SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 7
silvana75 spune:
Sunt pe fuga, raportez -1 kg, Doamne ajuta ca s-o miscat cantaru asta!!!
Pupiu
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
a_alinta spune:
buna seara la toate fetele!
bretonica , nu numai ca suntem de-o seama, dar si de-o greutatea
deci ,sa raportez: inaltime-1.70, greutate 94 si greutatea la cre vreau sa ajung e un vis frumos..64 kg.. stiu ca nu voi reusi doar in 6 saptamani dar voi persevera...
si ca sa vezi, bretonica cat de mult ne asemanam, si mie imi vine sa le bat pe fetele astea de 55 kg.. care vor sa mai si slabeasca
si pentru intr-adevar lumea e mica, silvana si eu tot in chicago locuiesc...
fetelor, azi e a treia zi la mine, dar mi se pare cea mai grea de pana acum... am prestat o " abureala" de morcov, fasole verde, conopida si zuchini.. si mi-e foame!!!!!! parca ma satur mai mult de la fructe... si ma doare capul! asta o fi de la schimbarile din organism , sau pur si simplu?
voi cum v-ati simtit in primele zile?
ponei, draga mea, tu cum te simti?
va multumesc fetelor pentru primire!
a_alinta spune:
eu ma voi cantari in fiecare zi de luni , ca atunci am inceput , dar voi raporta miercuri , cand e ziua de raport...
eu m-am masurat si in talie , rezultat- 101 cm....... v-am spus ca e ucigator
bretonica spune:
....mda Alina..numai ca vezi tu eu am inceput in 7 ianuarie de la 104kg..deci bucurate de94...la superdieta am ajuns in 23 ianuarie cu 100,8kg..si incet,incet le pierd pe drum...vad ca ai visuri mari,64 de kg..bravo tie,eu nu aspir asa de sus,m-as multumi cu 80,dar daca cineva va insista sa mai cobor,m-as opri la 75de kg,mai mult chiar ca nu as vrea,ptr ca eu sunt si de osatura mare..bai dar suntem imprastiate in toata lumea,si eu traiesc tot prin strainatate(pe la Roma)din radacini sunt moldoveanca,crescuta si maritata in Hunedoara,dupa care am locuit si prin victora(brasov)vecinuta cu ISUCA..dupa care prin 95 am emigrat in tarile calde,si m-am lipit de Roma..nu plinge de talia ta ca a mea este mai mare,am numai 102(suntem pe aproape)..deci sa vorbim acum de cum te simti,sa stii ca si eu la inceput ma simteam asa,de aceea fetele se si saturasera de mine,ca intram si toata ziua ma vaietam,am si facut un IMN al foamei..cind nu mai poti intra si tu pe aici si cinta imnul nostru...SUPARAT(à)..suparata(à)..sunt doamne iara.....eu zic sa incerci cu masline sa vezi daca nu iti ia foamea mai bine,si ciuperci cit de multe,dar mai ales la cuptor...sincer poti scapa si cite o lingurita de ulei de masline(eu asa faceam dupa ce am vazut ca imi era rau de foame)si bea cit de multe ceaiuri cu lamaie de toate gusturile(eu le indulceam cu dolcificant)imi mai dadeau putere...in rest,stii fructe cit cuprinde!!!SILVANA felicitari de floricica,ai avut grija sa uzi gradinuta,BRAVA,BRAVA...fetizele maine poate intru dar pe seara,ca sunt cu treba prin oras..deci nu ma pune-ti absenta...PUPICEEEEEEE LA FETIZEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Bey, ati aparut iar la schimbul de seara? se cunoaste ca e meci! cred ca facem un Champions League la Superdieta!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
aoleu, cu cine m-am nimerit pe tura la schimbul de noapte!!! cu Alina si cu Bretonica, si Alina taman zise ca ii vine sa ma bata pentru astea 55 de kile. Stai ma , ca io nu sunt anorexica, pe bune. Am oasele mai usoare, nu sunt schelete ambulant, daca nu ma crezi caut o poza mai recenta si pun link
Bretonico, zau ca am motive sa tin un regim mai light, eu incerc sa ma obisnuiesc sa mananc mai mult legume, fructe, lactate pentru ca din pacate am constatat ca alimentele bogate in proteine imi fac rau. Deci regimul asta e perfect!
APRIL
bretonica spune:
ANUSKA,dar ce nu iti mai plac floricelele noastre?sau astepti 8 martie si cu scuza asta te-ai gindit ca si asa o sa primesti un buchet de floricele,ce sa le mai faci sa mai creasca si tu,sa nu cumva sa fie prea multe,asa-i?APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS..s-a racit cafeaua,de la prinz de cind te-am tot asteptat...nu mai munci atata ti-am mai spus ca o sa slabesti prea tare,si,si asa ai numai 55 de kg..kisssssssssssssISUCA mi dor sa te mai vad pe aici..hai fa-ti timp si ptr noiciauuuuuuuuu
Brigit spune:
heyyyyyyyyyyyyyy, pai io am intrat acilea, nu ma vezi ? beau un ceai acuma si mai am un pic si-mi pun dopuri in urechi ca al meu se uita la meci si vecinii de sus asemenea, aud meciul stereo
APRIL
bretonica spune:
APRILUUUUUUUSSSSS...miracol,sa te vad la ora asta eh?..ce zici de un ceai de menta?sau musetel cu lamaiza..hai ca ma duc sa-l prepar,daca vrei sa intinzi mina prin monitor ca prepar o ceasca si ptr tine
bretonica spune:
i eu tot stero il aud,in camera din stinga il vede barbatu-mio..in camera din dreapta fiu-mio..asa ca...hai pe ceai de musetel ca ne calmeaza!!