Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
N-ati vazut poza care a castigat concursul de Miss Odiseea sarcinii? Niste burtici de anul trecut, cred ca de iulie-august, cu burticile goale si scris pe ele cu carioca, sau asa ceva, numarul saptamaniilor.
Stai sa caut si va dau linkul. Vedeti aici, poza de pe primul loc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
CE IDEE TAREEEEEEEEEE! GATA, ASA facem data viitoare! dar eu propun sa ne pictam burticile cu tot felul de maimutoi, iepurasi, caprioare, ma rog, fiecare ce vrea. Eu o pun pe sor'mea sa ma picteze ca-i pictoritza! Asa facem fetelor si dupa aia participam la MISS, ok?
Alina 29+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Simonix spune:
Io am facut deja Dar singura ...
http://picasaweb.google.com/s.vilau/20080208HomeSweetHome/photo#5164907025901069330
Acum am si mai mult loc de desene
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
andreap spune:
gata,plec spre casa...ne auzim maine
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Am vazut si eu pozele burticoase ale Feliciei. Am vazut si la ea ca si la toate celelalte burtici o anume sclipire si fericire si mandrie in priviri pe care n-am mai vazut-o decat la alte gravidutze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
aldaesme, de 6 luni studiez pe net teoria cu celulele stem; la concluziile tale am ajuns si eu. Ba stiam ca doar 1 la 200 mii de cazuri sunt sa apara boala; si se aplica numai la bolile aparute pe parcursul vietii,si nu cele din nastere. Plus ca rata de reusita e...undeva la 30%, iar compatibilitatea cu ceva din banca de celule stem este destul de mare (daca la un transplant de inima, de ex. se cauta 24 de chei de compatibilitate, la celule stem sunt numai 6 chei, shansa de gasire e mult mai mare!! )
Probleme romanesti:
- banca publica trebuia sa se deschida in nov. in Timisoara (dar nu am mai auzit nik, si nici nu am mai cautat) si prelevarea gratuita catre banca publica se facea in momentul ala numai din spitalele: Municipal + Elias
- bancile private din cele 3...mai sunt 2. La pret de ..1000, 1300 euro.
Probleme veshnice:
- o banca privata iti va tine sangele numai 10 ani. Adica daca copilul se va inbolnavi la 20 ani..nu stiu daca mai ai cu ce
- in 10 ani se schimba...multe
- contractele dicutate (sunt si pe meilul comun) nu iti ofera NICIO sigurantsa, nicio garantie.
COncluzia mea: fac...si dau banii... sa imi impac conshtiintsa.
30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
CE IDEE TAREEEEEEEEEE! GATA, ASA facem data viitoare! dar eu propun sa ne pictam burticile cu tot felul de maimutoi, iepurasi, caprioare, ma rog, fiecare ce vrea. Eu o pun pe sor'mea sa ma picteze ca-i pictoritza! Asa facem fetelor si dupa aia participam la MISS, ok?
Alina 29+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
dar o putem invita si pe sora ta!! Ne luam markere de cateva culori..si ii facem cinste :)) ii oferim panza de pictat..cacalau, ca mai creshte pana atunci!
si o burticutsa
cleo78 spune:
Fetelor, pic de somn. Adorm la 9 30,daca nu sunt acasa- ma tarai/scurg/preling spre orice pat; ma trezesc 1 data peste noapte (baeau un lapte, un biscuit ceva) si adorm iar, la 9 ma tarai spre munca, iar la pranz numai nu pic cu capul pe tastatura.
M-am defectat!!!!
Cred ca numai de la indieni mi se trage!!
si o burticutsa
andora spune:
Salutare!
Fetelor dar rapide sunteti.. asa ajung si eu sa scriu de 2 ori per capitol ... dar decat deloc e bine.
Haioase rau fetele cu burtici de la concurs! Si eu m-am jucat de cateva ori cu markere din alea de desenat pe piele ca ii luasem fiica-mii pt pictat pe fata, o sa incarc o poza hihi... dar ar fi super sa te picteze cineva de meserie, ar iesi dragut rau!
Imi pare rau pt fetele cu problemute si le doresc ca toate rele sa se spele cat de repede! Si toti indienii sa fie seriosi macar pana termina treburile cu Cleo
Eu sunt acasa de ieri cu fii-mea racita nasol, o noapte n-am dormit-o, alta pe apucate, l-am tinut pe bebe treaz saracul... cred ca de aia protesteaza si e asa agitat. In schimb m-am apucat sa casc gura la prostii ep net si din asta am dat peste niste nasteri, evident m=a apucat plansul, desi am nascut o data si-am vazut simama documentarelor pe la tv tot e altfel d efiecare data...
De citit v-am ciit rapid rau - si va multumesc celor care mi-au vazut maimuticile pe picasa. Am ramas cu gandul la delicatesele acelea cu portocale , dar rabdare sa le fac - pauza
Va pupacesc si sa auzim doar de bune!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Lorich spune:
quote:
Originally posted by cleo78
Fetelor, pic de somn. Adorm la 9 30,daca nu sunt acasa- ma tarai/scurg/preling spre orice pat; ma trezesc 1 data peste noapte (baeau un lapte, un biscuit ceva) si adorm iar, la 9 ma tarai spre munca, iar la pranz numai nu pic cu capul pe tastatura.
M-am defectat!!!!
Cred ca numai de la indieni mi se trage!!
si o burticutsa
Cleo, si eu la fel, numai ca nu ma trezesc decat pentru pee, o fi tot de la indienii tai??
Lori 26+ asteptand un bebe Robert