Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 9
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by gina_butnaru
Am revenit si eu la turul de seara.
Piticul meu s-a culcat acum. Dar pana nu i-am dat suzeta n-a vrut sa adoarma. Nu stiu cum sa-l dezvat de ea. Ziua sta linistit fara ea, numai noaptea face ca toate alea. Aseara a adormit fara ea si peste nopate s-a trezit si a inceput sa urla dupa ea. L-a luat Tibi in brate, l-a plimbat, mai rau facea si dupa ce i-a dat-o s-a potolit si mi-a dormit toata noaptea. Si nu m-as fi agitat atat sa-l dezvat, daca nu facea angina asta urata si s-a extins si pe barbie si sub nas din cauza suzetei, ca tine umezeala acolo si microbii circula. Voi ati avut problema asta?
Pupam toate mamicile, gravidutele si bebeii.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Neata
Gina astep[t raspuns de la tine in leg cu vaccinul.
Nu stiu ce sa iti spun de suzeta ca eu nu i-am dat Mariei
Ozi buna si o cafea va dau
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Da, Ancuta, hai ca azi o intreb si de vaccin si iti zic.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Nici la mine nu s-a intors fata inca, sta in diagonala, dr zicea ca spatiul e cam stramt si e mai greu sa se intoarca acuma. Eu totusi sper pana in ultima clipa sa nu ajung la cezariana.32 cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
kitzy, eu zic ca mai are timp sa se intoarca. Iti tin pumnii!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

Poze de la Viena

onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici,
Cum va mai simtiti azi ? Si piticotii ? Noi suntem bine, Vlad la scoala, eu si papa la munci, deocamdata.
Gina, eu ii scoteam suzeta cand adormea, si apoi la gradi nu-i lasa pe nici unul cu suzeta si asa incet, incet s-a dezobisnuit. De ce mi-a fost greu sa-l dezobisnuiesc a fost de AAA ! Sa va explic: cand am inceput munca (avea Vlad 6 luni) fata care statea cu el, ca sa doarma i-a lasat bluza mea de pijama, si de atunci pana pe la vreo 5 ani tot a dormit cu AAA, daca ma credeti am luat-o si in Romania cand am fost in concediu, si la mare! Acum s-a dezobisnuit, mai are putin si face 7 ani, dar cred ca o sa i-o lase mostenire Mariei!
Mariaana, cum o sa uitam de tine ?! Ce ai mai facut??
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
lulu_boches spune:
quote:Nu dragutza!
Originally posted by mariaanna
Salutare!
Am lipsit si eu putin si deja ati uitat de mine?!
Mariaanna
O

noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
katiapam spune:
Asa asa Mariaanna ma alatur si eu ![]()
bastonam fetele ca si de mine au uitat ![]()
se poate?
Gina-sanatate lui Razvan,si Giulia mea are pritenul cel mai bun suzetea noptea se trezeste mai nou de nu stiu cite ori ca o vrea si apoi doarme mai departe,acum i-a iesit un dinte si stau sa mai iasa doi si poate din cauza asta e mai siciita
Oninxg-wow mai ai maine si concediu
la tine e concediul post-natal aici prenatalul e 2 luni inainte sa nasti si 3 dupa ce ai nascut,in Ro e viata 2 ani de zileeeeeeee si cu salar,aici.............pauza ![]()
Ramy-pupici
Kitzy-poate se intoarce in timp 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Anculet spune:
Buna fetelor!
Azi am prima programare la ginecolog,de cand am aflat ca sunt insarcinata!Deja am emotii.Sper sa-mi spuna numai lucruri bune! Pe langa faptul ca sunt stresata...s-a oprit si apa calda 
ella10 spune:
salutare!
am intrat sa va salut!
O zi frumoasa
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
daraban spune:
ciao fetelor
ella10 cum va intelegeti,tu si Bianca
E cumintica,papa,doarme bine?
Va pupam,crestere mare. 
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
felicitari ella10 aveti o dulceata de fetita,iar tu te-ai refacut f bine dupa nastere,din cate vad 
dana si
delia (11.03.2007)

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)