Sezatoarea canadiana (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Simonna
Moaca, io adica, cind va vaz ca va organizati la Ontario de intilneala imi si vine sa intreb ce faceti de weekendul lung din mai, daca nu va tenteaza o mie - doua de insule??? :))) Glumez, e wikendu' cu ziua lu' Atomix, deja are lista de invitati facuta si u e sigur ce fel de tort vrea :)

Mai pardon, in week-endul ala e ziua lui fiica-mea! Ea a planuit deja vreo trei petreceri intr-o singura zi, noi ii tot spunem "poate", mai vedem ce-o sa iasa.
Da o tura la Marineland tot tragem, sa inauguram sezonul!

Beeey, Racadau! Am verificat pe calindar! Atunci e ziua lu' fiu-meu :) S-avem pardon, de-a dreptul simbata pica anul asta, se lasa cu chef isteric! Cica vrea chef acasa cu romanii (cu parinti cu tot, sa danseze, auzi la el!) plus party la Funtropolis, sa sara si sa aiba fun, cu copiii de la scoala, de pe strada si copiii romani...

Rox, azi i-am trimis pozele spre vizionare celei mai bune prietene din liceu.. ghici ce-mi scrie inapoi? "Vad ca ai cunoscut'o pe Roxana"... mica, dom'le, lumea asta, da' mica rau! Alina, pe numele ei, ati lucrat impreuna in Bucuresti... Dezvoltam subectu' la Marathon, ma bucur tare ca vii!

Apropos de Marathon, asa ramine:

7 martie, vineri seara, 18:00
Ana, Roxana, Dana, Oana, Cristina-CGE, Nelia (cu sau fara Lisandel-prichindel), Simona si Simi... Simi, unde esti!???? Si cine mai ajunge.
La Marathon, pe Decarie cu Jean Talon, vis-a-vis de Walmart (5365 des Jockeys, Montreal, Tel: 514.731.6455)
http://www.marathonsouvlaki.ca/e/index.htm

Acu', sperantele tinere de Montreal, voi nu serviti? Hai, ca ne luam protezele cu noi si zimbim frumos!

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simonna, daaa, scuze... faina cit cuprinde! Cind am scris mi-am adus aminte ca cineva de aici, poate ca tu, nu mai tin minte, a cerut o reteta si a zis sa nu ma luati cu faina cit cuprinde... am zimbit si nu am mai scris-o deloc. Din pacate, doar cind mai fac pot sa-ti spun exact cita faina cuprinde, ca eu chiar pun pina se face aluatul bun de manevrat.

De venit vin, dar cred ca vin totusi cu Lisandru, pentru ca Agata are patinaj vineri seara si asta inseamna ca tati trebuie sa se duca cu toti trei acolo, iar intre 6 si 8, Lisandru are cea mai agitata perioada din zi, atunci il apuca gazele, e obisnuit cu baita, masaj, adormit... asa ca nu voi sta linistita, ci ca pe ghimpi, gindindu-ma ce face. Asa, in brate la mine, va dormi ca un prunc ce e, il cunosc, daca e in brate la mami, nu va deranja (nu bag mina in foc, dar in proportie de 99.9% asa e cind e cu mine - acuma daca e misogin si isi propune sa-i strice cheful lui mami, vedem noi!). Deci, ma primiti cu tot cu bebe mic? Please!!!

Apartamentele despre care va vorbeam imi par si mie mici acum, salonul de la apartamentul in care locuim e foarte mare, cred ca are 4x8m, dormitorul cel mai mic are 3x4m. Multumesc pentru sfaturi, astept totusi sa ma sune tipa de acolo si daca ma cheama sa le vad, ma duc, poate ca vazute par altfel.

Astazi nu am avut timp sa stau la taclale, de fapt, in ultimul timp nu prea am avut, dar promit ca citesc diseara ce ati mai scris.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisule, ma bucur ca ati luat in final biletele. Sper sa fie super si pt copii.

Ma doare capu' de mor... ma doare-n gat, imi lacrimeaza ochii, nu stiu cum de m-a luat asa in forta... de foarte mult timp n-am mai racit asa de tare. Denisa, ai grija si urmareste un pic copiii tai, sper sa nu fi fost "infectata" inca de sambata si sa le fi transmis ceva copiilor tai.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andra-eu azi m-am trezit cu o durere nasoala de gat de care nu scap,desi ambagat vit c,mandarine si strepsils,sper sa nu ia si kids,habar nu am de unde e..
Legat de Riu-am citit review-uri la greu, e numai de bine,deci va fiok..
Cge-mersi frumos si pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Fetele multumesc mult pt sugestii.As vrea sa va mentionez pe fiecare in parte, dar din cate pagini am citit de pe aici, v-am ametit asa de rau ca nu mai stiu care si cum sinteti.Vreau sa urez prospetei(lor) burtica(ci) sarcina usoara si bebelusime sanatoasa.
Ma tipa puradelul asa ca va las cu ganduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by Stefanna

Fetele multumesc mult pt sugestii.As vrea sa va mentionez pe fiecare in parte, dar din cate pagini am citit de pe aici, v-am ametit asa de rau ca nu mai stiu care si cum sinteti.Vreau sa urez prospetei(lor) burtica(ci) sarcina usoara si bebelusime sanatoasa.

E OK, ca si eu le tot incurc, d-aia evit sa dau nume, pe cit posibil :) Sau, daca dau nume, inseamna c-am stat un ceas s-am bibilit raspunsul :

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Moaca, io adica, cind va vaz ca va organizati la Ontario de intilneala imi si vine sa intreb ce faceti de weekendul lung din mai, daca nu va tenteaza o mie - doua de insule??? :))) Glumez, e wikendu' cu ziua lu' Atomix, deja are lista de invitati facuta si u e sigur ce fel de tort vrea :)

Mai pardon, in week-endul ala e ziua lui fiica-mea! Ea a planuit deja vreo trei petreceri intr-o singura zi, noi ii tot spunem "poate", mai vedem ce-o sa iasa.
Da o tura la Marineland tot tragem, sa inauguram sezonul!

Beeey, Racadau! Am verificat pe calindar! Atunci e ziua lu' fiu-meu :) S-avem pardon, de-a dreptul simbata pica anul asta, se lasa cu chef isteric! Cica vrea chef acasa cu romanii (cu parinti cu tot, sa danseze, auzi la el!) plus party la Funtropolis, sa sara si sa aiba fun, cu copiii de la scoala, de pe strada si copiii romani...

Rox, azi i-am trimis pozele spre vizionare celei mai bune prietene din liceu.. ghici ce-mi scrie inapoi? "Vad ca ai cunoscut'o pe Roxana"... mica, dom'le, lumea asta, da' mica rau! Alina, pe numele ei, ati lucrat impreuna in Bucuresti... Dezvoltam subectu' la Marathon, ma bucur tare ca vii!

Apropos de Marathon, asa ramine:

7 martie, vineri seara, 18:00
Ana, Roxana, Dana, Oana, Cristina-CGE, Nelia (cu sau fara Lisandel-prichindel), Simona si Simi... Simi, unde esti!???? Si cine mai ajunge.
La Marathon, pe Decarie cu Jean Talon, vis-a-vis de Walmart (5365 des Jockeys, Montreal, Tel: 514.731.6455)
http://www.marathonsouvlaki.ca/e/index.htm

Acu', sperantele tinere de Montreal, voi nu serviti? Hai, ca ne luam protezele cu noi si zimbim frumos!

Pupici,
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Ba s-avem pardon, e ziua lu fi-miu! :)))))))

Sa va priasca cipandeii neicusoarelor! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by parpalak

quote:
Originally posted by Stefanna

E OK, ca si eu le tot incurc, d-aia evit sa dau nume, pe cit posibil :) Sau, daca dau nume, inseamna c-am stat un ceas s-am bibilit raspunsul :

Si uite DC ne trebuie o intilnire cu toata CANADA. Undeva in insule probabil, ca de zapada noi ne-am cam saturat pe vreo citiva ani.

Eu marturisesc ca sunt ametita numai la nume noi sau cele pe care nu le-am cunoscut personal.

Da, Ana,ziceam de vineri dar la cit de zapacita eram cind am scris a iesit altceva. Nelia sa nu cumva sa nu vii, chiar si cu Lisandru.

Simonna, poti tu sa suni in ziua respectiva (dimineata ) sa faci si rezervare? Ca sa nu uiti cum e cu organizarea..aduci si aparatul foto?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo, da, chiar ca-i mica lumea!!!!!!! Mi-au trebuit cateva minute sa-mi dau seama ca-i vorba de Alina, ca trecut un car de ani de atunci, dar ce vremuri erau frate. M-ai facut sa visez! Hai ca vorbim cand ne vedem. Cand i-am trimis eu poze ultima oara nu te cunosteam...

Eu intreasem, fetelor, sa va rog sa spuneti o rugaciune si pentru fata prietenei mele Romina (care a fost si ea la 1000 de insule si 1000 Gauchetiere, vedeti cifra 1000 se tine de noi). Azi a fost toata ziua in operatie, la coloana, care a decurs bine, dar au nevoie de orice gand pozitiv, atat Elena cat si Romina, mai ales acum in perioada grea si lunga de recuperare.

Va multumesc mult!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, Matei e OK, merge acu la gradi cate 3 ore pe zi, mi-am luat inima in dinti si il duc , sa bat in lemn, pana acuma nu a luat nimic Marc, si Matei a adus deja 2 episoade de muci, sper sa fie asa si in continuare. Am facut si Prevnarul pana la urma, nu a facut nici o reactie .. iar super. Scriu pe fuga, ca vine baita de seara la pitic. Deci as veni si io la intalneala, dar s-ar putea sa trebuiasca sa iau si eu piticul. La mine teoretic as putea sa il las si acasa, ca sotul il poate biberona ... dar daca nu ajung pana la 8 sa ii fac baita, e mai cu cantec ... ca eu sunt responsabila cu baia. Deci daca mai faceti si a 2 a exceptie ... adica al 2lea bb primit ... vin ... dar cum spuneam, daca incepe intalneala la 6 ... e f posibil sa pot veni si fara el.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput