Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
www.youtube.com/watch?v=mWPtJvnvqLY&feature=related" target="_blank">opa opa
asta-i real greek
I love greek music
Doris-Alina spune:
Hai Claudia, ca Mariuca s-a dus la nani, ne-a zis noapte buna, Ceuseasca fuge in pat...ca-i rupta dupa interviu, am ramas noi, poate apare si Silvana...
www.youtube.com/watch?v=7tbeSLFYQmc" target="_blank">inca una faina si fierbinte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
E obosit VIP de atata spatareala pi sentru si interviuri,alea,alea,hai ma ca o iertam.
Ce-i cu tristetea aia la Raduta!!! Baga d'alea da vai si amar
Eu sper sa nu ajung asa,dar nici departe nu sunt
Ptr Simo si Lormi
www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk" target="_blank">bebe happy
gonghy spune:
Dorisake www.trilulilu.ro/crissutza/430207b4c00f27" target="_blank">asta tine de domeniu' tau!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Asta mai merge,bey mergem la disco cand vin,va lasa adultii vostrii!!
Din vremurile Disco
www.trilulilu.ro/carsor/c40fc740f4a4a4" target="_blank">locomotion
gonghy spune:
Ma io nu pot sa ma duc si sa va las sa va destrabalati numa voi de voi. Si io????
Uite una www.youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0&feature=related" target="_blank">hard
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Ceauseasco, asta da, saru-mana, chiar ma reprezinta...si-mi place de mor, si la matza mea ii place la nebunie...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Hai sa traim toate,
www.youtube.com/watch?v=ZxCVyAwp8_w" target="_blank">Traiasca berea...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Si una de la noi
www.youtube.com/watch?v=erfA5OcVVkY" target="_blank">banatana
si inca una
www.youtube.com/watch?v=kzA52NQiCPE&feature=related" target="_blank">banatanul
si una e la noi dedicatie speciala pintru Ana noastra dobrogeana
www.youtube.com/watch?v=ANyIW0h_hdU" target="_blank">Ana mea,draga mea
si pentru toti romanii
si inca una pentru Ana
www.youtube.com/watch?v=DYY9nM1kOQo" target="_blank">Ana Lugojeana
www.youtube.com/watch?v=abL9MQM5jnI&feature=related" target="_blank">Romania
silvana75 spune:
Bey frate pana sa citesc si sa ascult tot voi plecati la nani???
Nu stiu ce sa va pun bagati voi, caut si eu ceva
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel