Sezatoarea canadiana (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Pentru planete si telescop puteti incerca si la Winners. Eu am vazut in iarna acolo si la preturi avantajoase. Numai ca al meu nu pare inca interesat, asa ca am luat la copiii prietenilor.
Denisa, ce facusi m-ai parasit:))? Am uitat sa intreb ce a la carte ai ales acolo unde merg eu?:)))
Khristin felicitari si o sarcina cat mai usoara si bebe sanatos.
Intalneala placuta si vacante placute celor care merg.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

quote:
Originally posted by try

Khristin, vazusi oscarurile aseara?
Eu pe la 11 am clacat. Si mi-am adus aminte de filmul cu regina anglei pe care ai zis tu ca l-ai vazut si ti-a placut. De asta ziceai tu? in care Cate Blanchette joaca rolul principal? Eu credeam ca zici de un alt film cu o actrita (cunoscuta, dar careia eu nu-i stiu numele) mult mai tanara … tot film nou a fost si ala, intr-o epoca similara (tot cu crinoline si peruci pe cap).
Asta cu Cate vreau sa-l vad si eu, imi place mult actrita si secventele de ieri de la oscar m-au incitat.

Eu l-am vazut si mi-a placut foarte mult, mult mai mult decit Atonement de exemplu (de fapt nu-mi prea place Kiera Knightley, nu inteleg cum a ajuns atit de bine cotata, dar eu sunt afona'oricum nu regizor ).

Roxana, Dumnezeu sa le ajute, tinem pumnii pentru Elena!!!!

Vad ceva gagici lipsa la apel la intilnire: Emilly, Simi, bebitzu, Ica...

azi am fost la spectacolul plodului la scoala....cam slabut si dezordonat, aici aveam si eu-afona de mine sanse sa ma afirm , ca astia i-au pus la microfon pe copii citez cu care este usor de lucrat, cuminti adica, nu neaparat si talentati....;cintau la xilofon fiecare in legea lui...oricum frumosu'meu si-a cintat partea lui de cintec fain (acum imi amintesc de tata, cind imi povestea povestea cu cioara si puiul ei cel mai frumos si mai si... )

apropo de plod, a dat in boala stiintei, macar de l-ar tine , si n-am habar de unde i-as putea cumpara o chestie d'aia cu care privesti cerul, ca m-a innebunit cu planete, stele, etc, si io-s paralela; i-am carat un vraf de carti de la biblioteca deocamdata, dar el saracu' ar sta la taclale despre viata pe marte si n-are cu cine :)); altfel mi-a filosofat azi cu banii, cum de nu cistig destui bani pentru un joc nou cu Harry Potter pe PSP, cind eu am spus ca am bani pentru benzina si mincare, de ce nu renunt la benzina si cumpar jocul ala odata, pentru care negociem de vreo doua saptamini

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

tOYS'R US
sau cum naiba se scrie
al meu plod a primit la ziua lui unu
si la demontat si remontat pana cand la eclipsa nu a avut cu ce sa se uite ca nu mergea!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, eu am cumparat acum mai multi ani un telescop si un microscop de la toysrus. Piece of junk! Adica daca tot dai un ban vezi daca gasesti deva mai profesionist, ca eu am luat de-alea de la edu... ceva si nu's de nicio treaba.

Distractie maxima calatoarelor la caldurica!

Fetili cu intalnirea, va rog mult cand va referiti la intalnire, copiati si lista si comentati acolo, ca eu intru sa scriu cand si cand si nici nu mai stiu pe unde am lasat-o. De citit va citesc, insa, si sigur pot sa urmaresc evolutia. Daca nu, nu-i bai ca sap pana o gasesc...

Oarecare interese:
mQQm
Cricor
Magdone
Khristin (prefer Mississauga)
Denisam (daca e aproape de Mississauga)
Donia (daca e in Mississauga)

Noh, hai sa intram in amanunte... unde mai exact? cand?
Eu in Mississauga nu stiu decat aeroportu', care nu ne e de folos in cazul de fata , si o plaza pe la 401/Mavis si e plin de resto acolo, de-astea obisnuite, nimic select. Sugestii de la localnice.

Cricor si Magdone, eu ma ofer sa carpool de la mine si pana acolo, sa puteti sa va imbatati in voie .

Back to work...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Ana, eu am cumparat acum mai multi ani un telescop si un microscop de la toysrus. Piece of junk! Adica daca tot dai un ban vezi daca gasesti deva mai profesionist, ca eu am luat de-alea de la edu... ceva si nu's de nicio treaba.

Fetili cu intalnirea, va rog mult cand va referiti la intalnire, copiati si lista si comentati acolo, ca eu intru sa scriu cand si cand si nici nu mai stiu pe unde am lasat-o. De citit va citesc, insa, si sigur pot sa urmaresc evolutia. Daca nu, nu-i bai ca sap pana o gasesc...

Oarecare interese:
mQQm
Cricor
Magdone

Eu in Mississauga nu stiu decat aeroportu', care nu ne e de folos in cazul de fata , si o plaza pe la 401/Mavis si e plin de resto acolo, de-astea obisnuite, nimic select. Sugestii de la localnice.

PLAZA AIA E CHIAR BUNA-CA SA NU ZIC CA MAI E UNA LA 401 cu WInston Churchil.Am uitat sa zic, e vb de dinner, right?adica 5.30-6pm si ramane pe 7martie ca si mtlezele?
Cricor si Magdone, eu ma ofer sa carpool de la mine si pana acolo, sa puteti sa va imbatati in voie .

Back to work...

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Roxana, toate gindurile mele bune pentru prietena ta si fetita ei. Sper ca totul va fi bine si se va reface repede dupa operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:

Oarecare interese:
mQQm
Cricor
Magdone

Back to work...

In Mississauga e si un Mandarin, stiu sigur... ah, primul din viata mea canadiana...
Man-da-rin! Man-da-rin! Mancam si vorbim pana nu mai putem. Si nici nu asteptam dupa chelneri care vin sau nu sa ne serveasca...

Kitchener, nu va tenteaza o intalnire? Hai, fetele, ca nu-i departe!

mQQm, dar in ce zi facem intalnirea? Mie mi-ar placea sambata de pe la 5... ca mai mult de 8 nu as prea putea sa stau, cu copiii astetand prin parcare

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:

Oarecare interese:
mQQm
Cricor
Magdone

Back to work...

In Mississauga e si un Mandarin, stiu sigur... ah, primul din viata mea canadiana...
Man-da-rin! Man-da-rin! Mancam si vorbim pana nu mai putem. Si nici nu asteptam dupa chelneri care vin sau nu sa ne serveasca...

Kitchener, nu va tenteaza o intalnire? Hai, fetele, ca nu-i departe!

mQQm, dar in ce zi facem intalnirea? Mie mi-ar placea sambata de pe la 5... ca mai mult de 8 nu as prea putea sa stau, cu copiii astetand prin parcare

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia-fie si mandarin,dar era vorba ca fara copii ca sa.
La mine e luata deja simbata,deci eu pot vineri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daiopri

Pentru planete si telescop puteti incerca si la Winners. Eu am vazut in iarna acolo si la preturi avantajoase. Numai ca al meu nu pare inca interesat, asa ca am luat la copiii prietenilor.
Denisa, ce facusi m-ai parasit:))? Am uitat sa intreb ce a la carte ai ales acolo unde merg eu?:)))

Daca ALex a lui Try s-a lipit de fii-mea, de..plus ca 4aprilie ne avantajeaza, si locatzia nu prea conta..Noi am mers la toate a la carte ca am stat 2 weeks si am avut parte de 4rest pe saptamina si erau 7 sau 8 rest in total.Have fun!Khristin felicitari si o sarcina cat mai usoara si bebe sanatos.
Intalneala placuta si vacante placute celor care merg.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

quote:

Oarecare interese:
mQQm
Cricor
Magdone

Back to work...

Common sense is not so common... [Voltaire] DJ

Mqqm, multumesc de oferta, super, eu cred ca am sa vin fara Razvan ca daca vin cu el nu pot sa stau. Eu mai putin cu bautura dar pot sa fac galerie nu-i problema . Pentru mine e ok si vineri si sambata.

Pitilache Doamne ajuta si insanatosire grabnica pentru fetita prietenei tale!

va pup

Magdone 27+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by parpalak

quote:
Originally posted by Stefanna

Fetele multumesc mult pt sugestii.As vrea sa va mentionez pe fiecare in parte, dar din cate pagini am citit de pe aici, v-am ametit asa de rau ca nu mai stiu care si cum sinteti.Vreau sa urez prospetei(lor) burtica(ci) sarcina usoara si bebelusime sanatoasa.
Ma tipa puradelul asa ca va las cu ganduri bune

E OK, ca si eu le tot incurc, d-aia evit sa dau nume, pe cit posibil :) Sau, daca dau nume, inseamna c-am stat un ceas s-am bibilit raspunsul :

Parpalako, am crezut ca-s unica la capitolul asta, ca am eu un pittic pe creier care nu-mi permite sa fac legatura intre mesaje si nick-uri. Io si dupa ceva timp pe aici si de-abia de-am reusit sa identific clar doar cateva fete pe aici, in rest, accelasi talmes balmes intre nume - scuze, dar tine de creieras, nu de lipsa de interes.

Acu' ca suntem doua, putem deschide si-o organizatie / asociatie / grup de intrajutorare sau de suport a oamenilor care sufera de... memorie scurta... ca nu stiu cum sa-i spun

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput