Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andora

Salutare!
Fetelor dar rapide sunteti.. asa ajung si eu sa scriu de 2 ori per capitol ... dar decat deloc e bine.
Haioase rau fetele cu burtici de la concurs! Si eu m-am jucat de cateva ori cu markere din alea de desenat pe piele ca ii luasem fiica-mii pt pictat pe fata, o sa incarc o poza hihi... dar ar fi super sa te picteze cineva de meserie, ar iesi dragut rau!
Imi pare rau pt fetele cu problemute si le doresc ca toate rele sa se spele cat de repede! Si toti indienii sa fie seriosi macar pana termina treburile cu Cleo
Eu sunt acasa de ieri cu fii-mea racita nasol, o noapte n-am dormit-o, alta pe apucate, l-am tinut pe bebe treaz saracul... cred ca de aia protesteaza si e asa agitat. In schimb m-am apucat sa casc gura la prostii ep net si din asta am dat peste niste nasteri, evident m=a apucat plansul, desi am nascut o data si-am vazut simama documentarelor pe la tv tot e altfel d efiecare data...
De citit v-am ciit rapid rau - si va multumesc celor care mi-au vazut maimuticile pe picasa. Am ramas cu gandul la delicatesele acelea cu portocale , dar rabdare sa le fac - pauza
Va pupacesc si sa auzim doar de bune!

Pogonici mic
Gogoasa

mai, tu mai ai inca o bulina acasa. IO..doar o pisica.

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by cleo78
mai, tu mai ai inca o bulina acasa. IO..doar o pisica.

si o burticutsa

LOL, taman acum a venit gogoasa mieunand prin spatele meu, cica vrea un soricel sa pape... deci si io si io

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

Of, suntem din ce in ce mai nu-i asa? Si voi va simtiti grele ca mine?! Eu azi am mancat la pranz o farfurie (adica exact 2 linguri!) de piure cu un snitel si 3 picioruse de rac si o banana si simt ca explodez nu alta! Ieri am fost la urgente ca ma durea rau burta jos si mi-au zis ca sa-mi iau un calmant, ca ei nu vad nimic anormal. Doar ca bebelina este inca cu capul pe stomacul meu, inca nu s-a asezat, sa speram ca o va face in curand.
Cum va mai simtiti?

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

grase... si contrar aparentelor, neincapatoare ... la mancare. Felul 1 (2 polonici de ciorba) si la 2..doar salata.

PUTEAM MAI MULT!!!

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...daca voi va simtiti grase...eu abia mai respir . Mai am un pic si ating suta cu brio. Cred ca sunt cea mai babana gravida de aici...dar...bb sa fie sanatos. Si inca mai am 2 luni de stat si mancat...asa ca....cred ca intru pe cura de fructe, fripturi, iaurturi si multa apa plata.
Dar cu o mama care e fan gatit...slabe sperante!

Mai dar m-ati dat pe spate cu burtile pictate...mai ca imi vine si mie sa ma pozez asa...desi am o burta....de nu cred sa incapa intr-o poza. Eu ma feresc sa ma pozez din cauza greutatii dar...cine stie...ar tb sa am si eu ceva amintiri din aceasta perioada!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Mai, fetelor, eu am incercat sa fac ceva, sa pun niste poze, poate ma vedeti si pe mine sa ma cunoasteti:
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998
Sper sa mearga, incercati vreuna??

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Alysh

CE IDEE TAREEEEEEEEEE! GATA, ASA facem data viitoare! dar eu propun sa ne pictam burticile cu tot felul de maimutoi, iepurasi, caprioare, ma rog, fiecare ce vrea. Eu o pun pe sor'mea sa ma picteze ca-i pictoritza! Asa facem fetelor si dupa aia participam la MISS, ok?

Alina 29+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Ahhhaha, pai tr sa gasim si noi cate un pictor pentru asta

Laurita 29+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Mai, fetelor, eu am incercat sa fac ceva, sa pun niste poze, poate ma vedeti si pe mine sa ma cunoasteti:
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998
Sper sa mearga, incercati vreuna??

Pupik de la Onyx si Vlad

Onyx, nu se pot vedea pozele, pune-le pe un album public.

Laurita 29+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

esme, saru'mana pt. retete. Tortul e cam greu pentru mine (in viata mea nu am facut decat un singur tort, de la Dr. Oetker, din ala pre-fabricat ), dar muffins o sa le incerc cu siguranta!! DAAAAAA, m-ai ghicit la fix, eu sunt chocoholic irecuperabil. Cand altora le vine rau (praline cu trufe, tort joffre, Nutella cu lingura etc.), eu abia imi intru in mana ;-))

Fetele cu sughiturile, nu va speriati! Am citit ca de prin saptamana 29-30 bebele incepe sa exerseze digestia, inghite si apoi elimina lichid amniotic si de acolo vine sughitul ;-)

andreap, ciresici si capsunele e luat deja...

Imi place insa propunerea de la chinabulina: buburuze, gargarite, bobocei. Eu sunt pentru!

doloress, nu-ti face griji cu miscarile lui bebe, o sa le simti destul de devreme prin organe ;-)) Eu inainte il simteam cum dadea impunsaturi, apoi suturi in burta, acum il simt cu toata greutatea in jos, pe vezica, de ma turbeaza!!! Ieri, pe drum spre casa, am coborat din tren ca sa ma duc undeva la toaleta si apoi m-am urcat in urmatorul :-( Vai de capul meu, cum mai rezist eu inca 5-6 saptamani la munca?

simonix si esme, noi la Germanica avem liber si in vinerea pastelui. Problema cu lunea pastelui este ca a doua zi tb. sa mergem la munca si deci nu mai putem innopta in Maastricht, cum ne propusesem noi. Noua ne-ar trebui cam 3,5 ore cu masina, deci ar fi un tur de forta major tocmai cu o zi inainte de reinceperea serviciului. Vinerea mi-ar fi fost mai convenabila, avand dupa aceea inca 3 zile libere... Of, Doamne, cum sa facem? Hai, ca incerc sa ne luam un liber in martea de dupa Paste, va anunt daca se poate. Celelalte fete de BE/NL, voi ati vrea si ati putea in lunea pastelui?

gabitzam, nu stiu daca vorbesti de pozele mele sau ale lui fecian (ca amandoua suntem Felicia), dar oricum. Ce fericire pe mine ca am apucat in viata asta sa traiesc asemenea momente, desi pana acum un an si jumatate eram ferm convinsa ca trenul asta e pierdut pentru mine...

onyx, eu sunt cu cateva saptamani mai in urma ca tine, la mine nu apasa pe stomac, ci pe vezica, mama-mama... Tu poti sa mananci portii mai mici, dar eu cred ca in curand ma mut pe buda si dorm acolo ;-) sau imi iau pampersi ;-)) Am incercat sa-ti vizionez albumul, dar zice ca nu e public. Trebuie sa-l schimbi tu de pe privat pe public.

Ieri am fost la seara informativa la clinica principala din Hanau (celalalt spital e mai mic). La clinica ai intr-adevar sentimentul ca esti intr-un spital-spital, la ceilalti e putin mai intim, mai personal... Au avut o prezentare Powerpoint, cam rigid totul, la ceilalti a avut loc un dialog... Nici aici n-am primit vreo atentie, vreo maslina :-(( Singurul avantaj fata de celalalt spital este ca astia au clinica de copii si, la o adica, in caz de urgenta, se pot ocupa mai intens de bebe, dar si la ceilalti se poate chema urgent medicul de copii si vine in 6-7 minute, iar pt. reanimare de urgenta au si ei acolo aparatura, deci nu vad aici o problema, daca sarcina decurge bine si doctorul imi prezice o nastere normala si fara complicatii. Au 3 sali de nastere (ceilalti au doar 2, dar pot improviza intr-o camera suplimentara), moasa mi-a lasat impresia uneia din alea care va incerca sa te manipuleze pana in ultima secunda sa nu-ti faci PDA (propunea diverse analgezice, uleiuri parfumate etc., precizand ca - daca nu vor fi suficiente - atunci ne putem gandi la PDA), in timp ce dincolo doctorita ne-a spus din prima ca ei ne incurajeaza sa facem PDA si ca in ziua de azi nu se mai face PDA-ul ala care te face KO ca pe o stafie, ci poti sa mergi in continuare si nu impieteaza cu nimic nasterea, ba chiar e recomandabil fiindca datorita PDA-ului primeste placenta mai mult sange si in plus au si mama si bebele o perioada de respiro, in care sa se refaca... Nu zice nimeni ca ma dau jos din taxi si incep sa urlu sa-mi puna PDA-ul, am hotarat ca ma bag mai intai in cada cu apa, incerc sa ma relaxez si sa suport durerile dilatatiei cat pot de mult, dar cand nu mai suport ... pai sa-mi puna PDA, ca daca nu, le arunc in aer spitalul! Ei, fir-ar sa fie! Pai ce, sunt durerile lor sau ale mele? In final, m-am hotarat pentru celalalt spital, ca e mai personal si nu iti da senzatia ca totul se face pe banda rulanta.

Sa va spun ce nenorocita m-am facut ;-)) Aseara trebuia sa fim la seara informativa la ora 19. Din cauza intarzierii fiindca a trebuit sa intrerup drumul si sa merg la toaleta, am luat repede 2 chifle de la gara si m-am urcat in taxi, in ideea ca in 5 minute voi reusi sa bag si ceva in stomac, fiindca la spital stiam ca nu ne ofera nimic. Taximetristul (un strain cu accent, dar nu m-am prins de unde era) incepe sa ma apostrofeze: "Va rog mult a nu manca aici, clientii se plange, am scaune de piele in masina, nu a face mizerie, va rog..." I-am explicat ca sunt doar chifle si le mananc deasupra pungii, deci nu voi face firimituri, apoi am adaugat: "Imi cer scuze, sunt gravida si ma doare stomacul de foame!". El, mai iritat si mai vehement: "Va rog frumos, a avea rabdare 5 minute pana ajunge, nu se poate, eu v-am rugat politicos" etc. si bla-bla-bla, dar ridicand vocea din ce in ce. Mi se incinsese capul de nervi!! Booooon. Am strans punga la loc, am bagat-o in geanta, am profitat de faptul ca avusesem ideea stralucita sa ma asez in spate si am scos din geanta un pix, cu care i-am desenat tipului pe scaunul de piele pe care stateam niste cercuri, niste linii, am mazgalit la greu, iar in final am scris mare pe spatele scaunului de langa sofer: "dobitoc" si am desenat si acolo niste inimioare, cerculete etc. Ei, daca n-a vrut cateva firimituri s-a ales cu ceva mai durabil ;-) Acum cativa ani i-am facut altui dobitoc o figura asemanatoare: statea pe scaun in tren, labartat, cu diplomatul langa el, eu m-am asezat fara sa spun nimic, iar el nici gand sa dea diplomatul la o parte... M-am uitat semnificativ la el, nu am zis nimic. El nu a reactionat. Cand a vrut sa coboare, m-am ridicat si eu si - in inghesuiala de la coborare - l-am imbrancit putin si i-am lipit guma de mestecat pe sacou, pe spate :-)) Da, da, am si eu un dracusor interior care nu stie intotdeauna de gluma... Dar cu asemenea specimene nesimtite, ce sa facem si noi, niste biete femei fara aparare? Trebuie sa recurgem la niste siretlicuri ca sa ne recuperam stima de sine, nu?

V-am pupat o seara buna la toata lumea!

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, ce ziceti daca ne intitulam bebelusii asa:

bobocei si bobocute de mai-iunie 2008

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput