Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Gina sanatate baietelului. O sa treaca acum daca e sub antibiotic.
Noi am fost azi la dr si nu e pink eye, cica poate si-a bagat el ceva in ochii sau a facut o alergie de la ceva. Ce bine ca chiar nu mai vroiam sa-i bag iar picaturi cu antibiotic in ochisori. Bine ca am scapat.
la toata lumea.

Ce ma bucur ca sunteti bine! Sanatate multa! Si al meu merge spre bine acum, maine mergem iar sa-l vada, poate de luni pot sa-l duc iar la cresa, ca s-a cam plictisit fara copii. L-am scos eu ieri si azi pe-afara, dar daca nu poate sa se joace cu copiii, e greu.

Va pupam,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Am revenit si eu la turul de seara.

Piticul meu s-a culcat acum. Dar pana nu i-am dat suzeta n-a vrut sa adoarma. Nu stiu cum sa-l dezvat de ea. Ziua sta linistit fara ea, numai noaptea face ca toate alea. Aseara a adormit fara ea si peste nopate s-a trezit si a inceput sa urla dupa ea. L-a luat Tibi in brate, l-a plimbat, mai rau facea si dupa ce i-a dat-o s-a potolit si mi-a dormit toata noaptea. Si nu m-as fi agitat atat sa-l dezvat, daca nu facea angina asta urata si s-a extins si pe barbie si sub nas din cauza suzetei, ca tine umezeala acolo si microbii circula. Voi ati avut problema asta?

Pupam toate mamicile, gravidutele si bebeii.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ramy, pe unde umbllliiiii?
Azi te-am sunat de 2 ori si....
Cioc, cioc,mai e cineva?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

LA mine pute fain in casa am facuty curatenie generala in toata casa si cum Teo mi-e ajutor ca pe alcineva....asa de abia ce am terminat, am facut si mancare si no ....da trebuia sa vi la mine sa bati la usa .Pa pa noapte buna!!!!!!
Fetelor va pup pe toate si noapte buna la toate .

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ce "generala"?facusi "generala" si in telefon, de nu ai auzit?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Ce "generala"?facusi "generala" si in telefon, de nu ai auzit?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Te generalizez eu numai sa imi arati ala,hm. Vrei sa urci cu scripetele? Vrei sa-ti blochez liftul sa treci pe la usa mea? Hi hi hi

Ma duc la nani, noapte buna

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Am revenit si eu la turul de seara.

Piticul meu s-a culcat acum. Dar pana nu i-am dat suzeta n-a vrut sa adoarma. Nu stiu cum sa-l dezvat de ea. Ziua sta linistit fara ea, numai noaptea face ca toate alea. Aseara a adormit fara ea si peste nopate s-a trezit si a inceput sa urla dupa ea. L-a luat Tibi in brate, l-a plimbat, mai rau facea si dupa ce i-a dat-o s-a potolit si mi-a dormit toata noaptea. Si nu m-as fi agitat atat sa-l dezvat, daca nu facea angina asta urata si s-a extins si pe barbie si sub nas din cauza suzetei, ca tine umezeala acolo si microbii circula. Voi ati avut problema asta?

Pupam toate mamicile, gravidutele si bebeii.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Neata
Gina astep[t raspuns de la tine in leg cu vaccinul.
Nu stiu ce sa iti spun de suzeta ca eu nu i-am dat Mariei
Ozi buna si o cafea va dau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Nici la mine nu s-a intors fata inca, sta in diagonala, dr zicea ca spatiul e cam stramt si e mai greu sa se intoarca acuma. Eu totusi sper pana in ultima clipa sa nu ajung la cezariana.

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Poate ai citit mai sus ,dar la mine s-a intors in sapt 35 si era cu capul in sus nu cum e la tine pe diagonala...eu zic ca se intoarce

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Neata fetelor,

Ce mai faceti?

Hai la o buna!

Eu azi sunt la serviciu si am o gramada de treaba, abia mi le-am asezat in ordine, dar la 13:00 plec sa mergem iar la dr. sa vedem cum mai e piticul.

Va pup si daca nu mai intru, vorbim maine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput