*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*
Raspunsuri - Pagina 3
creata2008 spune:
Bebe clopotel Ioan, printre ultimii clopotei veniti in odiseea noastra, bine ai venit pe lume!!!
alina023 spune:
Miri, eu am luat batista bebelusului de la Help Net-ul din piata Veteranilor (cartier Militari). Banuiesc ca ar trebui sa aiba orice Help Net. Pupici!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
raluk.m spune:
Am uitat sa va zic, bebe al meu papa intre 70g minim si 140 g maxim, pe cantarite,,, cel mai putin cand nu are rabdare macar 2 ore intre mese, iar eu ma crizez ca n-am lapte destul.Culmea e ca tocmai mi-au zis cateva persoane , printre care si un medic, ca s-ar putea sa manance prea mult ... cine sa mai inteleaga!!!!
creata2008 spune:
Fetelor, va multumim mult de urarile pentru implinirea primei luni de viata a Mariucai!!! Suntem foarte fericiti cu totii! Cu toate ca nu am sarbatorit "ca la carte", pentru ca am fost singurele sambata, nu este cu nimic mai mica bucuria pe care o resimtim. Si nu prea imi vine sa cred, Laurici, ca a trecut o luna. Am senzatia ca Mariuca e aici, langa noi, de cand lumea si pamantul si nu prea am senzatia ca e doar o luna de cand o tin in brate.
Si cu putina intarziere... LA MULTE LUNI PENTRU BEBE RARES, BEBE BEATRICE SI BEBE ALEXANDRU!
Ellenuta spune:
alinuta sper sa nu faca asa pana la un an ca ma duc direct la balamuc .. si nu cred ca-s colici, ca nu se arcuieste, nu se inroseste la fatzuca .. cand o ia asa plansul, ii bag suzeta (asta cand o accepta) si o tin langa sanul meu. inchide ochii mitica dar nu adoarme si nu pot sta cu ea in brate la nesfarsit.
miri io stiu ce sa zic ..stiu ca daca eu sunt stresata, ii transmit si copilului dar ma lasa nervii .. cred ca ma bag pe extraveral .. are deja 5 saptamani. seara asa fac, papa, ragaie, curutsu e curat si o pun in patut ., incepe repertoriul si ma duc la ea, ii vorbesc dar ii bag suzeta in gurita .. ar trebuie sa nu o ating, nu?? Doamne ajuta sa ii treaca mai repede starea asta. dar ce zici ca nu prea papa?? noaptea papa ff putin, ziua mai trage asa cate 10 min la san .. aseara nu vroia tzitzi sub nicio forma si m-am muls si am incercat cu bibe .. nu l-a vrut nici pe ala .. tot molfaia tetina aia si scuipa laptele care se scurgea din bibe .. si inca ceva .. doarme mai mult ca de obicei .. in reprize de cate 3 ore .. asta o insemna ca se adapteaza si ea la un programel si d-aia e asa mofturoasa wsi nu vrea sa pape si plange???
ma voi inarma cu rabdare si gata .. sau o s-o tin afara mai mult ca acolo sta cuminte.
SUCCES CU TORTUTSU!!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
raluk.m, cea mai buna metoda de stimulat lactatia e sa-l tii atarnat de san. nu gasi alte metode de calmare ca sunteti in prag de crestere, asta inseamna ca cere si cere ca sa creasca productia. si laptele tau e perfect, dupa cum si cresterea de 600 de grame in 3 sapt!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
miri, da, mi-au spus ce sa ii dau pt febra - nurofen pt copii - si cand am citit prospectul zice ca nu se da la bb sub 3 luni sau la bb sub 6 kg mai vrei ceva??
Alina, pt piciorus am pus o carpiita mca rece si vad ca araata bine si nu da semne sa il doara cel putin nu la fe de tare. doar ca nu mai opreste din supt, oricum prefer asa decat sa refuze sanul cum am auzit ca se mai intampla.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
danybv spune:
miri_mik saru`mana
Ellenuta imi pare rau prin ce treci dar sa dea DD sa treaca mai repede si sa nu te ma chinuie bebelusa.
Creata, LA MULTI ANI !!! MARIA pentru implinirea vrastei de 1 luna sa fie sanatoasa , sa creasca mare si frumoasa ca mama ei
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
Ereena spune:
buna fetelor
felicitari noilor mamici ,sa treceti cu bine peste primele zile si sa va bucurati de bebei
am pus si noi poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2648252670102332184hXtjQA
alina ,doamne fereste de ce spunea "amica" ta ,si bebe al meu face asa si e chiar haios daca nu e nervos :-))))isi intinde si el muschiuletii
angi, un pupic pt pupi mic :-)
miri ,eu tot citesc si bag la tartacuta "zicerile "tale ca bine le zici ...mii de pupici pt tine ,poate cand mai vii pe aici vei gasi o statuie ridicata de noi toate in cinstea ta , ca tare buna esti la casa omului :-) pupici
eu am pus-o de-un rasfat cu bebe ,sta numai lipit de mine .ufff mare greseala am facut dar ziua nu doarme nici 3 ore adunat si am zis a fac orice stau oricum numai sa doarma si acum stai irino cu 5kile jumate in brate ,asa iti trebuie
de cateva zile mi se pare ca e cam palid ,oare asa sa fie sau ii caut eu nod in papura ,mititelul
va pup dulce pe toate
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
creata2008 spune:
Ereena, la multi ani si voua! Bebe Matei a crescut marisor, nu e de glumit! :) Am vazut si tortul, arata demential!
Laurici, acum ma bucur foarte tare ca ai invatat sa pui poze. Asa o vedem si noi pe Eleni!!! Si avem ce vedea! E superba, pe bune! Si prin chestia cu hainutele am trecut si eu, sa stii. Ziceai ca e imbracata de la solduri, asa ii atarnau hainele pe ea! Dar acum a crescut si ii vin chiar bine cele mai multe.
A propos de asta, nu mai stiu cine intreba, parca Kalosalina, de imbracaminte. Nu am nicio pereche de manusi in casa pentru Mariuca. In prima zi acasa i-am si taiat unghiutele, ca erau deja mari-mari, si nu i-am pus niciodata manusi. In casa stam cu body cu maneca lunga si pantaloni cu botosi sau salopeta cu botosi. Inainte, cat ii erau largi hainutele, ii puneam si un pieptaras pe deasupra body-ului, pentru ca era cu gatul si o parte din piept gol, ca era larg si mare body-ul. Acum nu ii mai pun. In casa sunt constant 23 grade, iar la baie 24. Iar afara, in plus, ii pun o caciulita mai groasa si un polar. Si o invelesc cu o paturica, in carut.
Simona, am vazut poze cu micuta Sara. E foarte frumoasa, sa stii!!!
Irlandeza, si voi doua sunteti foarte frumoase!