Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Nastasie-frumoase pozele si peisajul de la tine de acasa
ce ochi frumosi si negri are prichindelul tau
tu ziceai ca te chinui sa te ingrasi las ca arati bine nu te stresa esti slaba dar iti sta bine,vreau si eu sa slabesc dar singure fara ajutor nu merg kg......
Mariaanna cind iti da rezultatul?
fetelor am uitat sa va spun ca Giulia de o buna perioada de timp zice mereu mama toata ziua mameste numai ca inca nu stie ea ce inseamna ca mameste la toate
toate sint mama numai ca imi place foarte mult cind o aud si daca ii spun mama ea repeta
Gina-salutare pupici lui Razvan nazdravan

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

katiapam, va pupam si noi. Ce scumpa e Giulia, ca-ti zice mama? Cred ca iti vine s-o papi cu totul!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Asa e Gina
Ramy-am vazut ca ai mai trecut dar cum esti des pe aici intrebam pe unde umbli?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mai fetelor, am uitat sa va zic, ca lui fii-miu, de la dinti si de la atata saliva, i-au iesit niste bubite la gurita, care s-au facut ca niste bube dulci, azi i-au pus la cresa albastru de metil sa-i treaca. Inca nu l-am vazut, cand o sa-l iau acum la 17:30 o sa-l vad, dar imi inchipui ce pictat este, si tocmai acum cand trebuie sa le faca poze la cresa pentru ziua mamei!
Maine mergem la dr. sper sa fie bine si sa fie bubitele doar de la saliva si nu de la altceva. Tineti-mi pumnii! Oricum, de vaccinul antivaricela nu se mai pune problema, nu cred ca i-l mai face, daca a avut febra!
Va zic maine ce-am facut.

Va pup, ca eu in 20 min. o sa plec sa-l iau de la cresa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

quote:

Ciao Ramy-pe unde ai umblat?
Lulu-matusico sa-ti traiasca nepotelul

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mei eu am mai intrat da nu ai avut ochi pentru mine
Mie mi-a fost tare rau ,rau de tot am crezut ca dau "ortu popii" am cazut la pat , criza de fiere, apoi s-a lasat cu diaree, apoi cu dureri de am urlat,am plans, apoi infectie clo mai jos , apoi stare de anxietate care inca o mai am si acum da nu mai vreau sa o bag in seama si am mai doare asa ici colo Am o plasuta de medicamente cineva mi-a zis "sa le stapanesti sanatoasa" da mei am di tati si nu dau la nimeni

Mersi ca ai intrebat si dau un

Teo
Perlute
o viata...

Ei acum ai vazut pe unde am umblat, in pat ca nu am putu sta pe aici.
DA nu am zis continuarea...ieri am zis ori la bal ori la spital si neroada cum sunt ca asa sunt eu am plecat cu fata si cu Tibi in parculet si am jucat fotbal cu fata chiar daca ma mai inghimpea pi ici pi colo, si apoi mi s-a oferit o prajitura numai cu ciocolata si nu am refuzato ,aio, cum sa refuz prajitura, hm, si apoi am fost invitati la masa si hm, eu sa refuz mancare, am mancat cartofi prajiti si friptura si apoi parca mai rau ma durea da nu am vrut sa mai bag in seama si apoi am venit acasa si fata daca a adormit sotul m-a luat la incins na acu sti tu ca doar nu oi zice ce-mi facu si nu m-a mai durut nik .He he ce fierea si alte cele isi fac de cap cu mine sau eu cu ele
Nu vreau sa ma las!!!!!
Pupici la bebelina. MAi sa sti ca ficamea prima data a zis tata da am fost fericita.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Liniste totalaaaaaaa
ocupate mai sinteti?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:

Liniste totalaaaaaaa
ocupate mai sinteti?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

....si nu prea....
La noi abia s-a cinat!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare.
Mai vin si eu la o cafeluta daca mai este
pe toata lumea

Mergi la inceput

Mei la mine ii multa treaba. La mine trebuie doar doua aripi si zboara casa sau mai bine zis asa era ca acum...mai am putina treaba da nu mai pot ca inca sunt slabita na ce sa fac.
Mi-a venit sotul acasa si imediat ne punem sa papam.
O cafera acum de seara la fiecare si cate o

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ce mai fac fetele? S-au culcat toate? Eu abia ce am terminat de facut mancare si acum incerc o praji. Nu prea imi ies mie prajiturile dar nu ma las.

Mergi la inceput

Adriana azi m-am gandit la tine si la poezii dar daca m-am simtit asa rau am uitat. Scuza-ma .Daca mai vrei am sa iti mai scriu niste poeziuare usoare. Ok? Si multi la prichindel.
Eu acum ma duc la nani ca la mine ii noapte da...avsai otara treaba
Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput