MAMICI DE ITALIA (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi,fetele!Si o primavara frumoasa sa aveti!La noi a debutat spectaculos cu 24 de grade si pomi infloriti...asa,peste noapte..drept pt care am si racit un pic
In rest,semnele continua,dar bebelusa nimic!Ii place ei in burtica..Sper macar sa nu depasesc termenul,sa trec in Berbec (chiar,stie cineva la ce data iese soarele din Pesti???) si sa trebuiasca sa fiu indusa..ca e mai nasol - naturii nu-i place sa i se schimbe cursul firesc.
Apropo de asta,Stefi,am citit povestea nasterii broscutei.Tiiii,cat ai mai asteptat-o!Ma bucur ca n-ai incetat sa speri,ca uite azi esti mamica!Cat despre partea finala,cu dilatatia,te-a ajutat DD si ai scapat repede.Sper si eu intr-o minuneEventual sa-mi zica dr diseara ca a inceput deja dilatatia..
Roxali,tu spuneai ca ai avut dureri de ciclu si dilatatie ioc cu Enrico..brrrMersi de sfat
Dana,scrie in word cand ai timp si tot salvezi si pe urma copiezi aici povestea..
Petro,eu stiam ca baba nu se alege,se ia dupa data nasterii..de ex,eu sunt in 31,deci o am in 4..ce se anunta,vijelii??
Oana,poate bb 2 o sa fie usor de crescut,cine stie..vorbesc eu acum,dar poate dupa nastere nu-mi mai vine sa incurajez pe nimeni
Alex,multumesc pt raspuns,de asta te si intrebasem,ca stiam ca sotul tau e de alta nationalitate

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Vazut si poze de Sareta,Toma si David,taaaare dragalasi!
Stefi,nu-ti fa griji,nu plictisesti pe nimeni.Imi pare rau ca nu te simti bine..unde anume te durea spatele,ca eu n-am priceput?N-o fi nervul sciatic de intepeneai asa?Si ce pompa folosesti sa scoti lapticul?Tre sa reusesti cumva..Si apoi il pui la frigi si i-l dai fetei si vezi exact cat mananca...sau nu vrei sa folosesti biberonul?

Raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata si de la noi!!!!! Stefi multam de cafea,si minunata povestea ta,eu ma chinui de ceva timp sa o scriu dar nu mai reusesc parca nu imi vin cuvintele potrivite sa descriu acest minunat eveniment care sa petrecut in viata mea,SA VA TRAIASCA STEFANIA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!!.

Fetele va multumesc din suflet ptr complimente .Sareta mea inca mai tuseste si sapt asta trebuia sa ii fac vaccinul am sa incerc sa ma duc asa cu ea,cred ca daca este ceva raceala imi spun ei daca pot sa il fac sau nu.Ii fac aerosol si vreau sa va zic ca sta asa de cumintica.

Roxali SA VA TRAIASCA!micuta crestina si sa sti ca nu am uitat ca ai promis fotografi si sa ne povestesti cum a fost.

Raluk,eu stiu ca pe 21 martie se iese din pesti ca eu tot un pestisor sint,si la propiu si la figurat .hai ca mai este un pic .

Dana lui Delia cocheta,si sa ii treaca repede durerea de dintisor.

Alinuta

Picaflor La cit mai multe lunite si sa creasca mare si sanatos Matteo!

Katiapam,Petro,Mami,Micio,Cristina,Ginger si la restul cite un si o

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor..de complimente si urari... mirela nici eu nu prea aveam chef de scris...dar imi pusesem ambitia pt. raluca si cu toate astea.. vreau sa-ti spun ca am scris-o in vreo 5 zile... niciodata nu gaseam timp..si nu vezi ce ai iesit caci cand gaseam ideea tb sa inchid ...cand vroiam sa scriu ... n-aveam chef si tot asa...

raluca nustiu ce a fost imp. e ca nu ma mai doare.. cu pompa..lascio a perdere ca n-are nici o treaba... am 2 de la chicco noi noute...

gata a trecut.. pot spune ca nu ma mai doare nik deocamdata

am luat copilas din patut dormind.. l-am pus la san si ghiftuit bine asa pe dormite...golit sani si acum mai am chef de viata..dar iar e urat afara, caci aveam chiar chef si de o plimbare...da' na' nu poti sa le am pe toate...

poate totusi se face frumos..eu sper... mai revenim...

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Fetelor am reusit,am reusit ia cititi voi AICI

Mergi la inceput

Mikuto,schimbarea semnului astrologic variaza cu cate o zi,doua in fiecare an..oare gasesc pe net?!

Stefi,uffff,ti-as trimite tot soarele de aici tie,ca pt mine e deja prea mult..cum dau o tura pe afara,cum mi se umfla mainile si picioarele..si daca e asa de cald acum,ce va fi la vara????

Raluca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooo !!!

Citit povesti frumoase, sa va traiasca puiutii !!!

ralu - hai ca mai ai putin ...

oana - merci pt. meteo, am vazut deja previziunile ... pe 6 cica-i urat ... deh, ce sa-i faci daca sunt zgripturoaica .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am stat ieri pe-afara aproape toata ziua ... era asa de frumos si sooooaaaareeee ...

Am sa mai pun poze noi zilele astea ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Petro pup obrajori grasuti la fatita frumoasa si cuminte,ce mare sa facut si tie sa iti traiasca bubulina!

Raluk chiar asta nu stiam,cred ca gasesti.

Si baba mea este pe 6 ca sint nascuta pe 15 asa stiam si eu ca se aduna cifrele de la data de nastere,iar a lu Sareta pe 4 ca e pe 13.

la toate.

Mergi la inceput