MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Sigur ca nu ma deranjeaza,Oana,ba chiar imi face placere.Multumesc ca te-ai gandit!
Si lasa depresiile,ca a nins afara,nu se potri

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Raluk deci mai esti inca "balonata " ?Cind trebuie sa nasti ,zilele astea ?
Ingrid face bine ,vorbeste mai mult ca niciodata ....si-a dat seama ca ne-am cam "saturat"de vorbaria ei si acum o face pe-a prezentatoarea .La chestia asta ea poate sa vorbesca cit vrea si nu trebuie sa-i raspunda nimeni ....doar la sfirsit trebuie sa aplaudam .Citeste cu voce tare (de fapt spune povestile care le stie) important este sa se auda vorbind.
Eu la servici.Ea sta cu nona.
Katia ,Ingrid are 3 ani si este minunea noastra venita dupa mult timp.Este o mare figura.
Va salut pe toate !

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Ei vezi,daca ai vrut-o vorbareata!
Da,zilele astea,pana in 14 daca se poate!

Raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eryteea ma bucur ca-ti mai faci timp si de noi..sa-ti traiasca minunea...abia astept si eu perioada voastra stiu raluca ca fiecare perioada are frumusetea ei...dar eu vreau sa o aud vorbind...

oana lasa butoiul..ca e al meu..e asa tentant..dar totusi il ocolesc.. nu sar inca in el..dar vreau sa-l pazesc sa nu cada nimeni in el..

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Raluca in fiecare dimineata deschid cu emotie DC-ul sa vad daca ai nascut
de-abia astept

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

katiapam ffff dulcica Giulia
Are niste ochisori superbi
Dar si toti 3 impreuna sunteti frumosi.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Heiiiii,Stefi,nu sari peste etape,ca trece viata prea repede!

Dana,anul trecut treceai prin aceleasi emotii ca mine in acelasi timpInca un pic si ajungeti ceasul aniversar!

Katia,dragut montajul!Nu pot decide cu cine seamana mai bine principessa...

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

multumesc de complimente

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Katiapam am vazut printzesa ,este superba.
Slimatei daca iti va da bunul d-zeu o vorbareata ca a mea ,iti spun eu ca vei dori sa dai timpul inapoi

Eu am un sot care vorbeste putin,strict si la subiect si cind eram insarcinata ma rugam la d-zeu sa-mi dea un copil vorbaret ca daca va fi mut ca tatsu eu ma duc la nebuni .Si crezi ca nu m-a auzit cel de sus ? ba da ,si inca f bine ca mi-a dat o vorbareata sa ma satur.

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Gagici-am pus www.slide.com/mscd?pxcid=4-U87Yp1RTSBzEvLdQvmlNLY6tL1KIP8OqjA6zLLDEesrOxxmSNCWSD72F9wBJzw¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">pozici daca aveti timp si chef

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput