Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 9
try spune:
Fetelor, la mine nu ar fi asa problematic cum ajung la mandarin (sau unde o fi in final), ci dupa ar fi mai problematic: cum o sa ajung eu beata acasa din Mississauga pana-n Ajax? Ca sotu' mi-a zis ca ma lasa, da' sa nu ma-nbat si sa fac urat pe-acolo.
Asa ca mai intreb odata-n gura mare: cineva, care locuieste dincolo de Younge (adica in est de younge), nu e? Chiar va ingramadira-ti toate la case-n vest?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
columbiana spune:
Fetelor multumesc frumos si pentru urari si pentru indicatii! cu ultimele puteri, dupa ce am bagat copilu'n pat, mi-am pus un pahar de vin rosu cu pepsi, merge si atit in loc de .
ma bucur foarte tare ca vine saptamina asta de vacanta, nu stiu care suntem mai obositi si satui de lectii el sau eu...;
spunea mai sus o fata de spa, uite asta ar fi un loc ideal pentru o simbata seara cind sa ne relaxam intre gagici, ce spuneti? a fost careva dintre voi in Montreal? me never....
intreb cu slabe sperante, dar cine-stie...aveti habar de un ortofonist roman sau macar unul cu preturi abordabile, ca mie-mi cere 650$ pentru o evaluare (are evaluarea precedenta de + de un an si ca sa lucreze cu Tudor vor una noua)...nu mai spun de cei 85$/sedinta din care asigurarea imi da 400/ an intreg. traiasca Quebecul!
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
tanelu spune:
Mona_B, referitor la scoala de duminica de la biserica sf.gheorghe: acum 2-3 ani l-am dus si eu pe Vlad al meu dar nu i-a placut deloc pentru ca era "un pic boring". Erau intr-o incapere destul de inghesuita unde nu stiu exact ce faceau - citeau, colorau si invatau poezii si canticele. Cum spune el "faceau staff". Ce nu mi-a placut mie, erau copii de varste diferite, toti gramada, si greu de stapanit si primeau bombonele ca sa stea cuminti. Asa ca, dupa 3 sau 4 incercari, am renuntat. Cam asta a fost experienta noastra. Dar, asta se intampla acum cativa ani, poate acum au gasit pe cineva care sa se ocupe mai serios de activitati pe acolo. Cred ca merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut, altfel nu vei afla daca merita sau nu.
Try, unde la est de Yonge vrei tu sa ajungi?... te duc eu.
Ana, multi ani fericiti impreuna .
Tatziana
Cricor spune:
mqqm tine un loc si pentru Catalina...ca n-o sa ne ierte niciodata .
Mona_B vino si cu sora...ca poate vrea si ea la Mandarin, si poate vrea sa cunoasca fete asa faine ca noi.
Try eu as putea sa te iau de la serviciu ca lucrez aproape si termin tot la 4, te duc acasa la mine unde lasam masina si coacem un plan cum sa ne intalnim cu mqqm (i.e il rog pe sotu' sa ne duca pana la ea si speram ca il induiosez). La intoarcere o induiosam pe mqqm sa ne aduca pana la mine. Treaba ta e sa-l induiosezi pe sotul tau sa vina sa te ia (de la mine pana in Ajax - 20 min). Daca nu reusesti, dormi la mine la spare bedroom si te duc eu de dimineata. Ce zici de asa aranjament?
Olguta tu mai citesti pe aici? Vii si tu?
Podeanu spune:
Ontario, jos palaria...ce organizare ptr o cina impreuna. Sau poate voi dupa cina va duceti si la un club 281 si nu stim noi?
Bravo voua, de abia astept sa va vad in poze(musai) ca acum nu stiu cit timp a-ti mai avut o tentativa si a-ti trecut una pe linga alta in parc.
Montrealuleee, m-am "incins"...si eu sunt disponibila mai devreme daca vreti vreun paharel de ceva, ce zici Simonna? Eu pina la urma vinerea aia lucrez de la domiciliu ca am sucit clientul in alta zi de frica sa nu va ratez.Acum problema mea e alta, copiii stau acasa singurei , sa ii iau sau nu cu mine?
Daca mandarin= chinezesc, nu e pe placul meu. Am fost o singura data si parca tot ce am mincat avea miere si zahar in compozitie.
Bebitzu hai si tu, uite vin si eu mai devreme si mai pierdem timpul pe acolo.Ktrinel, tu pe unde esti? Ma ofer sa te aduc acasa seara , numai vin-o.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
cge spune:
Dana, eu zic sa ii iei cu tine. Decat sa stai si sa te gandesti ce ar face acasa, mai bine ii ai sub supraveghere.
Si eu cred ca ajung mai devreme, ca sa plec si mai devreme tot pe motiv de copii.
Si mie imi place cum ne organizam de 8 Martie, nu cred ca a mai vazut Canada asa sarbatoare de 8 Martie.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
parpalak spune:
try, pai ar fi simplu pt mine, ca eu stau in Whitby, dar vinerea seara am meditatiile de la 6 la 8. Asa ca astept votul daca-i vineri sau simbata ca sa vad daca am optiunea. Si meditatiile de miine, ca sa vad daca-i pe bune.. Ca sa v-o zic p-aia dreapta io as fi preferat ceva dupa model McDonalds, ca sa pot sa car si junioru dupa mine si sa-l inchid intr-un spatiu cu geamuri sa-l si vad cum se joaca si sa iesim amindoi socializati si el dormind in masina in drum spre casa. (Si tati lasat acasa cu facutul de mincare si spalatul de rufe).. Ca daca-i las singurei, sigur gasesc rufele nespalate si posibil mincarea si/sau tati fumegind.. si si similarele la mine se cam scot de pe lista, fiind la volan... Ce-i drept, nu-i asa festiv ca un Mandarin, dar au salate decente si nici inghetatele nu-s rele.. Oricum, sper sa se mai dezmorteasca un pic gerul asta, ca altfel stau la gura sobei si hibernez acolo... :)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
parpalak spune:
S-am uitat sa zic, ieri junele a adormit asteptindu-ma cu floricelele, ca io postam aci de zor, dupa care m-am miscat sa fac floricelele, sa fie pt dimineata, ca, evident, prima grija i-a fost sa ma-ntrebe de ele.. Asa ca m-am deplasat in basement, unde-am pus floricelele la facut si m-am pus pe subsemnata la vizionat CSI-NY, la care-am adormit... de unde m-a sculat catzeluky la datorie pe la miezul noptii.. Cred ca-s si-acu in microunde floricelele alea..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
CriPOD spune:
Ana, felicitari si la foarte multi ani fericiti impreuna.
La noi aici spa-urile sunt echivalentul cabinetelor cosmetice din Ro, un pic la alt nivel. Inca n-am fost unde sa te bage in jacuzzi cu castraveti pe ochi, daca la aia te gandesti. Aia-i in filme sau la Hollywood, sau cel putin afara din bugetul meu.
mi-ro, uite chiar caut un spa ca a noastra cosmeticiana a plecat in Iran pe 3 luni. Tu numai in Port Credit practici, undeva mai aproape nu ai? Pai poate ajungi daca cc call in sick sau mai da o furtuna in noi, ptiu, ptiu, mai bine nu... Ori poate pleci si tu in "lunch" de la job
MonaB, chiar asa, adu si sora. Uite ca vine muntele la mohamed, eh? Cand ne mai prinzi tu in formatiune completa in Mssg?
Try, cu ce mergi de obicei acasa? Ca te dropuiesc la metrou la Downsview daca vrei, in 15 min esti la Union Station si de-acolo poti lua GO la Ajax. .
Tanelu, te trec acu, stai sa dezgropt lista. Mai e cineva din zona? Va rog mult sa nu va sfiiti sa va infiintati, ca io's mai ignoranta si nu prea stiu care nick de unde e.
Corina, Cata'i trecuta de muult, nu ma joc io cu focul .
Hai sugerati si ora aprox, atunci, sa para si mai verosimila intalnirea pt Dana. Noi tre' sa ne pregatim mai temeinic ca n-avem antrenament.
Donia, please, please incearca sa ajungi si daca majoritatea alege vineri...
Ziua mamei in Ontario (www.mandarinbuffet.com/locations_mississauga.html" target="_blank">Mandarin, singurele):
Cine/Cand
mQQm / vineri dinner sau sambata intre 11 si 6
Cricor / vineri dinner sau sambata mai devreme
Magdone / oricand
Khristin / vineri
Denisam / doar vineri dinner
Donia / sambata dinner
CataD / vineri dinner sau sambata dimineata
Tanelu/ oricand
Try / thinkin'... thinkin'......
parpalak / sambata?
Da' va rog eu, daca a mai zis cineva ceva si nu s-a notat, trageti de maneca fara jena. Mai vin si maine cu-o strigare. Aflai si io cu stupoare ca duminica imi pleaca ploada in excursie si mai vine marti, asa ca sambata ma ocup de asta. Mi-au dat lista asa ca-i usor.
Si inchei cu poanta de la un "all u can eat" lansata de zgarcita de fie-mea ultima data: nu cerem un doggy-bag?
Si iaca posta si parpalaku' in timp ce-mi exersam io destele... sa ma faca sa-mi modific statistica
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by mobriq
Multumesc (cu intarziere) fetelor care mi-au dat informatii turistice despre Toronto . Si mai am o rugaminte : puteti sa-mi dati un link unde sa citesc despre asigurarea medicala in ON ? Mersi mult!
Monica 15+ si Eduard (05.04.04)
Am tot vrut sa-ti raspund si am uitat... Presupun ca nu intrebi despre asigurarile private sau de turist. Despre Ontario Health Insurance Plan (OHIP) poti citi pe site-ul www.health.gov.on.ca/index.html" target="_blank">Ministry of Health, iar daca ai intrebari mai la obiect, da-le drumul aici, sigur se va gasi cineva sa aiba un raspuns. Scuze dar nu stiu daca vii de tot ori doar in vizita. Oricum, hai la vara, ca pana in aprilie sigur e totul alb si rece. Partea trista e ca la vara nu mai ai cum sa ne vizitezi in igluu-ri, ca le topim pana la iarna viitoare si ne mutam in case obisnuite.
Nu m-am putut abtine ca iar vine o zapada maine si refulez si io unde pot.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ