Sezatoarea canadiana (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by lorelaim

Buna dimineatza
Am o MARE RUGAMINTE: ma putetzi ajuta, va rog frumos, cu un program de copiere DVD-uri? Am incercat cu CloneDVD si mi-a luat - pt 1 singur DVD - 4h toata operatziunea (2h copiere de pe DVD original pe hard si 2h invers de pe hard pe DVD-ul nou).

Lorelaim, eu am Nero acasa, cu asta copiem noi orice. Nu stiu cat de piratat e, de pe unde la luat barbate-miu, dar da-i o cautare pe internet sa vezi daca nu gasesti ceva free. Desi ma indoiesc. Noua ne lua 5-6 minute sa copiem DVD-ul in calc. si alte 5-6 sa incriptionam un nou DVD. Depindea e adevarat de DVD caci cele vechi de tipul alba ca zapada au mai putini MB si se trag ma irepede, noile filme de desene care sunt acum pe DVD-uri sunt mult mai mari ca dimensiuni si iau mai mult timp. Dar 4 ore e inuman, oricum. N-aveti u namic la care sa dai o fuga pt 2 ore si sa-ti tragi DVD-urile? ca asta mi se pare cea mai rapida metoda. Decat sa stai sa cauti pe net sa tragi un software si apoi sa te chinui sa-l incerci pe calc. tau si sa nici n uemarga cum trebuie... mai bine dai o fuga la un amic inzestrat cu DVD burner si software.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Beeey, Mandarinul nu e orice bufet chinezesc, putin respect...! E THE bufet chinezesc, restul sunt mici copii, imitatii palide, incercari stangace...

Podeanu, cand te nimeresti prin Ontario incearca neaparat unul, macar ca experienta culturala Asa vita frageda n-am mancat de cand ma stiu, iar mancarurile chinezesti sunt destul de variate si sigur o sa gasesti si ceva fara zahar.
Eu ma surprind pe mine insami, ca de ceva timp imi pun mereu in farfurie o coasta de porc dulce... nu imi place, dar nici nu pot sa ma abtin, arata prea bine.

Cricor, sa inteleg ca o sa facem concurs, cine poate sa mamance mai mult?

Eu o sa fac tot posibilul sa vin si vineri, dar in cel mai bun caz voi ajunge acolo pe la 6-6,30. Asta daca nu va fi vreun blocaj pe autostrada, ca pe 403 am patit-o de multe ori, unde mai pui ca e si vineri seara... oricum, Mississauga e cel mai aproape, cu cat e mai departe cu atat imi va fi mai greu si probabil daca se stabileste o alta locatie o sa spun pas, ca risc din ce in ce mai mult sa imi petrec seara de vineri in masina

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

quote:
Originally posted by Podeanu

Roxana, multa putere Rominei si numai bine fetitei. Sa dea D-zeu sa se refaca repede.

Fetelor m-ati facut curioasa, ce mincati voi la mandarin????
Noi in Mtl avem asa ceva,alooo???

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

mey, mandarinul asta nu-i echivalentul bufetelor noastre chinezesti? ca daca e sunt cite vrei, noi obisnuiam sa mergem la Kiri in Laval, dar ultima data mi-a fost rau, eu am obiceiul sa gust din toate si sa amestec tot ce gasesc acolo....

am uitat de doua fete cucuiete sa le intrebam de intilnire: Mihaela/Miikon si Clau07/Claudia (sa contabilizam ceva pe acolo );

azi am descoperit de unde interesul plodului meu pentru finante, el care de obicei e paralel cu chestii de genul asta: mi-a adus un examen de la scoala despre banii, a facut ceva peste 75%, slab....asa ca in seara asta am tot practicat ca 1$ inghite 100 monede mici de un cent, cred ca si vecinii de la a'saptea casa au priceput lectiile, si plodu tot nu intelege sa invete pe dinafara 25c+25c+25c+25c = 1$....uoofff

fetelor, mersi de idei pentru telescop, in we asta plec la vinatoare; eu ma gindeam si la un joc, ceva care sa reprezinte soarele+planetele ce se invirt in jur, ca toata camera e o creta si-un desen cu galaxii si planete; macar stau linistita ca mai uita de PSP o perioada.

ce ti-e cu timpul asta ce zboara, acum zece ani ma pregateam de cununia la starea civila, soacra facea ultimele incercari disperate de santaj sa-si salveze odrasla din miinile mele, auzise ea ca ardelencele sunt asa si pe dincolo, phutui ce zile negre ne-a mai facut; pe 28 februarie era soare si cald, am mers prin oras in pantofi, in haine de primavara, misto, eram tineri si visam cai-verzi ;
http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

La multi ani!
sa fiti sanatosi si sa mai inscrieti in de 10 ori inca 10!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by parpalak

maru si mQQm - atita mai tin minte, ca voiam sa zic/intreb ceva.
Da' tre sa fug sa culc copilu (mai intii sa-i fac floricele - ca altfel cum o sa se prezinte el miine la scoala fara boabe de porumb in cap? - azi i le-a cules aia de la gradi...)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

ti-ai adus aminte?
nu se poate sa arunci grenada si sa fugi!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

tot eu
ma incanta o iesire cu voi pe 7seara, chiar si pe 8 seara. Numai ca am nevoie de directii precise, de adresa precisa sa imi fac harta, ca eu altfel nu plec de acasa.
Si ma ofer sa carpolez si celelalte fete din Kitchener: Laurajr, Sofronica...sincer, mai atragatoare ar fi iesirea asa...
astept sugestii

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Lorelaim, da-mi emailul tau personal la dvoiculescu@sympatico.ca

Scuze Ontario ptr aprecierea mandarinului si promit sa maninc acolo, prima oara ce calc in Toronto.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Scuze Ontario ptr aprecierea mandarinului si promit sa maninc acolo, prima oara ce calc in Toronto.

Gata, te convertim!

Haide maru, haide maru!
P.S. vezi ca in mesajul lui mQQm, cel cu lista, e link spre Mandarinul preconizat. Gasesti acolo adresa si ti-o scoti pe google, sau mapquest, ce-o fi...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mona, mi-am adus aminte ca ma intrebati de aluat de tarte! Ce ai vazut tu in poze la noi, era aluat cumparat, am si reteta, dar trebuie sa o scriu, pentru ca e pe o foaie pe undeva.

Bufet Mandarin exista si in Montreal, eu nu am mincat, dar l-am vazut, e unul pe linga Carrefour Angrignon. Uitati-va aici, ca sint doua, si cred ca e si unul in Laval.

Mai, da' la noi nu se mai termina iarna asta!?! Ca vreau soare si caldura si sa merg pe jos pina si de la scoala/gradinita... sa stam prin parcuri cu orele, sa ne incalzim oasele!

Si ca sa-mi treaca depresia de iarna, ia uitati-va www.dropshots.com/aurice#date/2008-02-29/11:11:46" target="_blank">aici ce am crosetat.
Ei, care cu care seamana!?!

Hi-hi-hi! Mi-a trecut prin cap cum ar fi sa ne intilnim in aceeasi zi, la aceeasi ora, fetele din Montreal si cele din Ontario... Eventual sa vorbim unele despre altele... si apoi sa schimbam impresii la Sezatoare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, merci de info, poate ajung si eu la Mandarin ca m-au facut fetele curioasa . Cat despre copii, eu nu-mi pot da seama care cu care seamana, cert este ca nu-s 2 la fel

Lorelaim, din pacate nu te pot ajuta.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Fetelor daca va intalniti pe 8 martie vin cu siguranta dar zilele astea lucrez la SPA si ma duc sa-mi vad viitorul finut care are o saptamana jumatate. Sunt in probleme dupa cum vedeti. Daca aveti o intalneala saptamana viitoare dati-mi un mesaj cu datele la rodi_mih@yahoo.com . Sau va invit pe 7 mart sa va faceti frumoase.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput