Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )
Raspunsuri - Pagina 15
silvana75 spune:
Misto trompetistele alea
Faina piesa
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Lore, nu merge
Mie imi place asta http://www.youtube.com/watch?v=HFLcw86qR5E
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Asta si-o aduce aminte cineva
www.youtube.com/watch?v=e36xQWW1YDQ&feature=related" target="_blank">Treceti batalioane romane Carpatii
Lore nu se vede
silvana75 spune:
Claudia si Laura saru' mana de dedicatie!
Da Claudia imi amintesc piesa, imi placea tare mult si o cantam de multe ori.
Poze cu noi
lore03 spune:
Cred ca sunt cam obosita si nu imi iese nimic.Maine am o zi plina asa ca ma retrag in pasi de dans.Cu tipul asta as vrea sa dorm www.youtube.com/watch?v=-LaQ3d5-_XU&feature=related" target="_blank">tare rau
Doris-Alina spune:
Io mi-am luat deja voalul, pardon voalele...Sakira Sakira
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
Pai Laura a plecat asa fara sa dea si ea ceva masculi ? Nu vad nici un musculos pe aici