Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Ana-felicitari si la catzi mai multzi ani cu sanatate si fericire!Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
try spune:
quote:
Originally posted by khristin
Try, pai ca sa faci si tu mai bine conexiunile, tre sa te prezinti intalneala, nu?
Daca nu vreti la Mandarin, ce-ati zice de un Kelsey's?
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Mey, sunteti cam prea occidentale pt mine, eu mi-s din blocul comunist. Stau in Ajax (est) si nu-sh cum as face sa vin pan' la voi ca nici de condus, nu conduc. Doar de-oti pune eventual intalneala mai pe la un 5:30 - 6, sa pot sa zic ca vin direct de la servici (York University vecinity). Dar de-i ora mai tarzie, mi-e imposibil sa vin, caci termin lucrul la 4, deci as avea prea mult de asteptat, iar din ajax e exclus sa vin pana-n Miss. cu go-ul si TTC-ul.
Asta fara sa pun la socoteala ce parere are fameleonu' din Ajax care vinerea la ora 7 avem saptamanalul mers la piscina...
Ramane sa mai rumegam si sa mai punem in balantza. De-aia nu m-am aruncat cu-n raspuns de la inceput.
Dar de v-as vedea, sigur v-as memora ca io am memorie scurta la nume, dar cand vine vorba de memorie vizuala... ma bat cot la cot cu surveillance cameras .
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
try spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
azi am descoperit de unde interesul plodului meu pentru finante, el care de obicei e paralel cu chestii de genul asta: mi-a adus un examen de la scoala despre banii, a facut ceva peste 75%, slab....asa ca in seara asta am tot practicat ca 1$ inghite 100 monede mici de un cent, cred ca si vecinii de la a'saptea casa au priceput lectiile, si plodu tot nu intelege sa invete pe dinafara 25c+25c+25c+25c = 1$....uoofff
Ai incercat cu exemplificarea pe viu? Adicatelea sa desarti buzunarele de marunt si sa-i arati copilului cum 4 monede formeaza 1$ si tot asa. Da-i monedele sa se joace cu ele. Fa-ti magazin in casa (aduna diverse si zici ca le vinzi) si copilu' vine la tine sa cumpere si tu-i ceri suma fixa. Dupa 1-2 sapt de joaca de-asta n-are cum sa nu le retina. La inceput ii ceri sume usurele si-apoi il iei la bani marunti (vezi? pana si expresia dovedeste ca nu-i asa usor sa faci socotelile cu bani micuti, nu?)
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Mona_B spune:
Salute a tutte!
Citind stirile azi-dimineata mi-a atras atentia un articol deosebit de interesant:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7262936.stm
E de speriat, dar inca mai sper ca totusi consumerismul sa nu ne transforme in sclavi.
Un alt articol similar:
http://toronto.24hrs.ca/Lifestyle/2008/02/28/4881135-sun.html
Gee, ma intreb daca oi fi in minoritate intrebandu-ma adesea incotro se indreapta lumea asta si cum vor trai urmasii nostri in ea.
Mona
Denisam spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by khristin
Try, pai ca sa faci si tu mai bine conexiunile, tre sa te prezinti intalneala, nu?
Daca nu vreti la Mandarin, ce-ati zice de un Kelsey's?
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Mey, sunteti cam prea occidentale pt mine, eu mi-s din blocul comunist. Stau in Ajax (est) si nu-sh cum as face sa vin pan' la voi ca nici de condus, nu conduc. Doar de-oti pune eventual intalneala mai pe la un 5:30 - 6, sa pot sa zic ca vin direct de la servici (York University vecinity). Dar de-i ora mai tarzie, mi-e imposibil sa vin, caci termin lucrul la 4, deci as avea prea mult de asteptat, iar din ajax e exclus sa vin pana-n Miss. cu go-ul si TTC-ul.
Asta fara sa pun la socoteala ce parere are fameleonu' din Ajax care vinerea la ora 7 avem saptamanalul mers la piscina...
Ramane sa mai rumegam si sa mai punem in balantza. De-aia nu m-am aruncat cu-n raspuns de la inceput.
Dar de v-as vedea, sigur v-as memora ca io am memorie scurta la nume, dar cand vine vorba de memorie vizuala... ma bat cot la cot cu surveillance cameras .
MAi,pai lasa-l pe tati la balaceala cu buni si kids,tu vino vineri la5.30-6pm la intalneala ca de aici inapoi itzid a MqqM un ride back undeva,for sure.Sau potzi dormi la mine si vedem simbata cum te recupereaza familionu'
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
CriPOD spune:
Try, esti in zona de adunare generala pt car pool daca esti pe langa York U. Mai sunt 3 locuri disponibile in masina. Lemme kno.
MonaB, mi-ro, voi nu?
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
mi_ro spune:
Cu mare placere as veni dar eu lucrez toate dupa amiezile aproape intre orele 15 si 20 la un SPA din Port Credit si mai ales sambata. Poate sambata dupa ora 17 sau duminica dimineata. Daca aveti vreo intalneala sambata dimineata sau duminica sau luni(am zi libera) vin cu cea mai mare placere. O iau si pe mama, iau copkilu si ma infiintez. Daca nu va invit in grup la SPA sa va delectati la un pahar de vin si o maslina facandu-va manichiura, pedichiura sau masajul. Este SPA romanesc fara fitze.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
try spune:
mqqm, cat de far enough esti tu si in ce directie?
tanelu spune:
Buna,
ma primiti sipe mine?
si eu tot din zona York U as veni si as mai avea 2 (sau 4) locuri in masina.
nu conteaza ziua, ora, locul ... si sper sa nu apara nimic intre timp.
Cristina (mqqm) ma adaugi te rog si pe mine pe lista?
pe curand.
Tatziana
Mona_B spune:
MQQM multumesc de invitatie, suna interesant, dar sora mea ajunge joi seara din Ro la noi si-mi iau liber cateva zilesa sarbatorim impreuna martisorul.
Poate ne intalnim candva in Toronto cand s-o mai incalzi, la o cafenea, ca mi-e oarecum dor de metropola.
Poate o acaparam si pe Corina, ca n-am vazut-o de un secol.
Iar seara sunt asa de ocupata ca n-am timp nici macar de un telefon.
Try, as vrea sa poti veni si tu, noi ne-am tot auzit, tare mi-e drag sa vorbesc cu tine, dar n-am avut prilejul sa ne vedem inca.
Mi-ar placea sa-ti vad si baietii, nush' de ce am senzatia ca urmatorul meu bebic va fi tot un baietel.
Anyway, distractie placuta va doresc!
Am o intrebare pentru fetele din Toronto in special voi ati auzit de Scoala de duminica pentru copilasi care se tine la Biserica romaneasca ortodoxa de pe Rosethorn Avenue? ne-am gandit sa-l ducem pe Vlad acolo duminica intre orele 11-13 parca am inteles ca se preda religie, istoria si geografia Romaniei si ar avea prilejul sa cunoasca si copilasi romani.
Mona