MAMICI DE ITALIA (22)
Raspunsuri - Pagina 13
daraban spune:
Raluca Delia e f cuminte,de cand s-a nascut,o fetita dulce,dulce
Se imprieteneste repede,ii plac enorm copilasii astia un pic mai mari decat ea,dar mai ales baieteii.
Fuge la ei si ii imbratisaza![]()
E precauta de felul ei,le face incetut pe toate,nu o stresez cu nimic.
In rest....eu oricum sunt subiectiva,iti dai seama ca o laud ![]()
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
raluca - pai ca sa scoti copilul din It. iti trebuie titlul de calatorie. Asta doar daca nu ii faci certificat rom. + pasaport in Italia. Acum nu stiu ce fel de demersuri o sa faceti voi pt. actele bblusei ... oricum, e alergatura multa pt. niste acte ...
Petronela si
Silvia
mamii spune:
nouia ca sa ieshim cu bebe de aici ne.a cerut doar titlul de calatorie !ATAT dar am avut toate actele la noi ieshirea din spital ... faptul ca tati a recunoscut bebeloiul ( asta pt k nu suntem casatoriti).
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
alinutza00 spune:
"extrasul certificatului de nastere bb apostilat la prefectura"
sper sa se rez si cu certificatul ala tip international..fara vreo apostila sau cu certificatul romanesc(l am facut deja si ptr toma, s a ocupat soacra in ro..dav e nascut in ro, deja il am trecut pe pasaport)...ar fi culmea, nici gand sa pierd inca o dimineata la comune
noi nu ne am hotarat daca mergem in ro in vara asta, nu am nici un chef...sau ii fac pasaport aici prin consulat...mie oricum imi expira pas la vara, asa ca tb sa rez problema intr un fel sau altul..
atata bataie de cap cu actele astea, sapt viit tb sa facem si atestatul ala de rezidenta, caci ne expira permisele de sedere...
pet.cost i ai facut deja certificatul romanesc?
alinutza00 spune:
mamii acu am vazut si raspunsul tau...ca sa iesi iti tb doar titlu de calatorie asa i...cu intorsul e mai greu, aveai deja certificatul romanesc facut? eu stiu ca dureaza minim 2 lun jum ca sa l faci, cel putin atata a durat la noi, caci fara certificatul ro nu ii fac pasaport lui bb...si daca nu ai in plan vreo sedere asa indelungata...
am inteles ca acu certificatul ro se poate face si in consulat aici?acu un an nu se putea...
Raluk31 spune:
Petro,ma refeream la faptul ca sper sa o trec in pasaportul tatalui inainte,cum a facut Alex,caz in care nu-mi mai trebuie titlul asta de calatorie
Dana,ce frumos vorbesti de ea
Si daca o lauzi,atunci ai motive!
Fetelor,am tot vrut sa va intreb si am tot uitat...iti curata/dezinfecteaza astia "ranile" in maternitate?Adica cusatura,daca ti se face epiziotomie
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
alinutza00 spune:
raluk...la spitalul in care am nascut eu nu se ocupau asistentele de asta, ci trebuia sa o faci tu
ti se dadeau pliculete cu dezinfectant praf, puneai unul intr o sticla de plastic, o umpleai cu apa calduta si iti faceai singura igiena...ni s au dat de la spital si tampoane, vata invelita in tifon, am inteles ca sunt mai indicate astea in caz de epiziotomie, caci rana poate respira si se vindeca mai repede spre deosebire de tampoanele alea speciale post partum.Pe lista de la spital eu am avut si chiloteii aia speciali ptr per post partum...
Din fericire dupa o saptamana deja nu mai aveam pb cu epiziotomia(in spital mi au mai facut doar un control, inainte de a ma externa)
IN Ro, intr adevar, de pb asta se ocupa asistentele sau infirmiera...si cu dav am avut placerea de a avea epiziotomie...(desi dav a avut doar 2.900 tot m au taiat...)
slimatei spune:
buna!
inca nu am citit din urma am intrat pt 5 min.... dar m-a mirat ca nu am vazut subectul
si vazut pag 3
azi am avut o zi plina.. am stat aproape toatea ziua afara...![]()
in rest ziua de azi a decurs ok..m-am inscris la cetru de benessere
sa-mi revin un pic atat fizic cat si moral...
si pe deasupra a mai facut si tati papica inseara asta ca a fost liber
...
somnic usor
a tutti quanti
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:pai si noi suntem numai coarne...
Originally posted by Raluk31
...pai eu as prefera Pesti pt o mai buna intelegere,ca eu sunt Capricorn,jumatatea mea Taur si imagineaza-ti inca unul cu coarne,insa de foc de data asta...Ar fi care pe care
...
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"