Sezatoarea canadiana (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ziua mamei in Ontario VINERI 7 Martie de la 6:30 - 7:00 pana ne rabda aia

Click pe Mandarin pentru directii:

mQQm
Cricor
Magdone
CataD
Try
Khristin
Denisam
Donia
Tanelu
OlgaTarziu
maru
mi_ro
mami de mi_ro

parpalak poate doar sambata (vineri mediteaza ) poate reusesti totusi sa ne joinuiesti

Asta ar fi ultima strigare !

Daca cineva mai doreste sa adauge sau sa schimbe ceva, va rog mult sa imi scrieti cat de repede, luni dimineata voi suna pentru rezervari cu ce e decis la momentul ala (locul, numarul de persoane si ora).

Dragutzelor, primiti un martisor si-o urare de primavara inflorita din partea mea! Sa scapam odata de kktul alb, complet de acord, desi, cat e asta nu-mi bat capul ca-i murdar Rex pe picioare cand vine de-afara si m-am invtat cu binele. (btw, "kktul alb" © bancul ala vechi de mai mult de 10 ani cu imigrantul canadian repatriat )

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ
[/quote]

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Primavara minunata tuturor, cu mult soare si numai bucurii !!!!

Ana, daca ai cumva modelul de scrisoare il vreau si eu te rog. Deci trebuie 6 in total?

Bebitzule, imi pare rau de exper voastra, si noi am ramas cam cu un gust amar cu TD, atunci cand sotul meu a vrut sa cumpere REER la ei, deocamdata mai avem un cont acolo insa sper sa nu fie probleme cand vrem sa transferam banii si sa-l inchidem, sau tu crezi ca ar trebui s-o facem inante de momentul propus?

Multumim de martisoare
tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, multumesc mult pentru raspuns. Poti sa-mi dai si mie coordonatele dnei Mariana Verzea? Ca asa imi place cind pot sa aflu tot dintr-un singur loc! Si pentru acele scrisori, ai avut model sau le-ati compus, ca asa ne-a spus si noua persoana cu care si-a facut Octav asigurarea de viata, ca poti face o scrisoare in mai multe exemplare, semnata cu martori si trimisa unde trebuie si mai tirziu se poate merge la avocat si termina procedura... cred ca vorbea despre ceea ce ati facut voi.

Zici ca gasesc la biblioteca si CD? Sa termin cu sesiunea si apoi sun si ma apuc de invatat. E greu!?! Ca eu mi-s paralela rau, o iau de la zerooo!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, draga mea, spusei ca viu cu o singura conditiune: sa mai mearga vreuna din getele motate si cucuiete de Kitchener, ca singura n-am chef de plecat la drum, pe seara, intors tot seara, si asa saptamana asta dorm luni in Mississauga, deci plecat din famelie luni dupa amiaza, intors marti noapte!
cum nici o kitchenereasa nu a raspuns pana acum la apel...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

fetelor de Ontario, REE-ul de care vorbesc fetele de Montreal e fondul ala de studii? ma facurati curioasa

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

fetelor de Ontario, REE-ul de care vorbesc fetele de Montreal e fondul ala de studii? ma facurati curioasa

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Maru, cred ca da, pentru ca fond de studii il numim si noi. Este vorba de un cont unde pui niste bani penru studiile post-secundare ale copilului, in cazul in care vrea sa le faca, sa nu se ingloade in datorii de tinar.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ica, experienta noastra cu TD-ul nu se opreste aici
Am mai avut un cont tot pe numele lui Mihnea si am sunat inainte cu 1 luna sa reamintesc ca nu dorim sa-l prelungim urmand ca in data scadenta sa fie inchis.Era prea frumos insa si uite asa ne-am trezit ca un nene super amabil s-a gandit el sa-l prelungeasca fara acordul nostru, motiv pentru care am mers la sucursala TD si am cerut sa-l inchida si sa-mi dea CEC-ul chiar atunci.
Cred ca as putea scrie un roman despre aventurile cu TD, insa ma opresc aici, nu vreau sa le fac reclama (chiar daca negativa, dp meu de vedere, binenteles).

Nelia,de ce nu faci tu un cont comun pentru studii ?In cazul in care unul din copii nu doreste sa mearga mai departe cu studiile, banii pot fi folositi pentru ceilalti.
Noi asa avem acum, si in plus, la TD era varianta de a putea folosi banii numai pentru studii universitare.Acum am schimbat si ii putem folosi cu incepere colegiu daca numai asta va vrea Mihnea.

Daca ai nevoie de un instructor bun iti pot recomanda pe cel cu care am facut noi - si eu si sotul, insa este in Longueil.Este roman, brasovean si tare de treaba.

Mergi la inceput

Bebitzu, pai asa si avem, comun contul pentru fete si ii pot folosi de la colegiu, numai ca Lisandru nu e trecut inca. Si inainte de a o face, lucru care se rezolva printr-un telefon, as vrea sa ma informez daca nu ar fi bine sa mutam de la banca in alta parte. Noi avem la Bank Royal, voi unde ati mutat de la TD? Si de ce nu ati ramas cu banca? Ce avantaje sint in alta parte?

Cind ajung la faza de instructor, iti voi cere coodonatele lui, dar pina atunci mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, eu zic sa intrebi cand sunt rentabile fondurile de studii facute ptr copiii une familie, stiu ca, pana la o anumita dif de varsta intre copii sunt rentabile, daca dif de varsta este prea mare atunci poti opta si ptr altceva, insa nu-mi aminetsc in detaliu

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput