Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor multumemsc pt parola!!!!

o sa ma uit si eu pe poze imediat!

am nevoie de listuta care ati facut-o. pe ce pagina este? ca nu mi-am salvat-o.

vorbeati de pictat burtici. aici sunt kituri speciale pt pictat burticile, dar singura nu am chef de amuzament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Cred ca de data asta am nimerit-o!

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Cred ca de data asta am nimerit-o!

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mumusica-mumusica :-))) Pune-ti linkul la semnatura si mai adauga poze, ca mi-au placut!!

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
ce harnicute ati fost voi de cand n-am mai intrat.
puteti sa ma certati dar sincer n-am apucat sa citesc tot asa ca prea multe nu stiu ce s-a intamplat, dar sper ca nu s-au intamplat lucruri rele ci numai bune.
eu am avut 2 sapt frumoase dar obositoare.am luat credit, ne-am luat masina, ne-am luat canapele.am fost numai pe fuga, seara cand ajungeam in pat eram atat de terminata de nici nu puteam adormi.dar cel putin ne-am luat multe pietre de pe inima.
BB e un jucaus, e iute rau de tot.in rest la noi sunt toate ok.
va pup pe toate si de acum sunt cu ochii pe voi!!!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

propunere pt nume: veverite. Pt ca bb le meu tsopaie...non stop.

MissParker esti teribila!! dar a meritat!! e buna ideea de razbunare; aia cu pixu nu imi venea in cap, dar aia cu guma ash fi facut-o si io

Onyx super pozele...

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, la tine ma refeream cand am zis de poze. Pe Fecian parca nu-mi amintesc sa o fi vazut in poze.

Onyx, vazusem inca de ieri pozele tale pe care le-ai pus pe contul nostru comun de la Picasa. Imi place foarte mult cea in care razi din toata inima, cu burtica la inaintare

Am fost in seara asta la CMU la medicul de familie si i-am cerut sa-mi dea trimitere la analize pentru trimestrul 3 de sarcina. Mi-a dat homoleucograma, calciu, fier, sumar de urina, si nu mai stiu ce a scris ea pe hartiuta aia. Dupa aceea vedem daca e cazul sa-mi recomande fier. Tot asa am facut si la sarcina trecuta. Mi-a luat si tensiunea si e 11:6, foarte buna pentru mine.

Orasul era super aglomerat, toate trotuarele pline de martisoare si de pusti bezmetici care alergau si se miscau care incotro. M-am cam dezobisnuit de oras si aglomeratie, ajung rar in centru, daca lucrez aici aproape de casa. Si cumparaturile tot in zona le facem, la Feeria. M-am simtit straina.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Buna fetelor!
Multumesc mult celor care m-au incurajat.
Vroiam sa va spun si eu niste chestii, pe scurt:
MissParker, esti un dracusor mic:) Desi dezaprob ce ai facut, intr-un fel ma simt razbunata:) Am citit ca din cz hormonilor suntem mai rele perioada asta, incercam sa devenim feroce sa ne aparam puii. Mie sotul imi reproseaza des ca sunt mai bitchy ca de obicei.

Apropo de leoaice, sa vedeti ce am patit eu aseara. Intr-o zi mi-a venit ideea sa fac un ou la microunde. L-am bagat 2 min si dupa 1 min aud o bubuitura si gasesc oul stalacmita pe partea de sus a cuptorului. Buuun, atunci m-am gandit sa-i pun capac. Asa ca ieri, am bagat iar un ou la microunde in vasul special, cu capac, frumos.. oul n-a mai zis nimic, s-a coagulat in 2 min. cand l-am scos, am bagat furculitza in el sa vad daca e facut iar el... a facut bum peste tot, in toata bucataria si in ochii mei. am scapat printr-o minune ca sunt ochelarista, altfel nush ce s-ar fi intamplat. M-am speriat rau. si cand te gandesti ca stiam faza cu apa fiarta la microunde dar nu mi-a dat prin cap ca si cu oul e la fel. Asa ca aveti grija fetelor, invatzati din patzaniile altora.

In alta ordine de idei vreau sa va intreb 2 lucruri:
1. Mie mi se intareste burta cand pune sotzul mana pe ea, mai ales pe partea de sub ombilic. auzisem eu ca uterul se contracta simpatic la atingerea mainii, zicea una dintre voi acum cateva luni. Voua vi se intampla? sau doar unora si eu sunt exceptia aia?
2. Uneori am o senzatie suparatoare de mancare in gat. Apare din senin, azi, de ex, la 3 ore dupa ce am mancat. Ce sa fie? de la fiere? chiar o fi mancarea ca impinge uterul stomacul? Sau iar sunt eu defecta?
Va pup si va admir ca mai puteti sa mergeti si la sv, sa trebaluiti prin casa, nu mai zic de cele care mai au un pui sau doi..

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

SilviaPop
io am zis ca is miscarile lui bb! adica simt capul...simt fundul.. cand ma boxeaza cu picioarele in stomac, simt si mancarea in gat.

defecta sunt si eu: nu mai pot manca mult. Contrar aparentelor, nu sunt asha incapatoare. Banui ca bb apasa, si de aceea si refluxul gastro esofagian, si senzatia de mancare in gat, si ragaiala...

cat pt fetele cu bb mic... eu vreau sa le fac statuie. Ca dupa munca, ajung la 8 acasa si la 9 30 pic la orizontala. De ex. acu...pap ceva si tati da cu aspiratorul. Frumos, nu??

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Cleo, de ce la tine la lilypie arata ca mai ai 48 zile ramase la 30 sapt si 5 zile parcurse iar la mine mai sunt 73 de zile la 29s si 4 zile parcurse? vreau sa scap si eu mai rpd

Fetelor, vreau si eu parola de la contul comun. vad mai multe poze cu parola? sau doar pot sa pun poze? tare frumusele mai sunteti in pozici, eu m-am latzit de tot, mi-e rusine cum arat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

Cleo, de ce la tine la lilypie arata ca mai ai 48 zile ramase la 30 sapt si 5 zile parcurse iar la mine mai sunt 73 de zile la 29s si 4 zile parcurse? vreau sa scap si eu mai rpd

Fetelor, vreau si eu parola de la contul comun. vad mai multe poze cu parola? sau doar pot sa pun poze? tare frumusele mai sunteti in pozici, eu m-am latzit de tot, mi-e rusine cum arat

e tampit site-ul. Calculeaza prost. Inseamna ca is cam in sapt 31, adica mai am cam 9 sapt, 9x7zile >48. Nu stie matematica, asta e...

Despre latit... mi-am masurat iar circumferintsa deasupra buricului: 106cm. Si aveam 68cm... Nu ma mai cantaresc. Ca incept sa plang. Dar ne revenim noi dupa nastere, nu e asha?

si o burticutsa

Mergi la inceput