Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 4
columbiana spune:
quote:
Originally posted by try
Khristin, vazusi oscarurile aseara?
Eu pe la 11 am clacat. Si mi-am adus aminte de filmul cu regina anglei pe care ai zis tu ca l-ai vazut si ti-a placut. De asta ziceai tu? in care Cate Blanchette joaca rolul principal? Eu credeam ca zici de un alt film cu o actrita (cunoscuta, dar careia eu nu-i stiu numele) mult mai tanara … tot film nou a fost si ala, intr-o epoca similara (tot cu crinoline si peruci pe cap).
Asta cu Cate vreau sa-l vad si eu, imi place mult actrita si secventele de ieri de la oscar m-au incitat.
Eu l-am vazut si mi-a placut foarte mult, mult mai mult decit Atonement de exemplu (de fapt nu-mi prea place Kiera Knightley, nu inteleg cum a ajuns atit de bine cotata, dar eu sunt afona'oricum nu regizor ).
Roxana, Dumnezeu sa le ajute, tinem pumnii pentru Elena!!!!
Vad ceva gagici lipsa la apel la intilnire: Emilly, Simi, bebitzu, Ica...
azi am fost la spectacolul plodului la scoala....cam slabut si dezordonat, aici aveam si eu-afona de mine sanse sa ma afirm , ca astia i-au pus la microfon pe copii citez cu care este usor de lucrat, cuminti adica, nu neaparat si talentati....;cintau la xilofon fiecare in legea lui...oricum frumosu'meu si-a cintat partea lui de cintec fain (acum imi amintesc de tata, cind imi povestea povestea cu cioara si puiul ei cel mai frumos si mai si... )
apropo de plod, a dat in boala stiintei, macar de l-ar tine , si n-am habar de unde i-as putea cumpara o chestie d'aia cu care privesti cerul, ca m-a innebunit cu planete, stele, etc, si io-s paralela; i-am carat un vraf de carti de la biblioteca deocamdata, dar el saracu' ar sta la taclale despre viata pe marte si n-are cu cine :)); altfel mi-a filosofat azi cu banii, cum de nu cistig destui bani pentru un joc nou cu Harry Potter pe PSP, cind eu am spus ca am bani pentru benzina si mincare, de ce nu renunt la benzina si cumpar jocul ala odata, pentru care negociem de vreo doua saptamini
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
cge spune:
Ha, ha, si noi avem discutia asta:
Victor : "cati bani castigi tu, mami?",
Io: "destui cat sa avem o viata decenta",
Victor:"ce inseamna decenta",
Io: "sa cumparam tot ce ne trebuie, nu tot ce vrem",
Victor: "Stiam eu ca nu muncesti destul, pana si Mos Craciun munceste mai mult ca tine, ca el are si bani ptr. jucarii"
Am luat si noi bilete la Disney On Ice,ptr sambata 8 martie la 19h.
Abia asteptam sa mergem.
Roxana, 'Doamne Ajuta" ptr prietena ta si fetita ei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
bebitzu spune:
Cristina (cge) - biletele le-ai luat on-line ?
Vrem si noi sa ajungem pe 8 martie insa de la 11h.Am intrat pe site insa nu avem habar cum sa facem (tehnica asta bat-o vina ) si unde ar fi mai bine sa alegem locurile, asa ca sotul si-a propus sa ajunga la una din casele de bilete si sa vada la fata locului, sper insa sa mai si gasim bilete ca i-am promis deja lui Mihnea.
Ana, legat de intalneala - as veni cu mare drag insa eu vineri termin la 16.30 si as ajunge la resto in jur de 17.00,poate chiar si mai devreme un pic (serviciul meu este pe Jean Talon, cred ca mi-ar lua max 20min sa ajung), deci mult prea devreme de ora propusa.Daca ar fi sa ma duc acasa si apoi sa vin, tare imi e ca ma voi lasa pagubasa, mai ales daca vremea va fi ca zi.
lorelaim spune:
Denisa - multzumesc frumos pt gandurile bune si pt urari Greu merge la tradus ... la fiecare pas cate un popas pt o bucatzica de cioco Gabisor mai are ceva mucisori (ca totzi colegutzii ei de altfel), mai tuseste din cand in cand noaptea (o tuse "usoara"... dar sufi cat sa ma trezeasca) - insa ziua nu tuseste absolut de loc. Suntem pe cepsoara in continuare. Se pare ca-i face bine (cred ca imi face mie bine la sub-constient ca stiu ca-i dau "ceva" sa-i treaca) Pe aici au bantuit si inca bantuie (ma gandesc ca datorita temp mult prea ridicate ale acestei ierni) tot felul de virusache (inclusiv norovirus) - cu ce cunostintze ma intalnesc (tineri, batrani, copii) si intreb "ce mai facetzi?" mai totzi aceeasi "placa": "am bolit in ultimele 2 sapt!"... Multzumim bunului Dumnezeu ca ne-a ferit pana acum de ceva cu-adevarat grav.
Ce fac piticutzii tai? Emma (e tare frumusica :-)) si Alex? E extraordinar daca-l potzi lasa pe Alex acasa cand mergetzi in concendiu. Baremi te mai potzi odihni si tu un pic (cand nu alergi dupa Emma :-))!
Try & Denisa - si pe mine m-a incercat "ceva" ieri: durere de gat combinata cu ureche (adica ma simtzeam... "intr-o ureche" :-)) - dar i-am dat "in freza" rapid cu Biseptrim. Nu stiu ce sa zic - dar pe mine Biseptrim-ul efectiv ma SALVEAZA daca il iau la inceput (cand simt prima durere de gat) si a doua zii deja nu mai am nimic. Daca ma "tratez" doar cu bombonele de supt - se agraveaza si timp de cel putzin o sapt sunt "praf si pulbere". Cand am dureri de cap (datorita frigului, racelii) iau o pastila de Sudafed - head cold. E ca un miracol - in mai putzin de 10 min parca imi "ia durearea cu mana". Cu Tylenol nu functzio deloc... Multa sanatate va doresc!
Roxana - ma rog pt prietena ta si fiica ei - sa le ajute bunul Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare si sa le dea multa sanatate! Ce face puiutza Isa?
Ana - felicitari pt serbare! Ma scuzi... dar eu, daca nu-i vad numele :-) nu stiu pe cine sa felicit... decat pe mamica lui :-) Cum il cheama pe fiul tau?
Cristina (cge) si Ana - si noi avem discutzii despre bani si ce putem cumpara cu ei :-) Eu - cum am "in mana" (lunar) doar alocatzia ei (1050kr=165CAD) nu pot sa-mi permit sa-i iau tot ce vrea ea... Si de fiecare data ajungem la consensul ca atunci cand o sa avem bani o sa cumparam... (intre timp ma stradui sa o fac sa-si mute gandurile).
Acum a dat in "boala" colectzionarii de mici animalutze de la "Jungle in My Pocket"... Spre surprinderea si bucuria mea edu mi-a spus ca.. NU avem un copil rasfatzat (cine ar fii crezut? ca eu nu :-)) Adica stie ca nu poate sa obtzina tot ce vrea ea cand vrea ea... De fapt, apropo de bani, si de expresia clasica "banii nu cresc in copaci" - primavara trecuta (cand dadusera deja frunzele :-)) si tot ma straduiam sa-i explic cum e "nu avem bani" (pt toate prostioarele) - am luat-o in bratze si am pus-o sa culeaga cateva frunze. I le-am pus in portmoneu (da - are portmoneu! cu bani adevaratzi! :-) aprox 3-5kr) si i-am spus sa mearga la magazin si sa incerce sa cumpere jucarii de ei... S-a uitat luuuuuuuuuuung la mine... da' pana si un copil de 3 ani realizeaza cand ii spui prostii sau lucruri reale! si a scos frunzele din portmoneu si mi-a spus ca NU poate cumpara jucarii cu asa ceva! De-atunci cand vrea ceva - si eu nu am prea multa rabdare - raspunsul meu e - "las mami, ca mergem sa culegem ceva frunze!" ultima ei perla - la acest subiect - "cand o sa fiu mare, o sa merg ca si tati la office si atunci o sa am bani!" Ehehe... Insa eu zic ca banii sunt in lucru f important pt copii... Gabisor "participa" la cumparare groceries :-) adica daca vrea o gogoasa sau o briosa - scoate frumos 3-4kr din portmoneu si isi plateste placintutza :-) Tot cu "ajutorul" monezilor a invatza sa "adune". Adica a avut 7 monezi, a ratacit o moneda si i-au ramas 6. Si apoi a gasit-o si atuncii 6+1=7... si uite asa, usor-usor jucandu-se de "am pierdut" si "am regasit" - a facut singura 5+2, 3+4 :-)
V-am plicti destul cu progenitura mea. Acum fug inapoi la treaba :-)
O zii faina va doresc si multa-multa sanatate!
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
cge spune:
Bebitzu, da, on-line am luat biletele.
L-am lasat sa ne aleaga cele mai bune bilete disponibile, si care erau unele lg. altele (noi suntem 4).
Eu am auzit ca ar fi niste ecrane uriase pe care vezi ce se intampla pe scena, adica vezi si daca esti mai in spate.
Si Mihnea a vazut reclama la televizor, si vrea la spectacol ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Simonna
[quote]Originally posted by Donia
[quote]Originally posted by Simonna
Apropos de Marathon, asa ramine:
7 martie, vineri seara, 18:00
Ana, Roxana, Dana, Oana, Cristina-CGE, Nelia (cu sau fara Lisandel-prichindel), Simona si Simi... Simi, unde esti!???? Si cine mai ajunge.
La Marathon, pe Decarie cu Jean Talon, vis-a-vis de Walmart (5365 des Jockeys, Montreal, Tel: 514.731.6455)
http://www.marathonsouvlaki.ca/e/index.htm
Acu', sperantele tinere de Montreal, voi nu serviti? Hai, ca ne luam protezele cu noi si zimbim frumos!
Pupici,
Simonna
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Nu stiu daca mai intru la categoria "tinere sperante" dar vreau sa fac parte din lotul de la Marathon, macar ca rezerva, merge si asa.
Cred ca o sa ajung un pic mai tarziu de ora 18 ca sotul termina abia la 17.30 lucrul dar deja am vorbit cu el si ma duc direct la el la servici si-l las pe Victor.
Va reperez eu pe acolo cand ajung, ceva nume de cod, parola ?
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Simonna spune:
neata!
Rox, un gind bun Elenei, e asa un copil, ce fel de operatie a facut la coloana? Of, saraca Romina, tare tre sa-i fie greu! Cit dureaza recuperarea? Daca era mai mica ma ofeream sa merg sa-i citesc povesti :) Asa? Mai putem ajuta cumva? Sa-i scriem niste mesaje? Eu i-as da un telefon cind isi revine suficient, tare-mi place mie fetita aia!
Bebitzu! Da' tu nu poti sa treci drumu' la Walmart si sa-ti faci o juma de ora, o ora, cumparaturile? Basically si eu asa am sa fac, teoretic termin la 4 jumate, adica la 5 sint acolo. Da' ma duc sa-mi clatesc ochii prin ceva magazine, cred ca e un Suzi acolo, un Danier, ceva papuci...
Putem, aussi, sa ne intilnim la cinci jumate pt. un drinkus, cine ajunge mai devreme, si asteptam fromoshel sa apara toata gasvca si pe urma balotam!
Carmen77, hai, ce mai astepti. Cu sau fara mititel (desi cred ca e timpul sa invete tati sa-i faca baita singur-singurel :))))))
parpalak, crez' ca e de la baut apa din Birsa chestia asta cu weekendu' lung din mai! noi am fost la mare la sf. lui august - debut de septembrie, batea un vint pe plaja...
Donia, Donia, Donia... tu de ce nu spui, frate, ca ala ne, prafu' de copt umfla "prashitura"? N-a dat pe-afara, da' nici mult nu mai avea! Si n-ai zis nici cit trebuia sa pun, i-am fript asa, pret de-o lingurita, ca n-am gasit decit la borcan, o sa-mi ajunga toata viata! Ca si vanilia, de altfel! :)
Naspa a fost cind, cu toate mestecate si amestecate, m-am trezit ca n-am tava! Adica aveam tava mare, da' n-aveam papier parchemin pentru ea, si aveam doua tavi mici, cica non-sticky...
Nu pot sa va explic CUM s-a uitat colegu' la mine cind am vrut sa-l scot in viscol sa aduca papier parchemin de la Dolarama!
Pe urma Radu a propus sa-i punem fructele si s-o mincam asa cum e, ca ia uite ce buna e!!! Cind m-am uitat la el, statea asezat imparateste pe bufet, o mina in castron, una in gura, plina de aluat de-ala sau cum ii zice! Asa ca am salvat ce-am putut, am impartit in doua compozitia si am avut doua prashituri mici si rotunjoare. Raportez cu mindrie ca tavile sint, intr-adevar, non-sticky!
Da' se pare ca-s un talent autentic, abia am reusit sa salvez ce era pt. scoala! :)))))
Radu m-a ajutat voios, s-a distrat teribil si s-a impresionat asa de tare ca a vrut sa-i faca poza!!!!! Problema e ca cica asa a fost de buna ca mai vrea sa-i fac, da-l aduc eu la ordine si uita ca-s capabila!
La munca, nu la pomana!
S.
Edit:
Diana, ne punem o pancarda ca la banca, stii : "Vorbim romaneste" :)) good for you ca vii. Ah, si categoric esti la tineret - sperante! :))
Ana, lunete, telescoape si tot asortismentul, ca uitam, la toysRus cu kilu'! Sa citesti pe cutie, ca sint unele la care te uiti si vezi poze, nu cerul propriu-zis, ne-am pestit rau acu' fo doua Craciunuri!
S.
mobriq spune:
Multumesc (cu intarziere) fetelor care mi-au dat informatii turistice despre Toronto . Si mai am o rugaminte : puteti sa-mi dati un link unde sa citesc despre asigurarea medicala in ON ? Mersi mult!
Monica 15+ si Eduard (05.04.04)
nelia spune:
'neata! La cafea... cine doreste? Desi eu cred ca voi sinteti de mult trecute de prima cafea!
Simonna, sucre vanillé si poudre à pâte sau bicarbonate de sodium. La praf de copt nu stiu cum se spune, dar linga astea ar trebui sa gasesti tot ce e legat de asa ceva (parca e ceva cu baking... in engleza). E pe linga drojdie, esente... sau ar trebui sa fie. Hai, insista, poate ne mai intilnim inca o data, pe undeva... cindva! Eu vin cu mare placere, aproape oriunde!
Stefana, Parpalak, eu sint incurcabila... asa a spus Agata o odata! Imi povestea cum nu stiu cine a crezut ca un copil e altcineva si i-a spus ce trebuia sa-i spuna celui cu care l-a confundat s.a.m.d. si nestiutoarea de mine ii spun: pai, ce, nu ti se mai intimpla sa te confunde cineva cu alticineva? La care ea: nuuuu, niciodata, eu sint incurcabila!
Voi vreti sa spuneti ca sint trei copii aici nascuti in aceeasi zi!?! Voi, adica Simona, Donia si Parpalak...
Dana, vin, sigur vin, adica sper ca nu se intimpla ceva neprevazut. Dar cu Lisandru, ca sa-mi tihneasca! Ca altfel, as sta tot cu gindul la el, micutul. Fetele sint mari, pot sta si cu tati bine-mersi, ba chiar se bucura, ca tati le lasa sa faca ce vor, nu ca mami, care sta numai cu gura pe ele nu fa aia, nu fa aialalta... Nu mi-au spus, ca nu indraznesc, da' le simt eu!
Pitilache, toate gindurile mele bune pentru prietena ta si fetita ei. Dar ce s-a intimplat, de ce a fost operata la coloana? Sper ca totul va fi bine si se va reface repede dupa operatie.
Carmen, hai, vino cu piticul! Sa nu ma simt singura pe-acolo! Glumesc, daca tu crezi ca poti sa-l lasi cu sotul, lasa-l, ca sa te relaxezi si tu un pic. Depinde si de cum e Marc, al meu daca e in brate la mami, cu titza la 5 cm de el, e multumit, nici nu-l auzi, e ca un pisoias. De aceea si am curaj sa plec cu el peste tot, ca stiu ca mai linistit decit la pieptul meu nu e nicaieri. Si Tudora a adus acasa si a dat la toata lumea, a luat si Lisandru cite ceva, dar in afara de un nasuc mai infundat si secretii in git, care il mai fac sa tuseasca din cind in cind, pina acum, slava Domnului, nu a avut nimic. Sper sa iesim din iarna numai cu atit, asta daca mai iesim din iarna asta vreodata!
Ana, daca gasesti ceva legat de planete, dar ceva interesant, sa-mi spui si mie, ca si Agata mea e atrasa de sus si de jos, adica de tot ce e legat de cer si de sub ape... se pare ca ce e la mijloc, adica pe pamint, stie deja tot, nu o mai intereseaza!
Cge, si noi avem bilete, dar pe 9 martie, la 3, ca ne ducem la spectacolul in engleza. Bebitzu, da, se poate lua si online, noi asa am luat pina acum, dar de data asta s-a dus sotul la casa, pentru ca a luat bilete si la Santana si pentru acela mai voia sa afle raspunsul la niste intrebari. Din cite stiu eu, intri, iti alegi biletele (noi avem din alea medii, de 30, si asa am dat o caruta de bani pe trei bilete, ca ma duc doar eu eu cu copiii) si apoi iti da voie sa te uiti unde sint asezate in sala. Dupa ce le-ai comandat si platit, iti vin acasa in citeva zile.
Eu cu Agata nu am (nu mai am) discutii despre bani. I-am taiat-o odata scurt, i-am explicat ca a avea inseamnea a avea putin peste ceea ce ne trebuie (casa, masina, mincare, telefon, internet etc.) si ca orice putin peste de duc la ele sub diverse forme. Poti sa spui ca ne e asa? Nu! Atunci, sa nu te aud ca te mai plingi ca vrei aia sau aialalta si nu-ti iau, ca ma doare sufletul! Toata aceasta discutie serioasa a fost dupa o criza de-ai ei in magazin, ca nu stiu ce voia si nu-i luam. Si de atunci ma intreaba: mami, ai bani? Stii tu, putinul peste... Nu! OK! Sau spun nu, dar de ce ma intrebi? Da' nu te superi si te doare sufletul? Nu! Promiti? Da! Si daca primeste promisiunea mea, incepe lista cu cea ar vrea... Si cind am bani, stiti voi, putinul peste... ii mai iau unul sau doua lucruri de pe lista, care e infinita de altfel... Tudora inca nu cere nimic, nu vrea nimic, nu stie ce-s aia bani, nu stie ca tot ce vrea ea se cumpara cu bani si astia sint putini la noi... Ce bine!!!
Bebitzu, pai nu ai si tu ceva de cumparat!?! Ca sa ai ce face pina la ora intilnirii!?!
Simona, m-am rostogolit de ris! Esti mortala! Abia acum am vazut ca deja facusei si prajitura! Care pina la urma? Ca eu nu am prins reteta Doniei... cea cu visine cumva? Si daca da, de unde ai luat visine, aici, in Montreal? Da' sa nu spui Costco, ca acolo nu mergem, are si Octav citeva fixuri, putine da' bune!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
simi spune:
quote:
Originally posted by Simonnaquote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Simonna
Moaca, io adica, cind va vaz ca va organizati la Ontario de intilneala imi si vine sa intreb ce faceti de weekendul lung din mai, daca nu va tenteaza o mie - doua de insule??? :))) Glumez, e wikendu' cu ziua lu' Atomix, deja are lista de invitati facuta si u e sigur ce fel de tort vrea :)
Mai pardon, in week-endul ala e ziua lui fiica-mea! Ea a planuit deja vreo trei petreceri intr-o singura zi, noi ii tot spunem "poate", mai vedem ce-o sa iasa.
Da o tura la Marineland tot tragem, sa inauguram sezonul!
Beeey, Racadau! Am verificat pe calindar! Atunci e ziua lu' fiu-meu :) S-avem pardon, de-a dreptul simbata pica anul asta, se lasa cu chef isteric! Cica vrea chef acasa cu romanii (cu parinti cu tot, sa danseze, auzi la el!) plus party la Funtropolis, sa sara si sa aiba fun, cu copiii de la scoala, de pe strada si copiii romani...
Rox, azi i-am trimis pozele spre vizionare celei mai bune prietene din liceu.. ghici ce-mi scrie inapoi? "Vad ca ai cunoscut'o pe Roxana"... mica, dom'le, lumea asta, da' mica rau! Alina, pe numele ei, ati lucrat impreuna in Bucuresti... Dezvoltam subectu' la Marathon, ma bucur tare ca vii!
Apropos de Marathon, asa ramine:
7 martie, vineri seara, 18:00
Ana, Roxana, Dana, Oana, Cristina-CGE, Nelia (cu sau fara Lisandel-prichindel), Simona si Simi... Simi, unde esti!???? Si cine mai ajunge.
La Marathon, pe Decarie cu Jean Talon, vis-a-vis de Walmart (5365 des Jockeys, Montreal, Tel: 514.731.6455)
http://www.marathonsouvlaki.ca/e/index.htm
Acu', sperantele tinere de Montreal, voi nu serviti? Hai, ca ne luam protezele cu noi si zimbim frumos!
Pupici,
Simonna
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Simonica, vin si eu, sigur ca vin!
Suze ca n-am mai intrat de o suta de ani, acum tre sa recuperez, sa citesc cele 3 capitole cu care-s restanta!
Le urez si eu fetelor ce si-au serbat zilele de nastere toate cele bune si un maaaare La Multi Ani!!!!!
Dana, parca tu ziceai ceva de schimbatul prefixului? Stai asa, ca in curind urmez si eu! Tot 30, nu? La multi ani! Scuze de intirziere!
Vreau sa felicit si noile burtici (Khristin, am auzit o veste buna!!!) Sa fiti sanatosi si tu si bebe! Alice ma intreaba mereu cind mergem la fetita cu parul cret, de pe plaja (ne-am uitat mai demult la pozele voastre de la mare si ea crede ca voi acolo locuiti!)
Nelia, abia astept sa te vad, cu bebe Lisandru bineinteles!
Ah sa nu uit, felicitari fetelor ce si-au luat case, sa le stapiniti sanatoase! Sa fie cu noroc!
Acum intru si eu pe admission sa iau bilete la Disney, daca mai gasesc, bineinteles! Va pup!
Smile,tomorrow could be worse!