Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Parpalakule-lasa meditatziile de vineri 7martie sau muta-le,gasesti tu o scuza ca esti fata desteapta!
Donia-pt mine mandarinul de pe steels sau cel de pe winston churchill cu403 e ok,important e sa fie Vinereaa!si asa SIMBATA- ne serbeaza sotzii acasa nu,ei hranesc copiii,ii culca,gatesc,ne fac masaj,etc.
Cristina- tu mai bine ia-o pe Selena,lasa carpooling din mississauga ca nu suntem multe.
Trebuie sa decidem azi maine sa facem rezervare ca altfel va fi aglomerat si ramanem fara loc.
Va pup!Merg sa fac un tort rapid cu morcov si nuca, esuper bun,ca avem musafiri in weekend.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
lorelaim spune:
Fetelor dragi multzumesc frumos pt raspunsuri
Try - sa stii ca am download-at versiunea Trial Free (15 days) a lui Nero si NU ma lasa sa copiez DVD-urile originale... pe motiv ca sunt protejate la copiere :-(
Kristin - locatzia am schimbat-o deoarece sotzul meu imi tot zice: "mami-drag, daca tu itzi doresti tare-tare ceva si te rogi la Doamne-Doamne... poate-poate te ajuta... si se intampla... sa tzi se indeplineasca dorintza":-) deci acum "locuiesc" acolo (de-abia am debarcat de pe pluta pe plaja fina cu nisip auriu din Bora-Bora - adica am fost un pic "dusa cu pluta" pana acum... si acum sunt cu "picioarele pe pamant... dar capul in nori") si deja vad marea albastru-turcoaz, palmierii verzi, etc... uffff... te invit pe la mine... potzi sa ma vizitezi oricand... am usa colibei de stuf deschisa (nu are usa de fapt :-)) pt prieteni :-)
Dana - am trimis adresele mele de e-mail. Multzumesc frumos!
Ica -
Cu ocazia lui 1 Martie - va trimit un martzisor virtual proaspat cules special pt voi :-)
http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL
Un weekend fain va doresc cu mult soare afar si mai ales in suflete!
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
nelia spune:
Denisam, vreau si eu, te rog, reteta de tort. Suna interesant!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Denisam spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Fetelor dragi multzumesc frumos pt raspunsuri
Try - sa stii ca am download-at versiunea Trial Free (15 days) a lui Nero si NU ma lasa sa copiez DVD-urile originale... pe motiv ca sunt protejate la copiere :-(
Kristin - locatzia am schimbat-o deoarece sotzul meu imi tot zice: "mami-drag, daca tu itzi doresti tare-tare ceva si te rogi la Doamne-Doamne... poate-poate te ajuta... si se intampla... sa tzi se indeplineasca dorintza":-) deci acum "locuiesc" acolo (de-abia am debarcat de pe pluta pe plaja fina cu nisip auriu din Bora-Bora - adica am fost un pic "dusa cu pluta" pana acum... si acum sunt cu "picioarele pe pamant... dar capul in nori") si deja vad marea albastru-turcoaz, palmierii verzi, etc... uffff... te invit pe la mine... potzi sa ma vizitezi oricand... am usa colibei de stuf deschisa (nu are usa de fapt :-)) pt prieteni :-)
Dana - am trimis adresele mele de e-mail. Multzumesc frumos!
Ica -
Cu ocazia lui 1 Martie - va trimit un martzisor virtual proaspat cules special pt voi :-)
http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL
Un weekend fain va doresc cu mult soare afar si mai ales in suflete!
Multumim frumos,deosebite martisoare ca de obicei-te pupam si noi si itzi dorim weekend minunat si sper sa ne vedem in Bora-Bora ca de mult visez si eu la eaLorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
columbiana spune:
Fetelor, mersi inca odata pentru urari,
Loreleim, pai nu-i corect tu ai flori acolo, si noi avem -21C aici! eu vreau sa schimbam
Simonna, ma gindeam la un ortho roman poate gasesc unul in sistemul de sanatate de stat, sa nu mai platesc evaluarea, ca nu mi se pare corect deloc sa o platesc in fiecare an! nu mi se pare corect nici ce se intimpla in kktul asta de sistem de sanatate quebecos si de pilele quebecoase, aka recomandari si vorbe bune intre quebsi din cauza carora eu, desi pe lista de steptare din 2005, nu am nici un ajutor de la stat pentru copil!!!
asta m-a enervat asa de tare ca am sa incep iar sa bat la toate usile spitalelor, poate totusi ajung si eu odata cu copilul la asistenta gratuita, ca de platit am platit destul pentru terapii; bine ca ei baga fondurile provenite din impozitele mari putorile qqcoase ce stau o viata pe social !!!!!!
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Denisam spune:
quote:
Originally posted by nelia
Denisam, vreau si eu, te rog, reteta de tort. Suna interesant!
Nelia- o am in engleza,zi-mi dc ai nevoie sa il traduc.
Pineapple carrot cake
2 cups flour
2teaspoons baking powder
1 1/2 teaspooms baking soda
1teaspoon salt
2teaspoons cinnamon
1 1/3 cups sugar
1 1/2 cups oil
4 eggs
2cups grated carrots
1can=13ounces crushed pinneapple, well drained
1 cup walnuts,chopped
cream chees frosting-see bealow
sift flour,measure it and sift againwith soda,baking powder,cinnamon,saltandsugar.
Addoil, eggs,blend well andreserve 2tablespoon of pinneaple for frosting-add therest of pinneaple and carrots and mix well, fold in the walnuts.
Bakein three 9 inch greased and floured layer pans(from walmart) for 30mins at 350F.Frost when they are cool.
Frosting:
1/2 cup unsalttedbutter
1 pck-8 ounces creamcheese
1 teaspoon vanilla
1pound powdered sugar
2 tablesppoons well drained pineapple
Cream softenedbutter wirthcream cheese uintil smooth and well blended.
Add vaniila,gradually powdered sugar,stirring untilltottaly smooth.Add pinneapple-the amount isgenerous so use the filling as well for top and sides of the cake.
Enjoy it!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
columbiana spune:
Nelia,
fiu'meu a vorbit tirziu si in primii doi ani cind a inceput am lucrat si cu ortho; acum e ok in doua limbi+ ceva engleza, dar are tendinta sa manince din silabe cind e un cuvint lung; de ex invatatoarea lui se numeste Genèvieve, el in graba pronunta Geniève; imagineaza-ti ce placere pe ea, care si asa e destul de hitlerista de felul ei
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
khristin spune:
Lorelai, imi place viziunea ta, nu-i rea deloc, nu te poti gandi si la mine in aceeasi locatie?
Selena, tu mai citesti pe aici din umbra? Da-mi de veste daca esti interesata, ca daca e vineri eu voi fi pe la scoala pana pe la 4 si juma, apoi recuperat cupchil de la gradi, asa ca tre sa stiu din timp cum ma organizez, in functie de ora de intalnire ok? Azi m-am gandit toata ziua la voi, sper ca sinteti toti bine
Denisa, lighten up ce bine e sa ai pe cineva sa-ti aminteasca de una alta
Angela, poate mai bagi si tu un oki pe aici pana vorbim
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
try spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Din pacate pe cele originale nu le copiem nici noi. Am un amic care decrack-uieste si trage de pe DVD-urile de la centrele de inchiriei, dar el e d-ala cu dotari pe calculator peste masura, asa ca ...
Noi de la el ne-am tras toate DVD-urile cu desene pt alex. Nu-i simplu sa copiezi un DVD original, e pt hobby-sti sau profesionisti, nu pentru paduchi ca noi. Gandeste-te la alta varianta de cadou, sorry...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Lorelai spune:
quote:ba e destul de simplu numai ca trebuie sa ai softul potrivit. barbatu-meu a copiat multe filme pt copii de pe DVDuri de la prieteni sau biblioteca. el e economist si s-a descurcat asa ca trebuie sa fie simplu.
Originally posted by try
Nu-i simplu sa copiezi un DVD original, e pt hobby-sti sau profesionisti, nu pentru paduchi ca noi. Gandeste-te la alta varianta de cadou, sorry...
stiu ca dureaza mai mult daca ce iese e tot DVD pe care il citeste un DVD player normal. daca scoti un format care sa fie citit pe calc dau pe un DVD player sofisticat care citeste orice format (.avi de ex) dureaza mai putin.
Lorelaim, iti scriu mai pe seara cum a facut si ce scule iti trebuie.
sorry ca nu am mai scris de mult. pleaca soacra miine si sapt asta a fost finala la meciuri. nu s-a terminat inca. va tin la curent.
un weekend placut tuturor.