MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

alex
poti lua panadol oscilococinum tachipirina( fara excese la fel ca si panadolul MAxim 2 pe zi! )Oscilococinum poti lua cum scrie pe prospect nu afecteaza pe nimeni

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Mikuto,acuma nimeni nu-i perfect!
Ce zici,imi explici un pic ce e "gestosi"?Parca asa ii spune si din cate imi amintesc ai fost la un moment dat suspecta de boala asta..Daca ma insel,scuza-ma

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

RALUK nu te inseli am fost si internata in spital ptr asta ca eram suspecta de gestosi,nu am de ce sa te scuz.Dar in cazul tau nu cred ca este cazul ptr ca nu te-ai ingrasat mult nu?Gestosi poti face numai daca te ingrasi mult cazul meu 36 de kg si daca ai tensiune arteriala mare,dar uite aici iti explica mai bine http://www.ginecolink.net/percorso_non_medici/Gestosi.htm,sper ca ti-am fost de ajutor si am sa iti urez in fiecare zi nastere usoara asa vei naste usorrrrrrrr tareeeeeeeee nu uita ca sintem alturi de tine toate.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

SAU asta http://www.clicmedicina.it/pagine%20n%2017/gestosi1.htm

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Va multumesc fetelor!
Pe fuga ca ma chiama datoria...a fost super mai ales ca dimineata a inceput cu un soare primavaratec superrrrrrrr...deci,10.30-12 la biserica preotul tanar a tinut slujba ,iar cel mai batran(si mai smecher)mi-a botezato...pe baiatoi l-au pus sa tina uleiul si sa arate la toata lumea "vestito nuovo"(se da de la biserica ceva ca un fel de babetica)...ce mai a fost super emotionat ptrsurioara lui,seara il luase cu tremurici,cred ca de oboseala sau din cauza emotiilor acumulate...saracul s-a culcat cu mama(in letto a castelo!)ca eu aveam alta datorie.
Cadouri a primit multe si frumoase.
Trebuia sa vina si un fotograf ,dar na venit...probleme...un tampit...noroc ca baiatul nasei avea aparatul si a facut ce aputut si el...deci poze cand mi le va aduce nasa...ca are si pc-ul stricat ca altfel mi le trimitea email.
La restaurant misto,mancarea buna...o alesesem eu...si cum a fost un timp superb 20grade copii sau jucat afara.Mandra mea a fost cam agitata dupa slujba nu mai vroia nici laptic de mama ,nici artificial...a plimbat o saraca mama afara nonstop...ca eu sa pot fi activa cu invitatii...la tort a dormit asa ca am facut poze fara ea
Sper sa apuc sa pun macar 2 poze pe care le-am facut eu acasa,innainte de plecare.
Recuperez pe seara cu cititul si revin...

Stefi sper ca te simti mai bine cu spatele...un fizioterapist bun cunosti

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mersi,MikutoNu de alta,dar dr vrea sa mai fac o data urina,sa nu cumva sa apara ceva..Si ma intrebam cat e de important (eu care rasuflam usurata ca am scapat de analize)Am luat si eu destule kg,16,poate s-a gandit ca avansez prea rapid si cine stie cat va mai duraTensiunea in schimb a fost toata sarcina 10 cu 7,deci ok

Felicitari,Roxali,sa va traiasca micuta crestina!Si asteptam poze,bineinteles

Alex,multumim pt urariVezi,tu-mi intaresti convingerile8 ar fi frumos,de ce nu..dar si 9,de Mucenici..sau 11(data asta are o semnificatie importanta la noi,ne-am cunoscut in 11,ne-am casatorit in 11..nu martie,dar oricum)..ei,vine ea cand e scris!

Raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am aparut si noi!

Pt. fetele din Milano si imprejurimi ... titlul de calatorie pt. bb (obtinut prin Consulatul Milano) este valabil 6 luni si costa €45,00. Actele necesare: 2 foto tessera (pt. bb), extrasul certificatului de nastere bb apostilat la prefectura, certificatele de nastere parinti, buletinele parinti, pasapoarte parinti si certificatul de casatorie. Este raspunsul Consulatului ... eu merg sapt. viitoare sa il fac si deci va voi spune si din experienta proprie.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Raluca eu sunt smechera la curs,m-a pus maestra la grupa de avansati
Ma mai plictisesc si io cateodata,dar macar mai conversez cu fetele pe acolo.Suntem numai femei

Eu vreau sa nasti de ziua Deliei,vrei?
Martea viitoare.

katiapam v-am vazut frumoaselor!

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

katia - vazut printesa Giulia la plimbare. frumusica foc!!! Si mamica!!!

Noi am fost azi o ora la plimbare, da' ne-am intors rapid ca bate un vant !!!!!! E soare, dar bate un vant rece ... Si eu tre' sa mai ies o data sa mai cumpar cate ceva ... si nu am chef ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro,multumim pt info.Ce ma enerveaza astia cu atatea acte pt o hartie de rahat...Bine-ar fi sa nu-mi trebuiasca!

Dana,vom vedeaPovesteste-ne pana una alta despre Delia,cum e sa ai un copilas Peste?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

l-am vazut si pe smecherasul Alex

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput