Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Neata
Lulu mersi de cafea![]()
Fetelor voi ati facut la bebelusi vaccinul antimeningita?
Mie mi-a zis o prietena ca ea i-a facut si se imparte in mai multe doze care se fac odata cu vaccinurile de 2,4,6 si un an.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
katiapam spune:
Neata'
Lulu-mersi de cafea ![]()
Anca-si eu am facut fetitei si e in 3 faze sifacut separat de celelalte,acum depinde de loc aici asa e in tara nu stiu....
gagici eu am petrecut noaptea la 1 s-a trezit pt lapte la 4 jumate nu mai avea somn i-am dat ceai si abia am adormit-o la 6 jumate ca nu avea somn pitica avea chef de joaca si gingureli,de obicei nu maninca noaptea,ieri dupamasa a dormit o jumate de ora si a fost smiorcaita pina aseara ce am adormit-o ca ii ies dintisori si e rauta dar trecem si de perioada asta....
ticker 
mamicŕ
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
'Neata fetelor. Lena mersi pentru cafea.
Kati
la Giulia.
Fetelor azi nu mai voi sta pe aici asa ca va urez o zi buna la toate si cate o
la fiecare in parte.
Poate voi veni numai asa prin vizita![]()
Teo 
Perlute
o viata...
anisiap spune:
neata la toate fetele....ma roade ceva e de la piticii de pe creier fata mea are calcaiele la urechi cu picioarele perfect intinse ati mai pomenit asa pozitie???? sta asa pliata cu capul in jos imi fac griji acu ma gandesc la luxatie congenitala ca asta a mai ramas off stiu ca exagerez sau poate nu 

onyxg1998 spune:
‘Neata, mamici cu pitici si burtici,
Ce faceti? Cum va simtiti? Si piticotii??
Sper ca toata lumea e bine.
Noi ne cam plangem de dureri, de burta, de spate, contractii…
Abia astept sa raman acasa, mai este putin, pana vineri…
Pupik de la Onyx si Vlad
31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
daraban spune:
ciao fetelor
anisiap ma bucur ca e bine fetita ta,e mare deja,juma de kil
,Eu zic sa nu te ingrijorezi aiurea,ea e elastica si face gimnastica

mikycris voi cum mai sunteti?
Delia,Dilara? ![]()
pe toate si sanatate multa.
dana si
delia (11.03.2007)
adriana_m spune:
Lulu si eu ma servesc cu o cafea.
Ramy daca mai ai cantecele sau jocuri cand ai timp scriele ca mai am nevoie.
Azi puiutul meu s-a trezit cu un ochi rosu si umflat. La-m dus la gradi si am intrebat daca poate sa ramana. Au zis sa ramana pana la 3 (ora noastra) sa vedem cum evolueaza. E a treia oara cand are asa ceva. Inca nu stim daca este pink eyes (in romaneste nu stiu ce e, poate conjunctivita) si i se da picaturi cu antibiotic. Dar inca nu stim daca iar e asta.Ieri s-a lovit la frunte, intre ochii, la gradi si poate i se trage de acolo. Asteptam pana la 3 cand suna cei de la gradi sa ne zica cum mai e si daca e la fel sau mai rau iar la dr. greu mai e cu gradinita asta ca tot bolnavior este. Numa ce am scapat de streptococ in gat acum 2 sapt. Of
nastasie spune:
adriana, imi pare rau pt ochisor.si razvan a facut de 2 ori asa.i-am pus tot asa niste picaturi cu antibiotic si tin minte ce ma chinuiam cand eram singura ca nu statea.dar s-a vindecat repede.sanatate multa.
adriana&
razvan 01.11.2004

si eu la cafea!!!