Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 7
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
meydiana,da se poate sa uiti tu de cadoul pt Raisa?
Gina sanatate lui Razvan sa se faca bine repede si sa aiba pofta de mancare.
Saracutul.
dana sidelia (11.03.2007)
Mersi mult, va pupam si noi.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mai fetelor acum am vb cu dr de fam si sunt terminata cu nervii ,abia m-am abtinut sa nu ii spun nimic...
Eu il intreb de asta antimeningita si el imi spune ca trebuia sa fac vaccinurile cu plata si ca nu m-a interesat binele copilului ca acum nu are rost sa mai fac asta antimeninjgita ca cica este cuprins in cele cu plata si oricum am ratat schema.Dupa care mi-a spus ca pot sa incep cele cu plata de la 4 luni,dar tot el imi spusese ca daca incep cu cele de la stat nu mai pot sa ma sucesc,cand i-am spus asta a zis ca nu este nicio problema sa incep de acum...
Voi ce credeti ca mie imi vine sa urlu cu dobitocul asta?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Of, Anca, ce sa zic, cu dr astia. Noi le-am facut pe cele cu plata, dar in cele de la stat nu este cuprins si cel antimeningita? Cum se numesc vaccinurile pe care i le-ai facut? Noi i-am facut pentaxim si eugerux sau euvax la 2, 4, 6 luni si 1 an, parca, priorix (ROR) la 1 an si 1 luna si mai trebuie sa-i facem inca vreo 2: varilrix si inca unul contra hepatitei A. Dar eu nu stiu de nici un vaccin special contra menigitei, poate a fost inglobat in pentaxim sau mai este infarix care e acelasi lucru.
Nu stiu daca te-am lamurit, dar ce sa zic, el ca medic trebuie sa aiba grija de bebei, nu sa te ia asa.
Pupici multi si sanatate.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Salutare si de la noi!
Ce faceti, fetele? Noi incercam sa mergem inainte. Ieri am avut niste dureri cam urate de burta si am fost pana la spital si mi-au zis ca daca ma mai doare ca sa iau un calmant si atat si odihna.
Aici nu se da prenatal, intri in medical sau odihna si apoi din ziua in care nasti sunt 16 saptamani de post-natal, atat. Eu de luni intru in medical, abia astept, si miercuri incep cursurile de pregatire pentru mamici.
Ieri cand am fost la spital mi-au facut eco si mi-au zis ca este asezata bebelina de-a curmezisul, sper ca mai are timp si loc sa se aseze ca lumea, voi ce credeti ?
Pupik de la Onyx si Vlad31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Onix, sper ca esti mai bine. Ce greu trebuie sa-ti fie, ca nu poti sa-ti iei prenatal si pe urma nu poti sa stai prea mult dupa ce nasti. Bine macar ca poti sa faci cursuri de pregatire pentru mamici.
Bebelina mai are timp sa se intoarca, mai ales daca incepi sa faci exectitiile pe care o sa vi le arate la cursuri.
Iti tin pumnii si te pup.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Fetelor,
Va pup pe toate si mai intru diseara de acasa, acum sunt la sora mea, ca Tibi m-a anuntat ca o sa stea mai mult la serviciu azi, mai ales daca maine si poimaine o sa stea cu piticul acasa...
Pupici si mai palavragim diseara. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ancadragoman spune:
Gina se poate face separat ca nu este cuprin in cele de la stat
anca
de
poze
povestea nasterii
onyxg1998 spune:
Gina, sincera sa fiu, data trecuta cand am fost la cursuri n-am facut nici exercitii nici nu ne-a invatat cum sa respiram, doar ne-au vorbit despre sarcina, ingrijirile copilului dupa nastere si cam atat.
Oricum dupa postnatal am de gand sa intru in somaj si asa mai am 1 an de stat acasica, platit si fara probleme. In primul rand nu as avea cu cine s-o las pe bebelina, ca aici nu sunt crese, se vorbeste de una pe care vor s-o deschida, dar nu se stie cand, si apoi cum suntem singuri aici, ce sa fac, sa bag o straina?! Cu Vlad am avut noroc ca era copil cuminte si am dat peste babysitter bune, n-am avut probleme, dar acum parca mi-e teama dupa ce am vazut atatea cazuri la tv…. Nici nu ma gandesc, acasica pana se termina somajul de tot!
AMR 9 SAPTAMANI!!
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Vlad Gabriel James
adriana_m spune:
Gina sanatate baietelului. O sa treaca acum daca e sub antibiotic.
Noi am fost azi la dr si nu e pink eye, cica poate si-a bagat el ceva in ochii sau a facut o alergie de la ceva. Ce bine ca chiar nu mai vroiam sa-i bag iar picaturi cu antibiotic in ochisori. Bine ca am scapat.
la toata lumea.
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gina se poate face separat ca nu este cuprin in cele de la stat
ancade
poze
povestea nasterii
Aha, am inteles. Atunci nu stiu ce sa zic. Uite eu maine iar ma duc cu piticul sa-l vada dr lui si o s-o intreb daca stie.
Pupici multi,

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Gina, sincera sa fiu, data trecuta cand am fost la cursuri n-am facut nici exercitii nici nu ne-a invatat cum sa respiram, doar ne-au vorbit despre sarcina, ingrijirile copilului dupa nastere si cam atat.
Oricum dupa postnatal am de gand sa intru in somaj si asa mai am 1 an de stat acasica, platit si fara probleme. In primul rand nu as avea cu cine s-o las pe bebelina, ca aici nu sunt crese, se vorbeste de una pe care vor s-o deschida, dar nu se stie cand, si apoi cum suntem singuri aici, ce sa fac, sa bag o straina?! Cu Vlad am avut noroc ca era copil cuminte si am dat peste babysitter bune, n-am avut probleme, dar acum parca mi-e teama dupa ce am vazut atatea cazuri la tv…. Nici nu ma gandesc, acasica pana se termina somajul de tot!
AMR 9 SAPTAMANI!!
Pupik de la Onyx si Vlad31+
Vlad Gabriel James
Of, Onix, cred ca ti-e cam greu printre straini. Asa e, mai bine stai tu cu ei acasa. Credeam ca la cursurile alea va invata mai multe, cum am vazut prin filme, dar poate tot sunt bune la ceva, decat deloc, nu? Iar cu concediul, iar e greu, se pare ca numai la noi se da atat de mult concediu pre si postnatal si pe urma cel de crestere copil pana la 2 ani, ca sa incurajeze natalitatea.
Pupici multi la bebei si tie.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

delia (11.03.2007)
prin zona.