MAMICI DE ITALIA (22)
Raspunsuri - Pagina 17
slimatei spune:
cristina..unde esti..sunteti bine?????????
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
daraban spune:
Poate nu s-a trezit Raluca inca.
Eu mai astept pana dupa-masa cu majoretele ![]()
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
Katiapam la scoala ma duc doao odata pe saptamana ![]()
E o scoala f serioasa
si ajunge odata pe saptamana.
dana si
delia (11.03.2007)
micio spune:
Multumesc pt felicitari, ma bucur si eu sa stiu ca-i place la gradi, stau mai linistita...
Stefania, in mail-ul pt ambasada le-am scris ca as avea nevoie de o programare pt schimbat pasaport si includere minor in noul pasaport, le-am lasat numele si regiunea de care apartin ...mi-au raspuns ca m-au programat: data , ora si nr de ordine...cam atat.
Ella, La multi ani!
katiapam spune:
Micio-ce ti-au cerut pt includerea minorului in pasaport si ti-au zis ca il poti face aici?
te intreb ca se pare ca raspunsul ti-l da cred ca pe care cum nimeresti adica pe site scrie ca se poate cind am intrebat mi-au zis ca tre sa scot titlu de calatorie si numai in tara se fac,booooooooo
lamureste-ma ca nu stiu cum se mai procedeaza
unde mergi in via serafico?
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MIKUTA4 spune:
BunaaaaaaaaaaaaELLA LA MULTI ANI! multa sanatate si multa fericire 

Katia
sarumina ptr urare si sper ca la cit mai putine kg ca tare multe au mai fost offfffff
.
Raluk nastere usoara!!!!!!! doar ti-am promis nu?
Scuzati-ma sarumina de cafea 

MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

micio spune:
Katia, am intrebat mai demult daca pot cere odata cu schimbarea pasaportului si inclurerea copilului si mi-au raspuns ca se pot cere simultan...Mi se pare cam aiurea sa ma trimita in Ro daca eu nu am motiv sa ma duc, poate vreau sa calatoresc in alta tara si imi trebuie pasaport copilului...Cred ca in via serafico , acolo am fost ultima data, si-au mai facut alt sediu?
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!Asa e,Dana,abia am facut ochi
Dar va multumesc pt sprijin,deja am alt curaj![]()
Ella,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!
Si sa mai dai pe la noi din cand in cand
He,he,Ery,cine poate sti?!
Ce mai faci?Dar artista mica?
Stefi,cum adica sa dai in depresie?!
N-ai voie,vii aici si pove si-ti mai trece..Sunt sigura ca daca ar avea mai mult timp pt voi sotul,te-ai simti altfel.Dar face si el ce poate,saracul..Lasa,ca va fi mai bine cu timpul,ai sa vezi
Pana una alta,gandeste-te ce valoros e timpul pe care i-l acorzi broscutei..nu face decat s-o imbogateasca si pe de alta parte sunt momente care trec si nu se mai intorc
Alina,mi-a placut varianta ta cu plimbarile solitare..Chiar iti doresti o cariera?Eu mi-as dori ca in vreo 2 ani asa,s-o duc pe Anais la nido,iar eu sa gasesc un serviciu part time,4 ore dimineata sa zicem,cat sta ea acolo..Ca sa mai am timp si de ai mei,nu se lipsesc toata ziua
Oana,mi se pare mie sau nu esti intr-o forma asa de grozava?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
micio spune:
Raluca, ai dreptate...nu ma simt prea ok... au venit depresoasele de primavara peste mine cred...mi's nesuferita...
Bine ca ai aparut ca uite cum ne agitam ca ai nascut
.... daca nu te deranjeaza iti las nr meu sa trimiti sms dupa nastere, de nu apuci sa ne anunti inainte sa pleci la spital
katiapam spune:
Micio-nu s-a schimbat sediul numai ca mi se pare ciudat ce tot spun aia,depinde pe cine nimeresti
cica sa fac in tara dar cum zici tu daca vreau sa merg la soara mea in olanda? tot imi trebuie pasaport
o sa scriu si eu sa vad ce-mi zic ,deocamdata nu am nevoie ca nu ma deplasez
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai