Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by lorelaim
Try - sa stii ca am download-at versiunea Trial Free (15 days) a lui Nero si NU ma lasa sa copiez DVD-urile originale... pe motiv ca sunt protejate la copiere :-(
Din pacate pe cele originale nu le copiem nici noi. Am un amic care decrack-uieste si trage de pe DVD-urile de la centrele de inchiriei, dar el e d-ala cu dotari pe calculator peste masura, asa ca ...
Noi de la el ne-am tras toate DVD-urile cu desene pt alex. Nu-i simplu sa copiezi un DVD original, e pt hobby-sti sau profesionisti, nu pentru paduchi ca noi. Gandeste-te la alta varianta de cadou, sorry...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Nici al meu sotz nu e profesionist, doar sofer... si am sute de filme trase. El le face si coperti si carcase, juri ca sunt cumparate de la magazin. Dar e adevarat ca sunt anumite filme care sunt protejate si nici macar el nu le-a putut trage. (ex Pink Panter -ultimul iesit acum cu inspector Clouseau si Beyonce).
Programul folosit de noi e DVD shrink, capatat de la cineva. Am mai cumparat si altul Dvd-cloner iV de pe net, parca am dat vreo 50$ pe el.
Ai reusit ceva Lorelaim?
Nelia asa m-a emotionat compilatia ta de poze, super reusita...Mi-am amintit de filmul Stepmother, cu Julia Roberts, vazut de curind. Care l-ati vazut , ma refer la cadourile date de craciun copiilor. Un film tare bun si de suflet pe care il recomand tuturor.
Ah, Nelia si asa m-am enervat si eu aseara..mi-au adus copiii buletinele si au numai note intre 78-100. Dar Edi la MORAL a luat 60 cind media clasei e 70.Mi-am amintit de tine si ti-am dat dreptate.
Ai mei copiii au plecat acum pe strazi sa vinda ciocolata data de la scoala. Voi ce a-ti luat anul asta ciocolata sau sapun?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
CataD spune:
Salut,
Am reusit sa intru si eu pe forum:) Ma uit cu groaza pe geam ce ninge afara si ce aglomeratie e pe strada, oamenii astia parca nu mai stiu sa conduca atunci cand ninge!
Te-ai gandi ca dupa ce a nins aproape zilnic de ceva vreme poate au invatat!
Deci avem sanse sa facem in sfarsit intalnirea aia? Vineri seara ar si frumos, dar nu la 6 (eu de-abia ajung acasa pe la ora aia), poate reusim mai tarziu? Mqqm- merci de ride! Ti-am scris un pm!
Lorelaim, si noi tot cu Clone DVD copiem (chiar si pe cele noi). Am cumparat software-ul de pe internet.
Dana, am vazut filmul mai demult, cam trist.
Un weekend placut va urez,
columbiana spune:
Lorelaim, si barbatu'meu tot cu Nero copiaza filmele, el e cinefil inrait si datorita lui eu vad cam tot ce apare nou la cald;
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
mi_ro spune:
Fetele vin si eu cu mama pe 7 martie. Azi am aflat ca vinerea viitoare sunt libera. Dati-mi si mie de stire si bagati pe lista 2 persoane cu una bucata copkil de 1,5 ani. Sa-mi spuneti locatia si ora si veniiiim
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
CriPOD spune:
Noh ni numa cum m-am ales io shef de lista... Las' ca ne vine randul la toaaaateee. Gagici, eu acum adun de prin postari, vrificati lista si daca imi scapa ceva, va conjur, trageti-ma de tastatura! Oricum, m-am smecherit, acu' imi trimit PM cu pagina la care am ingropat lista, ca voi scrieti fara mila, haha. Iata ce gashca suntem!!!
Ziua mamei in Ontario
Click pe Mandarin pentru directii):
mQQm / vineri dinner sau sambata intre 11 si 6
Cricor / vineri dinner sau sambata mai devreme
Magdone / oricand
CataD / vineri dinner sau sambata dimineata
Try / vineri dinner
Khristin / vineri dinner
Denisam / doar vineri dinner
Donia / vineri dinner
Tanelu/ oricand
parpalak / sambata (vineri mediteaza )
OlgaTarziu / sambata (vineri e nesigur)
maru / vineri sau sambata seara
mi_ro / vineri seara
mami de mi_ro / vineri seara
Constat ca vineri seara ar fi cel mai rezonabil pentru makoritate. Supunem la vot, eu propun vineri seara incepand de la 6:45 - 7:15, in lumina ultimelor postari, sa ajunga si vajnicele calatoare de la judetul Niagara si de le Kitchener.
Corina, daca doresti nu mai merge pana in capatul celalalt, stai la mine pana plecam, stii ca te ubesc si mi-ar place.
Donia, cand mai vii in To incearca sa ajungi la Bayview Gardens. Dupa ce pleci de acolo ai sa ai ceva termeni de comparatie (or nu? . Oh, well, poate data viitoare acolo, de ce nu?! Poti sa te sui pe 407 pe unde incepe si scapi mai bine asa. Doar ca iti vine ceva de plata in posta.
Magdone, eventula veniti impreuna cu Corina pana la mine, aici ne regrupam si la intoarcere luati masina si continuati. Ca parca stati una langa cealalta. Zic si io, ca-i pacat sa mergem cu atatea masini goale.
Mai are si tanelu locuri, tot din zona York U pleaca. Eu plec de la Dufferin/Steeles.
valen mama, tu pe care lista vrei? Am un feeling ca esti in Mtl, da' sa nu dau in balta, mai bine intreb.
maru iata unde este Mandarin-ul.
Capul meu e cam plin la ora asta c-am iesit dintr-o sedinta de 4 ore si dup-aia m-a surptins copila cu un bilet la teatru la ei la scoala, asa ca am vizionat Dracula, 2 ore. Acu' sunt cam cheauna, asa ca trebuie sa-mi deconectez un pic circuitele. Mai vin maine. Nici sa recitesc nu mai pot...
Dana felicitari copiilor pentru rezultate, da-o-ncolo de moralitate!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
valen spune:
MQQM, da da, mi-s din Montreal deci sunt inscrisa la Marathon si nu la...Mandarin.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
nelia spune:
Va ofer la toate un martisor virtual si va urez o primavara frumoasa si cu mult, mult soare. Dar o rog sa se si grabeasca un pic, ca nu mai pot, ati vazut ce e afara!?!
Abia astept sa ne intilnim!!! Si vin cu Lisandru, m-am hotarit, ca sa stau si eu relaxata, nu cu gindul la plodutzul mic!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Donia spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Donia, cand mai vii in To incearca sa ajungi la Bayview Gardens. Dupa ce pleci de acolo ai sa ai ceva termeni de comparatie (or nu? . Oh, well, poate data viitoare acolo, de ce nu?! Poti sa te sui pe 407 pe unde incepe si scapi mai bine asa. Doar ca iti vine ceva de plata in posta.
Sefa am gugalit Bayview Gardens si mi-a dat un day care si un retirement home... la care te-ai gandit pentru mine?
Eu votez pentru! Ce era? Da, io zic in jur de 6,30-7... cu sferturi si jumatati academice...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Magdone spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Noh ni numa cum m-am ales io shef de lista... Las' ca ne vine randul la toaaaateee. Gagici, eu acum adun de prin postari, vrificati lista si daca imi scapa ceva, va conjur, trageti-ma de tastatura! Oricum, m-am smecherit, acu' imi trimit PM cu pagina la care am ingropat lista, ca voi scrieti fara mila, haha. Iata ce gashca suntem!!!
Ziua mamei in Ontario
Click pe Mandarin pentru directii):
mQQm / vineri dinner sau sambata intre 11 si 6
Cricor / vineri dinner sau sambata mai devreme
Magdone / oricand
CataD / vineri dinner sau sambata dimineata
Try / vineri dinner
Khristin / vineri dinner
Denisam / doar vineri dinner
Donia / vineri dinner
Tanelu/ oricand
parpalak / sambata (vineri mediteaza )
OlgaTarziu / sambata (vineri e nesigur)
maru / vineri sau sambata seara
mi_ro / vineri seara
mami de mi_ro / vineri seara
Constat ca vineri seara ar fi cel mai rezonabil pentru makoritate. Supunem la vot, eu propun vineri seara incepand de la 6:45 - 7:15, in lumina ultimelor postari, sa ajunga si vajnicele calatoare de la judetul Niagara si de le Kitchener.
Corina, daca doresti nu mai merge pana in capatul celalalt, stai la mine pana plecam, stii ca te ubesc si mi-ar place.
Magdone, eventula veniti impreuna cu Corina pana la mine, aici ne regrupam si la intoarcere luati masina si continuati. Ca parca stati una langa cealalta. Zic si io, ca-i pacat sa mergem cu atatea masini goale.
Mai are si tanelu locuri, tot din zona York U pleaca. Eu plec de la Dufferin/Steeles.
valen mama, tu pe care lista vrei? Am un feeling ca esti in Mtl, da' sa nu dau in balta, mai bine intreb.
maru iata unde este Mandarin-ul.
Capul meu e cam plin la ora asta c-am iesit dintr-o sedinta de 4 ore si dup-aia m-a surptins copila cu un bilet la teatru la ei la scoala, asa ca am vizionat Dracula, 2 ore. Acu' sunt cam cheauna, asa ca trebuie sa-mi deconectez un pic circuitele. Mai vin maine. Nici sa recitesc nu mai pot...
Dana felicitari copiilor pentru rezultate, da-o-ncolo de moralitate!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Mqqm no problem, Corina eu ajung pe la 5 acasa in mod normal. La 5.30 daca ne intalnim e Ok pentru tine? daca vrei trec eu sa te iau.
fetelor, va urez si eu o primavara frumoasa, cu mult soare si bucurii!
Magdone 27+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
rocs02 spune:
O primavara frumoasa fetelor! Va trimit un pic de soare de la noi sa va mai incalziti!
http://good-times.webshots.com/album/562654973aHWbTs