bebe din it iti trebuie titlu de calatorie Dar ca sa ieshi cu bebe din romania iti trebuie pashaportul lui pebntru pashaport iti trebuie certificatul de nashtere pentru care ashtepti 3 luni.Bine ei sunt nesimtiti doar ca il tin atat eu l.am luat intr.o saptamana in fine.Apoi..... ca sa faci certificatul iti trebuie certificatul lui de aici apostilat de aici!Si cam atat si da se poate face si la noi aici la consulat dar nici nu vreau sa shtiu cat te costa

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata.. multam' demimi...

eu acum o beau
sunt satula de somn si de treaba..fata mea s-a culcat aseara la 11 dupa o partida de plans...cred ca era mai mult smiorcaiala..caci pana acum n-am mai auzit-o sa planga...cel putin nu asa mult...si nu cu semne ca ar avea ceva....nu era un plans plans..in fine..nustiu sa explic..ideea era ca dormit pana la 7 dim.. ma trezesc ..buimaca de somn..si nu stiam ce se intampla..caci stiam ca am un copil care dim. da semne de trezire si de fomitza..
pe la 7 jum. am trezit-o eu..defapt nu am trezit-o... i-am bagat tzatza in gura ..ea a papat..si bine nu asasi somn in continuare.. stranu' ca doarme si acum.. eu intre timp m-am umflat si de treaba.. caci de iesit azi nu se poate ploua...si ea inca nu da nici un semn de trezire.. cred ca procedez la fel ca dimineata..oare o fi normal..sa doarma atat..?

va si va urez o zi buna

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao a tutte !!!!!

alinutza - extrasul ala e certificatul international de care vorbeai ... si asta trebuie apostilat la prefectura. Iti trebuie atat pt. obtinerea certificatului romanesc, cat si pt. titlul de calatorie ... ca sa poti iesi cu copilul din Italia. Si apoi, in Ro ii faci certificat de nastere romanesc ai pasaport (individual sau nu). Da, dureaza cam 3 luni certificatul in Ro. Eu inca nu i-am facut certificatul romanesc, il face mama mea (cu procura) in Ro. Astfel, in august cand mergem noi acasa e deja gata si mie imi ramane doar de facut pasaportul lui bb. E un pic de alergatura cu actele astea.

ralu - tot 2 in 1? Cum te mai simti? Da un semn sa stim de tine ... daca nu, sa punem majoretele la treaba .

Maine tre' sa mergem sa facem electrocardiograma Silviei ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!
Tot 2 in 1,daAm intrat mai tarziu,ca am stat la dr o ora jumate pt trimitere la analizeIn rest,ma doare capul,probabil din cauza ochilor,ca am senzatia ca in ultima vreme nu mai vad cum trebuie.Dar cica se mai intampla si dupa nastere revin la normal...Totul e sa nu ma obosesc prea tare.Dar ce sa fac,daca la computer nu,la tv nu,citit nerecomandat?!Daca dorm la pranz,noaptea stau cu ochii pe pereti..
Alina,mersi pt raspunsNasol ca te-au taiat si pt un bb sub 3 kg..

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
si la noi ploua si e urat,si ieri tot asa a fost.
Oricum cred ca ne plimbam prin magazine deseara,la niste cumparaturi.

pe toate

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor !!

am ajuns si noi la orizont.

astazi este mai bine bb vrea toata atentia mea daca nu ii jale , eu ma mai doare gitul si nasul infundat dar merg spre bine .
slimatei_asa am patit si eu in fiecare luna aparea cite ceva nou, dintr-o data a inceput sa nu se mai trezeasca noaptea eram super fericita ( defapt si acum doarme noaptea ) apoi a inceput sa suga mai rar eram super stresata dar apoi am realizat ca maninca bine cind ii este foame ,, daca ar fii ceva probleme ar da semne cu siguranta , asa ca fii fericita !!

va doresc o zi buna si la burtici si bebici

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

raluk_ eu luna asta in 20 merg in romania cu Aleks si iti spun trecem la granita ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Pe la noi a nins toata dimineata, acum e lapovita...
Eduard la gradinita a inceput sa participe si el la activitati, sta pe scaunel cand se aseaza toti, azi facusera niste cosulete cu flori din bucatele mici de hartie lipite, cica ii place si are rabdare sa faca ce-i arata, ii pusesera orera pe panou...Maine vreau sa le las aparatul foto sa le rog sa-i faca cateva poze...
Am scris mail la ambasada pt programare, mi-au si raspuns...sper sa se respecte ordinea si sa nu stam prea mult pe la ghisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

buna tuturor............:)

dupa cum ziceam, sau nu am fost eu prea clara...eu am obtinut deja certificatul romanesc ptr toma, s a ocupat soacra, i am facut procura.Noua nu ne au cerut si apostila pe certificatul ala international, cred ca depinde si de primaria din ro unde faci transcrierea certificatului.De asta ziceam ca mi se pare aberant, am deja certificatul romanesc, si sper sa fie deajuns, ca n am de gand sa pierd inca o dimineata in comune sa pun apostila pe extrasul ala...asta ptr titlu de calatorie...oricum cel mai probabil fac pasaportul prin consulat(tot stam la vreo 1o min de consulat..), caci nu avem programata nici o plecare in ro...dar am vrea sa mergem prin franta, elvetia si deocamdata fara pb asta rezolvata nu putem...

raluk, hai ca mai e un pic si il ai pe bb brate...
micio...si eu sunt la fel de emotionata ptr progresele lui david...caci am avut un inserimento fff lent si destul de dificil

slimatei...esti o fericita, si eu visez la un ab la un centro benessere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna fetelor!!!!!!!!!

Noi in casa ne tintuieste vremea asta,si ne plictisim de moarte ca Sarei mele ii place tare mult sa iasa afara la aer.Referitor la certificat si pasaport si eu tot aici as vrea sa il fac si am trimis email la consulat si mi-au trimis ce acte imi trebuiesc dar nu si tipul cit dureaza pina imi iese,si am trimis din nou si sper sa imi raspunda.AAAAAAAA in lipsa de altceva ia sa vedeti ce facem noi SI CE NE MAI DISTRAM.

Raluk hai ca mai este putin"Nastere usoara"

Sa ma laud si eu am slabit 5 kg intr-o saptamina,dar nu va ginditi ca singura cu Giorno e Notte.

la toate fetele si bebei fara exeptie.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput