Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Haida gagicele la www.youtube.com/watch?v=E9ofmWuSTjQ" target="_blank">DANS.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bun, bun..da cine stie ceva de matza Emma si Aida? :(

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Fuga fuguta...am ajuns acasa..nush am asa o senzatie naspa parca m-am obsinuit la timisoara vroiam sa va intreb cum a fost momentul vostru real de rupere de casa?
Am inceput sa fac diferenta parca aici nu spala chiuveta nu ii asa curat ca la mine,aici nu e roz e mai inchis,aici nush ce...si imi este foarte ciudat ca pana la urma aici am crescut nu vreau sa creada ai mei ca gata ma rup de ei......
cum a fost la voi?
va pup

Mergi la inceput

Mai va da Laurica si o www.youtube.com/watch?v=Egs3I6I9Jho&feature=related" target="_blank">greceasca.

www.youtube.com/watch?v=XYzo449UATw" target="_blank">Asta si www.youtube.com/watch?v=UltvwWFEaB4&feature=related" target="_blank">ASTA speshali pentru Silvana

Clau www.youtube.com/watch?v=e9JCXfs6fPQ&feature=related" target="_blank">ASTA pentru tine.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Stati bey...

ati inceput fara mine?
Ca-mi calc fusta mini, si imi dau cu crema cizmele cu toc...ho, ca vin...ma tapez valvoi, imi fac o alunita, si-s gata...

Dedicatie pentru Ceauseasca, stiu ca-i place www.youtube.com/watch?v=X4aEnz7zPlo" target="_blank">asta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Fetilii io ma las de dans ca mis varza da nu inainte de a pune sa jucati www.youtube.com/watch?v=TsIrHEFPXi4&feature=related" target="_blank">PERINITA.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hai si-un www.youtube.com/watch?v=mWPtJvnvqLY&feature=related" target="_blank">big baby

Mergi la inceput

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE

Dedicatie pentru Ceauseasca, stiu ca-i place www.youtube.com/watch?v=X4aEnz7zPlo" target="_blank">asta.

Dorisake esti cum le stii tu pi tathii breee

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Una www.youtube.com/watch?v=eST8YOe9LJI" target="_blank">fierbinte pentru vineri seara...

Mamaaaaa, cum de nu i-am vazut freza la asta mai repede? dar machiajul?
sa-mi dau pumni in cap...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Deya, foarte buna intrebare...care-mi aduce un zambet larg pe fata :)

noi eram impreuna de vreo 3 ani cand am facut deh 'logodna' si am ramas acasa la el 'oficial'. a fost o senzatie tareeee ciudata, atunci am realizat ca nu voi mai sta acasa 'la mama'.
dupa ani de zile cand eram casatoriti, am povestit amandoi experienta si amandoi am gandit-o, perceput-o ceva de genul:
-vreau sa plec acasa(eu)
-asta nu mai pleaca odata acasa?! (el)
a fost tare haios cand ne-am povestit chestiile astea

o sa-ti amintesti cu placere de momentele astea, chiar daca ti se pare greu acum

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput