Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
Maru, REE e acelasi lucru cu RESP (Registered Education Saving Plan) in Ontario. E un mod de economisire a banilor pe termen lung pt. studiile copiilor. Pe noi ne-au sunat unii inca din saptamana de cand se nascuse fiimea . Ne-am tot pus noi mintea la contributie cum ar fi putut afla si ne-am dat seama ca au contacte cu maternitatile. Daca vrei sa citesti mai multe, uite aici: http://www.hrsdc.gc.ca/en/hip/lld/cesg/publicsection/CESP/RESPs_General.shtml
Ok, de-abia astept sa ne vedem vineri la 6:30 la Mandarinul de pe Matheson. Subscriem la etichete?
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
columbiana spune:
Nelia, uite: Mariana Verzea,
mverzea@yahoo.com
514-336-2415,poste 222
cel mai usor e sa-i trimit un mail, cred.
Ica, nu am model de testament, am pe undeva o brosura in engleza, doar am semnat ca martor la cele ale prietenilor.
Ana
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
maru spune:
pai noi i-am facut asa ceva lui Andrei, de vreun an parca, la TD
Daca e mai avantajos in alta parte, la alta banca, luminati-ma si pe mine, please!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
rocs02 spune:
Nelia, fondul de studii noi il avem cu Canadian Scholarship Trust pentru amandoi copiii, l-am facut cu o tanti brokerita mai in varsta din Longueil, daca te intereaza pot sa caut nr de telefon. Avantajul cand faci pentru toti copiii cu acelasi fond este asa cum spunea si Ica, ca daca unul nu merge la colegiu, poate beneficia de fond celealalt si etc. Mai e o chestie, nu-mi mai amintesc exact, ca noi nu ne-am calificat, o suma suplimentara pentru familiile cu venit sub 35000/an. Sfatul meu este sa dai pe google organizatia de mai sus ( si altele ) si sa vezi care ofera mai multe si apoi sa te decizi.
Bebitzu, pe instructorul din Longueil il cheama Sorin? Daca da, il recomad si eu, si eu am luat lectii cu el chiar cand am venit si am reusit chiar sa fac si parcarea laterala cu spatele, la care eram un dezastru, cert e ca mi-a reusit la examen. E un tip de treaba, cu multa rabdare si de cuvant.
Cu TD-ul si noi am avut experiente neplacute, ca urmare ne inchidem conturile la ei. Piata e bogata, oferta de asemenea, noi suntem clientii, asa ca ar trebui sa se poarte ca atare. Pentru mine, lucrurile sunt f. simple, ne-au facut greutati cand ne-am mutat din Montreal aici, de parca nu eram in aceeasi tara....asa ca...ne-am luat jucariile si am plecat.
O saptamana frumoasa sa avetzi!
DanaMario spune:
Hi
Vin si eu pe 7 Martie la Mandarin N-am zis nimic pina acuma ca nu stiam daca trebuie sa lucrez vineri mai tirziu Se pare ca nu asa ca Mandarin scrie pe mine
La precedenta intilnire m-am intilnit doar cu Cricor poate acum cunosc mai multe.
Si vroiam sa-mi dati ceva idei de locuri unde ati facut cu piticii vostri "Birthday Party".
Am fost azi sa visitez citeva si nu m-au atras prea mult
columbiana spune:
Vreau sa va intreb daca gatici ceva cu carne fondue chinoise; am gasit-o la metro in rabais si m-a pus pisica sa iau vreo patru tavite, e gata feliata, parea numai buna de snitele (vitel), si au iesit foarte aiurea pentru ca e extrem de subtire taiata, si se ard repede; acu' ce ma fac cu inca trei tavi ?
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
nelia spune:
Multumesc, Ana, multumesc Rocs, multumesc fetelor care au raspuns.
Rocs, pe cea din Longueuil o cheama cumva Eugenie...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
lorelaim spune:
Servus fete dragi din Canada
Mii de scuze ca nu mai apuc sa scriu si raspund cum se cuvine tuturor celor care mi-au scris ref la copierea DVD-urile. Dar sa stitzi ca m-am gandit la voi si va multzumesc din suflet! Dana - multzumesc frumos pt DVD Shrink... din pacate pt copierea lui Little Einsteins de pe DVD pe hard programelul tau mi-a spus ca-i trebuie... 2h si 38min! uffffff! am renutzat pe moment... Colac peste pupaza cele 3 DVD pe care le-am copi cu Clone DVD NU pot fii vizionate... DVD player-ul imi da mesaj "Load" si... acolo intzepeneste :-(
Acum sunt intr-o graba fantastica... Inca nu mi-am facut bagajul... Gabisor se joaca de-a ascunsa in geanta mare asa ca trebuie sa-mi iau alta din dulap :-) In weekend a fost lapoivitza si azi dim a nins... mai mare pacatul de crocusii si ghioceii care iesisera :-( In sudul Suediei au iesit din hibernare aricii si risca sa moara de foame pt vegetatzia saraca inca nu le poate oferi hrana suficienta :-( Ufff! Vremea parca a luat-o razna...
Va tzuck si va urez o sapt faina!
Daca nu mai apuc sa intru pana ma intorc (11 martie) va urez de pe-acum sa avetzi un 8 Martie super-fain ! sa va distratzi si sa fitzi iubite !
Lorelai
http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
cge spune:
Lorelai, 'Drum Bun' si vacanta placuta.
Si tie un 'la Multi Ani' de 8 ani anticipat.
O zi si o sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
[quote]Originally posted by DanaMario
Hi
Vin si eu pe 7 Martie la Mandarin N-am zis nimic pina acuma ca nu stiam daca trebuie sa lucrez vineri mai tirziu Se pare ca nu asa ca Mandarin scrie pe mine
La precedenta intilnire m-am intilnit doar cu Cricor poate acum cunosc mai multe.
Si vroiam sa-mi dati ceva idei de locuri unde ati facut cu piticii vostri "Birthday Party".
Am fost azi sa visitez citeva si nu m-au atras prea mult
Dana,dc vrei in mississauga,check:
www.ballsoffun.com
Pt.toronto,e olocatzie faina si se merita in zona bayview,gymboree club,cauta caau mai multe locatzii dar vezi ca sunt un pic mai scumpi.Bafta!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)