MAMICI DE ITALIA (22)
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
neata ..multam de cafea...ioana
nu v-am zis eu ca in fiecare zi un alta![]()
azi mi s-a stricat copm...defapt ieri..si acum am fost nevoita sa utilizez cel al soatzei.. si ma impicio pe aici..si nici nu-mi palce cum funcz :p urata treaba..ma duc cu el la dr
...sa vad ce are sa speram ca va fi frumos afara sa nu ploaua... bine ca SUNTEM NOI SANATOASE.. AZI DIM AM PAPAT.. SI ACUM AVEM O FOMITZA.. MERGEM LA PčAPICA![]()
v-am pupat[pup
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pių bella cosa"
Raluk31 spune:
Neatza!
Na,ca am fost si la dr.Cica nici o schimbare,col perfect inchis.Senzatiile de ciclu sunt contractii care pregatesc uterul in vederea marelui eveniment.Dar bebelusa e jos de tot,asa ca se poate intampla oricand.
Katia,pai eu as prefera Pesti pt o mai buna intelegere,ca eu sunt Capricorn,jumatatea mea Taur si imagineaza-ti inca unul cu coarne,insa de foc de data asta...Ar fi care pe care![]()
La voi,cu atatea Gemeniste,cred ca nu va mai dati rand la vorbit!![]()
Termenul e 14 martie,dar sper din suflet sa nu ajung pana acolo..
Am vazut o Giulia frumoasa cu o mamica asemenea
...mai,ce mai trece timpul!
Alina,multumesc
Dana,deci ai inceput scoala
Eu m-am lasat de ea,ca nu mai pot sta pe un scaun 2 ceasuri si apoi devenise chiar plictisitor,ca apareau mereu incepatori si practic repetam vesnic aceleasi lucruri
Petro,azi e baba mea si s-a dus soarele![]()
Mamii,sanatate
Stefi,ce tot faci de toate alea se lipesc de tine?![]()
Dar ce se intampla cu Oana?Pe unde a disparut?!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mamii spune:
raluca bafta!
Zodia peshti e super:DSunt eu ... dar sa shti k avem totushi o latura a noastra se zice ca avem simturile mai dezvoltate ca altii :) si mie imi place sa cred asta !
hahaha poze noi la semnatura:D adica noi..pentru voi ca ele sunt facute acum o luna :D mai noi sunt cele cu hanoracul in dungi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
micio spune:

Sunt aici Raluca, mai bag cate un ochi, dar n-am loc de Cristi ca e liber...acum l-am trimis sa cumpere iaurt si paine
. Pe Eduard l-am dus la gradi ca nu mai tuseste si nu mai are febra, am fost aseara la control si a zis dr ca e bine, continuam cu antibioticul...imi era cam aiurea sa-i spun ca i-am nu i-am facut injectii asa cum imi recomandase...nu s-a suparat , a inteles ca-i vine greu parintelui sa-si intepe copilul...
Poate se hotaraste Anais sa vina sa nu depasesti termenul...
Vazut poze, frumoase fetitele
Mamii sanatate, sa nu se lase cu febra...
Va pup, ma duc la smotru ca nu am reusit sa mai fac nimic cu eduard acasa...
Raluk31 spune:
Asa e,Mamii,cu Pesticii,ei simt tot,nu e nevoie de cuvinte
Iar Apa e elementul cu care Pamantul se impaca cel mai bine.
E mortal Alex cu hanoracul!
Oana,spor la treaba..tre sa merg si eu sa gatesc ceva si nu stiu ce
Raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
mamii spune:
raluk am atatea idei de gateala
si atat de putin timp...
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Mamii,eu am multe idei in privinta a ceea ce as manca
Dar de gatit,asa n-am chef in ultimul timp..Pt azi am ales orez cu creveti..mmm,bun si facil..bine ca i-am descoperit,ca uitasem ca i-am cumparat!
Raluca
MIKUTA4 spune:
Buna sarumina de cafea!!!!!!!!!si un
la toate fetele dragi.
Raluk si eu sint pesti pe 15 martie si iti spun ce asa este avem o latura a noastra mai buna dar si un caracter mai dificil ca sintem schimbatori,iar cu tauri ne intelegem de minune.Deci micuta Anais se va intelege fffffffoarte bine cu mami ei.
Mami nu am cuvinte de Alex este nu am cuvinte sa va traiasca sa fie sanatos si sa se faca mare mare....
Alinuta multumesc ,in cazul asta ai fost o fericita ca atunci cind ai vrut ai si ramas,numai ca eu m-am chinuit tare mult si lacrimi amare am mai varsat,sa nu mai spun de cite analize am facut si eram hotarita sa merg mai departe oricit de dureroase erau anlizele si oricit de mult costau ca acum vezi si tu ca merita totul sa faci ptr ei.SA VA TRAIASCA PRINTISORII!!!!!, si sa va bucurati in fiecare clipa de ei ca ei cresc asa de repede offf
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Raluk31 spune:
Mikuto,acuma nimeni nu-i perfect!![]()
Ce zici,imi explici un pic ce e "gestosi"?Parca asa ii spune si din cate imi amintesc ai fost la un moment dat suspecta de boala asta..Daca ma insel,scuza-ma
Raluca
alex14 spune:
buna fetelor !!
o zi tare urata bate vintul si ploua ![]()
![]()
![]()
eu m-am trezit cu fata la cearsaf si sint tare miraita si eu si fac duet cu bimbo 
raluk - si eu sint pesti si tatal meu e capricorn si avem o legatura foarte puternica asa ca mikuta ta o sa fie super bine , ce zici daca ai naste pe 8 martie ?? succes si nastere usoare si o mamica si bebica sanatoase tun !!!!

mai feteolr vad ca am racit putin ce ziceti voi ca este bine sa beau sa nu afectez alaptatul? ( am baut ieri tachipirina dar vad ca ma doare si gitul si nasul mi-e infundat offfffffff )
azi nu am chef de nimik , a batut vintul si mi- sucit antena asa ca astazi vad doare programe italiene nu vad stirrile din romania , ce urit ![]()
![]()
![]()
va
pe toate si pe bebici si burtici si va doresc sa fiti in forma nu ca mine ![]()

http://www.flickr.com/photos/alex_14/