SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 6
silvana75 spune:
Da mey April fac sport in fiecare zi na si ce tii ciuda??
Maine vin si eu la raport, pupici pana atunci
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ponei spune:
Silvana ce sport faci?
Vreau si eu sa ma apuc, dar la cata treaba am numai de sport nu ma pot tine.
Ma mai masez din cand in cand cu crema anticelulitica, dar destul de rar.
Am incercat sa fac Winsor Pilates dar tot asa nu am timp.
Acum va pup pe toate si chiar daca mai umblati prin oale din cand in cand important este sa nu va lasati.
Noapte bunaaaaaa
ponei spune:
April eu nu vreau sa ma cantaresc maine pt ca azi mi-au venit problemele si cu siguranta cantaresc mai mult si imi este frica sa ma urc pe cantar. M-am urcat pe cantar saptamana trecuta cand am inceput regimul si atunci aveam 67kg la 160 inaltime si vreau sa ajung la 52kg SPER (poate voi face un bebel si nu mai trebuie sa slabesc
Sa-mi spui tu maine ce trebuie sa raportez eu (sau daca mai trebuie sa raportez ceva)
silvana75 spune:
Ponei si April, de aici m-am inspirat http://www.slimquicklabs.com/slimquicklabs/myweb.php?hls=10121. Mi-am cumparat si pilulele doar ca nu le iau, m-am ambitionat si vreau sa-mi dovedesc ca pot slabii si fara pilule asa ca ... pe cai ca se filmeaza
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Brigit spune:
Good moooooorning!
haideti la o cana mare de ceai pe unde umblati?
Vedeti daca stati pana noaptea tarziu pe forum ?
Silvana, la ora aia trebuia sa faci cafelutza si s-o lasi aburinda...off, ce ti-e si cu diferentele astea de fus orar, cand tu te bagi la nani noi ne trezim
M-am cantarit azi, evident, e de bine, stationare pe 55 (e, si cateva grame, nimic ingrijorator )
Pun de-o cafea ca-mi pica ochii-n gura
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Gata, de azi si pana vineri, inclusiv, cura de slabire: 3 zile de fructe si legume!
Meniul zilei: ciuperci la gratar, varza calita si masline.
Aprilas, bravo pentru mentinere!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZA LA FETIZEEEE..eu,acum m-am trezit(mi-am luat liber azi)..aprilus sa stii ca la mine ploua,ma ca dreptate ai avut,si ne desparte doar vreo 2000 si ceva de km...deci in primul rind complimente ptr mentinere,de astazi intru si eu in faza de mentinere,deci...VACANTAAAAAA...cit am asteptat-o...YUPPIIIIIIII....am fost cuminte,si am ajuns la 93,6kg..incet,incet cobor spre cele 80 de kg dorite..deci aprilus o alta floricica si ptr mine..in total am cules 7 in cele 6 spt..eu zic ca este bine,ma multumesc..sper doar sa reusesc sa ma mentin perioada asta,dar nu cred ca va trebui sa-mi fac griji ca vad ca sunteti destule care sa ma strigati!!!silviut,munceste si tu mai putin si hai mai des pe la cafelute pe la noi...care doreste,este calda,calda..POFTITI pe la mine(doar ca suntem c-am departe..)si bine a-ti venit fetizele noi,BINE AI VENIT ALINA..SUNTEM DE O SEAMA..si eu am 39 de ani doar ca nu fara o luna ,ci 39si 3 luni...oi fi eu cea mai batrina pe aici?cu kilogramele nu mi-e rusine nici mie,dar ce sa faci daca facem parte din categoria grea,fiecare ptr un motiv sau altul..important este sa avem ambitie sa le pierdem..dar cu o asa echipa linga tine care nu te lasa nici sa respiri ,imediat cum ai gresit sunt cupe tine,si nu cred ca iti convine...ca dor asa de rau!!ce s-a reanimat forumul..chiar de chiar as'noapte nu aveati somn?..PUPICE LA FETIZEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Bretonico, felicitari pentru floricica, maine fac premierea
Pana cand stai in pauza? hai ne apucam amandoua pe 17, ce zici. Io mai devreme nu pot , am sarbatoriti garla, am facut calculul si tin de pe 17 martie pana la Paste.
Azi updatez listutza cu luptatoarele noi, inclusiv Noki pe care o vad muuuuult mai hotarata decat aseara. Hai ma Noki, ca sa stii ca am bagat un ochi pe poze si nu esti deloc cum zici tu. Ideea e ca daca vrei sa dai cateva kile jos o sa reusesti, o sa vezi, ai sa arati bestial. Bufnitza ta ma termina, e un copil foarte reusit
Apropos de ce zicea Adina, cu plecatu in vacanta de Paste- io-s asa si asa, in sensul ca ai nostri prieteni au "batut palma " la o agentie , plecam in Bulgaria. Nu sunt foarte incantata, desi preturile au fost bune si pentru grup asta a fost principalul criteriu. Noi n-am mai fost in BG decat la niste rude, deci nu in scop turistic, am inima asa, indoita ...Hotelul are piscina interioara, da plaja si baie in mare nu cred ca facem, ca doar e aceeasi mare ca la noi si nu cred ca o sa aiba temperaturi convenabile.Mi-as fi dorit o alta destinatie, cu mai mult soare, macar Grecia, da pentru 4 nopti cat stam, nu avea sens atata drum ...Ma rog , ideea e ca in mai putin de 2 luni tre sa ma dezbrac , asa ca raman in zona cu certitudine
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
FIE VOIA TA APRILUS...atunci din 17Martie reincepem..la mine nu conteaza de cind incep,am timp pina la vara(hahahhah)...auzi draga dar tu ce vrei sa mai slabesti,nu iti ajung 55 de kg cite ai?s-au v-ati pus toate in gind sa facetipe fotomodelele pe aici...si tu Noki arati tare misto..ce va mai stesati cu 3 kg in plus,dar INTREBARE...ce v-ati face cu vreo 20 de kg plus daca voi numai la 2-3 kg sunteti asa stresate..este adevarata,vorba aia ca DUMNEZEU nu-ti da o cruce mai mare de purtat decit aia pe care o poti duce tu!!!iaca na...cind nu mai aveti ce da jos mai dati-mi o mina de ajutor si mie...aprilus e misto ca noi suntem in faza de mentinere ca simbata e ziua femeii si se merge la sarbatorit!!!DOAMNE,DOAMNE...ce bucurie pe mine(gindindu-ma ca pot sa minc c-am ce vreau...bineinteles ca o sa ma gindesc sa nu sar calu prea tare ca vor fi..si nu de alta dar mai am semne si acum pe spate de la ultima...hai la cafeluta..sunt la a doua eu
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Anuska spune:
Eu iar ma laud cu...... nici-o floare......
O sa bag cred o portie de perioada I at cand am si slabit.
Dar asta sapt viit, pt ca in we asta o sa pap mucenici! Ca nu poci ca sa-i ratez, doar odata pe an is.... Dar atat ca promit ca o sa pap cu masura......
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004