Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

www.youtube.com/watch?v=mWPtJvnvqLY&feature=related" target="_blank">opa opa

asta-i real greek

I love greek music

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Hai Claudia, ca Mariuca s-a dus la nani, ne-a zis noapte buna, Ceuseasca fuge in pat...ca-i rupta dupa interviu, am ramas noi, poate apare si Silvana...

www.youtube.com/watch?v=7tbeSLFYQmc" target="_blank">inca una faina si fierbinte

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

E obosit VIP de atata spatareala pi sentru si interviuri,alea,alea,hai ma ca o iertam.
Ce-i cu tristetea aia la Raduta!!! Baga d'alea da vai si amar
Eu sper sa nu ajung asa,dar nici departe nu sunt
Ptr Simo si Lormi

www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk" target="_blank">bebe happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Dorisake www.trilulilu.ro/crissutza/430207b4c00f27" target="_blank">asta tine de domeniu' tau!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Asta mai merge,bey mergem la disco cand vin,va lasa adultii vostrii!!

Din vremurile Disco
www.trilulilu.ro/carsor/c40fc740f4a4a4" target="_blank">locomotion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ma io nu pot sa ma duc si sa va las sa va destrabalati numa voi de voi. Si io????

Uite una www.youtube.com/watch?v=WVi-KtBCes0&feature=related" target="_blank">hard

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Ceauseasco, asta da, saru-mana, chiar ma reprezinta...si-mi place de mor, si la matza mea ii place la nebunie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Hai sa traim toate,

www.youtube.com/watch?v=ZxCVyAwp8_w" target="_blank">Traiasca berea...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Si una de la noi

www.youtube.com/watch?v=erfA5OcVVkY" target="_blank">banatana

si inca una

www.youtube.com/watch?v=kzA52NQiCPE&feature=related" target="_blank">banatanul

si una e la noi dedicatie speciala pintru Ana noastra dobrogeana

www.youtube.com/watch?v=ANyIW0h_hdU" target="_blank">Ana mea,draga mea

si pentru toti romanii

si inca una pentru Ana

www.youtube.com/watch?v=DYY9nM1kOQo" target="_blank">Ana Lugojeana

www.youtube.com/watch?v=abL9MQM5jnI&feature=related" target="_blank">Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bey frate pana sa citesc si sa ascult tot voi plecati la nani???
Nu stiu ce sa va pun bagati voi, caut si eu ceva

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput