Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 7
parpalak spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by parpalakquote:
Originally posted by Stefanna
Fetele multumesc mult pt sugestii.As vrea sa va mentionez pe fiecare in parte, dar din cate pagini am citit de pe aici, v-am ametit asa de rau ca nu mai stiu care si cum sinteti.Vreau sa urez prospetei(lor) burtica(ci) sarcina usoara si bebelusime sanatoasa.
Ma tipa puradelul asa ca va las cu ganduri bune
E OK, ca si eu le tot incurc, d-aia evit sa dau nume, pe cit posibil :) Sau, daca dau nume, inseamna c-am stat un ceas s-am bibilit raspunsul :
Parpalako, am crezut ca-s unica la capitolul asta, ca am eu un pittic pe creier care nu-mi permite sa fac legatura intre mesaje si nick-uri. Io si dupa ceva timp pe aici si de-abia de-am reusit sa identific clar doar cateva fete pe aici, in rest, accelasi talmes balmes intre nume - scuze, dar tine de creieras, nu de lipsa de interes.
Acu' ca suntem doua, putem deschide si-o organizatie / asociatie / grup de intrajutorare sau de suport a oamenilor care sufera de... memorie scurta... ca nu stiu cum sa-i spun
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Io ma auto-declar normala si restu' care tine minte ii declar de alta specie :) (homo sapiens, cred) :) Da' ma oftic ca nu ma calific la locurile alea misto de parcare..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
parpalak spune:
quote:Noi marti, vezi cum ne-ai prins ca nu sintem decit vizitatori in Racadau? :)
Originally posted by Donia
Deci voi sambata in long weekend, noi luni, parpalak... duminica?
parpalak spune:
quote:Sa stii ca trimitem si noi ginduri bune, chiar daca nu apucam sa si scriem despre ele.
Originally posted by pitilache
Fetelor multumesc mult in numele lor pentru sustinere. Sincer ma doare sufletul sa vad cat sufera un sufletel mic... Dar sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma. Si orice gand bun conteaza!"Less is more" - Mies van der Rohe
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
Roxana, multa putere Rominei si numai bine fetitei. Sa dea D-zeu sa se refaca repede.
Fetelor m-ati facut curioasa, ce mincati voi la mandarin????
Noi in Mtl avem asa ceva,alooo???
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
mey, mandarinul asta nu-i echivalentul bufetelor noastre chinezesti? ca daca e sunt cite vrei, noi obisnuiam sa mergem la Kiri in Laval, dar ultima data mi-a fost rau, eu am obiceiul sa gust din toate si sa amestec tot ce gasesc acolo....
am uitat de doua fete cucuiete sa le intrebam de intilnire: Mihaela/Miikon si Clau07/Claudia (sa contabilizam ceva pe acolo );
azi am descoperit de unde interesul plodului meu pentru finante, el care de obicei e paralel cu chestii de genul asta: mi-a adus un examen de la scoala despre banii, a facut ceva peste 75%, slab....asa ca in seara asta am tot practicat ca 1$ inghite 100 monede mici de un cent, cred ca si vecinii de la a'saptea casa au priceput lectiile, si plodu tot nu intelege sa invete pe dinafara 25c+25c+25c+25c = 1$....uoofff
fetelor, mersi de idei pentru telescop, in we asta plec la vinatoare; eu ma gindeam si la un joc, ceva care sa reprezinte soarele+planetele ce se invirt in jur, ca toata camera e o creta si-un desen cu galaxii si planete; macar stau linistita ca mai uita de PSP o perioada.
ce ti-e cu timpul asta ce zboara, acum zece ani ma pregateam de cununia la starea civila, soacra facea ultimele incercari disperate de santaj sa-si salveze odrasla din miinile mele, auzise ea ca ardelencele sunt asa si pe dincolo, phutui ce zile negre ne-a mai facut; pe 28 februarie era soare si cald, am mers prin oras in pantofi, in haine de primavara, misto, eram tineri si visam cai-verzi ;
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
parpalak spune:
maru si mQQm - atita mai tin minte, ca voiam sa zic/intreb ceva.
Da' tre sa fug sa culc copilu (mai intii sa-i fac floricele - ca altfel cum o sa se prezinte el miine la scoala fara boabe de porumb in cap? - azi i le-a cules aia de la gradi...)
valen spune:
Ana, am vazut telescoape (asta sper sa fie pluralul corect),la walmart (cel de pe decarie) si cred ca erau din alea de-adevaratelea (daca nu ma insel, la 175 de dolari cel mai ieftin); si, tot acolo, un set de planete colorate,(ultimul set evident)care se incarcau la o sursa de lumina si straluceau in intuneric ( din pacate, cineva furase "pamantul" din cutie asa ca n-am putut sa-l cumpar).www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Cricor spune:
MQQM nici eu nu scriam mai bine; adaugiri in mare viteza: singura, fara copil, fara sot, restaurantul nu conteaza foarte tare. Multumesc de ride...ca eram usor panicata ca iar conduc si nici nu vad bine noaptea...eh, batranetile.
CataD a zis ca ea ar prefera vineri sau sambata mai devreme caci pe seara are o petrecere importanta.
Mandarin e un all-you-can-eat chinezesc...bufet chinezesc cum bine zice Ana. Eu invariabil cand merg acolo ma simt un porc nesimtit...ca asa mananc.
Corina
CriPOD spune:
Iar io, ca maine e prea mult pentru etatea mea sa-mi mai amintesc ce-ati zis...
parpalak, maru, laurajr, try si restul ontariencelor pecarenulenumescacumcanumaducecapul (vezi daca n-avem si noi o lista?), voi nu serviti?
Ziua mamei in Ontario (undeva in Mississauga, singure mey):
Cine/Cand/Unde/Cu cine
mQQm / vineri seara sau sambata intre 11 si 6 / oriunde
Cricor / vineri seara sau sambata mai devreme/ Mandarin
Magdone / oricand / oriunde
Khristin / vineri seara / Mandarin sau Kelsey
Denisam / doar vineri seara/ Mandarin
Donia/ sambata, dinner / Mandarin
CataD/ sambata sau duminica dimi/ Mandarin
Dana, mandarin e un loc unde se mananca mult , all you can eat buffet, chinezesc. Eu n-am mai fost de vreo 5 ani, dar nu cred ca s-au schimbat prea multe.
Apropos gagici, pt sambata era de obicei lobster buffet la mandarin. Sau e numai la dinner? Ca nu sunt sigura...
Khristin, si Kelsey e ok, e grill. Cum doriti. Numai sa nu fie la Montana.
In plaza de care spuneam este un Tucker's Market, tot all you can eat buffet si-ala e dragutz si un East Side Mario din ce-mi amintesc. Japonez nu stiu nimic in Mssg, dar daca gasim, si sigur este un Memories of Japan, uite ca avem de unde alege din toate felurile. Deocamdata ramane mandarin, ne mai decidem, keep talking.
parpalak, ai terminat cu popcornu? Ma tii in suspans aici...
Ana, uite acum imi amintesc. Am cumparat de la Michaels un set de chestii care trebuiau colorate si puse impreuna sa formeze sistemul solar. Si, cum voi aveti cosmodomul acolo, poate il duci si gasiti ceva interesant... Bani! La acelasi toysrus au bani. De jucarie. Eu am cumparat, sunt faini. Cu un set de-ala de bani (arata ca o tava cu locsoare si are toate felurile) poate ii e mai palpabil sa vizualizeze.
Pitilache, sper sa fie foarte bine fetita dupa operatie! Cati ani are?
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
mi_ro spune:
Fetelor am primit acum acest mesaj pe yahoo. Nu cred ca cei care au postat sunt membrii DC sau stiu de acest site. Nu stiu cum sa postez acest anunt asa ca il dau integral cum l-am primit. Poate reusesc cele din Quebec sa verifice si sa ne dea de stire ca sa ajutam
Au venit in Montréal de mai putin de 8 luni cu speranta unei vieti mai bune si fericite, asa cum am veniti si noi, cu totii.
Si-au adus impreuna cu ei pe fiul lor, Dumitru, de 2 ani jumate, care ar putea avea aici un viitor mai sigur si mai implinit decat in Republica Moldova.
.... dar de ieri, Dumitru nu mai are mama. Si la varsta asta nici macar nu intelege prea bine ce s-a intamplat. Adevarul este ca nici noi nu intelegem...
Azi-dimineata, in jurul orei 1:00, Tatiana Bejan s-a stins din viata la doar 28 de ani, in somn, fara nici un motiv aparent. Dormea alaturi de Dumitru cand inima ei a incetat sa mai bata.
Sotul ei, Alexandru, si-a pierdut locul de munca saptamana trecuta, iar de azi-dimineata si-a pierdut sotia pentru totdeauna.....
Alexandru nu cunoaste aproape pe nimeni aici, nu mai are venituri, trebuie sa faca o inmormantare si sa fie alaturi de micul lor baietel care a ramas fara mama...
Daca vreti sa-i ajutati puteti sa ne contactati pe noi la 514-368-3789 sau sa mergeti direct la Alexandru:
Tel: 514-366-1831.
#20 - 120 Lyette, LaSalle, H8R 3T4.
Orice suma este binevenita. Daca stiti organisme de caritate sau puteti contacta ziarele / forumurile romanesti din Montréal, ar ajuta mult.
Credem ca inmormantarea va fi saptamana viitoare.
Dumnezeu s-o odihneasca!
Alina si Sergiu
Alina si Sergiu Toaca
tél.: 514-368-3789
#312-151 Riverview
Montréal, LaSalle
H8R 3R9
Québec, Canada
PS: Anuntul l-am luat de pe montreal.ro.
A decedat vineri, inmormantarea e saptamina asta.
Am vorbit cu prieteni de la Montreal. Se pare ca a fost intoxicata la locul de munca unde muncea de 3 luni.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Angela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282