MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mirela -

Aaa eu stiam ca se alege la nimereala ... cel putin eu mereu am facut asa ... da' uite ca se si potriveste tot 15, deci 5+1 . Vroiam initial pe 5 (ca in fiecare an), da' a fost mai rapid sotul si mi-a "furat" baba. Iar Silvia pe 1 atunci, da' nu-mi mai amintesc cum a fost.

ralu - ce baba frumoasa esti !!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Slimatei-harnicuto ai dat cafeaua sanatate si sper sa te bucuri de zile fara probleme ca deja o ti de o perioada buna cu cite ceva
Raluk-mai ai f putin,ce mai conteaza zodia? sanatoasa sa fie si sa nasti cit de usor, cind ziceai ca inchei termenul?
las ca treci cu bine prin toate si e bine ca te-ai incurajat,abia asteptam sa citim experienta ta
Micio-voi?cum a fost pina la urma cu injectiile cum ati procedat? i-a facut medicul de tura?
Alinutza-spor la treburi si fa cu calm daca poti,vad ca esti super prinsa cu treaba
Mikuta-super am citit si eu povestea sa fie sanatoasa si sa va bucurati de micuta printesa,intr-adevar sint minuni
Petcost-ce frumoase sinteti amindoua si ce zimbet frumos are Silvia
Daraban-cum e azi Delia? a mai plins?
Mamii,Alex,Ginger,Dana,Dianag,Danagie,Liliana,Monalac,Ella,Serj,Piccaflor,
mai dati si voi un semn de viata

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Si eu aveam de gind sa pun o poza de la plimbarica de aseara dar vad ca incarca f greu,sa vad daca am rabdare
apropo de zodia piticilor
a mea e gemeni ca si mine ca si mama si sora mea,toate femminele casei in gemeni
in curind vin ai mei in concediu putin sa o vada pe Giulia dall vivo
daca incarca poza revin adica daca am rabdare

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

katia - . Asteptam ... sa ai rabdare si sa vedem poza .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

am avut rabdare

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Am vazut poza atit Giulia cit si tu sinteti frumoase tare pupici la amindoua.

Katia sint niste minuni frumoase care ne fac viata sa para o poveste.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

eu nu vad foto, imi spune ca nu exista...

mikuta felitari ptr frumoasa poveste...la noi de ex ambele dati...s a intamplat,nu eram deloc pregatita in momentele respective, asa ca emotionez mereu cand citesc ca o mamica a asteptat o perioada destul de lunga pana sa i se incununeze visul...
iar noi cat pe ce saptmana trecuta sa aflam ca sunt a 3 oara parinti, ce palpitatii am avut...a fost doar o intarziere de 2 zile, am facut 2 teste...sotul ar dori vreo 5, eu eram sigura ca ramanem la 1...insa acum sunt fff fericita si mandra de baietii mei
raluk, multumim ptr aprecieri :), am vazut si eu filmuletul vostru, splendid...mult curaj :)sa ai o nastere usoara....mie , ambele sarcini..intai mi s a rupt apa, travaliul nu se declansa, asa ca mi au indus nasterea...cu toma a fost insa mult mai greu, caci motanul meu a avut 4.040

s a terminat si ziua de azi si chiar am rez mai mult decat speram...am sunat doct si mi a spus ca daca vreau mi l face azi..asa ca dupa grupa de joaca am fost la vaccin...
si pediatra m a chemat pe seara la cabinet, i a facut repede o analiza a urinei, nu are infectie ...asa ca mai asteptam un pic sa vedem ce se mai intampla, daca continua asa vom face analize mai amanuntite...io as fi preferat sa le fac deja, dar pediatra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
eu m-am trezit mai devreme azi pt ca ma duc la scoala
ploua si ma voi uda pe picioare
delia doarme,o las cu bunicu-sau,socrul meu,sper sa se descurece,sa nu fie plangacioasa.
Oricum ieri a fost cumintica,n-a plans deloc.
Si noi cu babele Delia pe 2,o zi suuuper a fost,iar eu pe 8 ,sa vedem.

ca tr sa plec imediat

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Neata
sint de servici cu cafeaua
Daraban-spor la invatat!
Alinutza-ma bucur ca ai rezolvat tot

la plimbare
zimbim
ne strimbam

ticker