Sezatoarea canadiana (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Na ca se termina ziua de munca si nu mai am minute sa scriu... compeltarile pe maine!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

C-asa am un chef de lucruuu . Taman am vorbit cu Cricorina, ea nu poate intra fo 2 zile. E cu sot sau fara? Cu copii ori fara? Eu n-am treaba nici 'sa, nici 'sa.

Ziua mamei in Ontario (undeva in Mississauga):

Cine/Cand/Unde/Cu cine

mQQm / prefer vineri seara sau sambata intre 11 si 6 / oriunde / ?
Cricor / prefer vineri seara sau sambata la un brunch / prefer Mandarin / ?
Magdone / oricand / oriunde / singurica (easy)
Khristin / ? / Mississauga / ?
Denisam / numai vineri, dinner / Mississauga (mandarin ok) / singurica
Donia/ sambata, dinner / Mandarin / ?

Hai sa completam toate alea acolo si gasim noi un numitor comun, cumva.

Nu-i weekend inca?

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, da, mandarin!
de fapt nu asta era intrebarea, nu?
Cred ca sambata as putea si mai devreme, dar vineri ar fi destul de complicat.
Fara copii, fara sot, normal, eu tocmai ce am zis ca ii las sa ma astepte prin parcare ... sau pe altundeva, gasesc ei ceva de facut, quality time fara mama...

Simonna, deci marea a fost de vina... ca eu citind si de baiatul lui parpalak as fi dat vina pe Racadau ... da, tot august, la mare, la soare... ca noi am fost mai devreme, am prins vreme buna, in schimb Roxana a iesit mai tarziu
Deci voi sambata in long weekend, noi luni, parpalak... duminica?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Votez si io pt. Mandarin vineri tot singurea, dar care vineri totusi (7 martie??????)....mai bine fara cupil decat cu , da fara pt. mine....

Va dau si o adresa de la un Mandarin din Mississauga, sa vedeti ca mi-am facut lectiile: http://www.restaurantica.com/restaurants/11561/

Donia, ca tot ziceai de Kitchener, imi amintesc de primul meu an in Canada, cand faceam naveta Kitchener - Mississauga zilnic pt. vreo 2 luni, si insarcinata fiind ....ce vremuri

Simi, hai ca acum am citit mesajul tau cu fetita cu parul cret ....ce bine-ar fi sa locuim acolo, sa nu mai avem nametii si temperaturile astea scazute ....sint vreo 25 grade diferenta intre RO si Canada momentan....cam multicel...ati vazut fetelor filmul lui Al Gore An Inconvenient Truth? Te cam pune pe ganduri....

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Try, pai ca sa faci si tu mai bine conexiunile, tre sa te prezinti intalneala, nu?

Daca nu vreti la Mandarin, ce-ati zice de un Kelsey's?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Fetelor multumesc mult in numele lor pentru sustinere. Sincer ma doare sufletul sa vad cat sufera un sufletel mic... Dar sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma. Si orice gand bun conteaza!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Roxana, multa putere Rominei si numai bine fetitei. Sa dea D-zeu sa se refaca repede.

Fetelor m-ati facut curioasa, ce mincati voi la mandarin????
Noi in Mtl avem asa ceva,alooo???

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by Simonna
parpalak, crez' ca e de la baut apa din Birsa chestia asta cu weekendu' lung din mai! noi am fost la mare la sf. lui august - debut de septembrie, batea un vint pe plaja...

Noi pe la Chicago ne rupeam pingelele..
Da' sa stii ca nu credeam asa ceva despre familia regala... sa vina ei asa pe sestache la Birsa noastra, sa nu stie nime'..

nelia, asa e, tu esti incurcabila, :) da' nu mai stiu cine ce-a zis si cine ce-a intrebat si despre care prajitura-i vorba.. Io tot la supa crema de ceapa am ramas, cred ca tot la cumparat bere m-am intepenit.. Mi-e ca se termina ceapa pina ma misc dupa bere..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Roxana, sanatate multa micutei si putere parintilor, sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Ana, as veni cum sa nu vin, dar in principiu ... nu pot, si incurcabila cum sunt (vorba Agatei) nu zic deocamdata nimic, daca reusesc sa-mi fac o gaura in program strig si eu seara pe 6 martie

Acu' m-au facut fetele curioasa cu mandarinul, ce mancati doamnelor acolo? Si chiar asa, la Montreal nu-i nici unul?

Lorelaim, tu cu cioco si eu cu biscuitii Christinei, si tot imbuc ... si cand vad cantarul nici nu vreau sa ma urc pe el ... cred ca o iau razna daca vad ce afiseaza. Nu de alta, dar eu mi-am propus sa mai dau jos, insa stringatoare cum sunt, tot adun

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetelor... din nou eu, cu intrebarile mele.Lumea vrea sa se bucure de primavara, numai eu imi gasesc sa perturb atmosfera.Dar daca am indraznit o data , mai incerc si a doua oara... sper sa nu ajung sa ma alungati cu rosii!!!!!!!!!!!!!!
Se intampla ca vreuna dintre voi sa lucrati/ cunoasteti un ultrasound technician?!
Puuuuuuup pt bunavointa voastra, si "intalneala" faina( sper ca nu am inteles prost)
Cu drag,
Stefanna

Mergi la inceput