Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
Onixg-curaj ca trece repede pina vineri
apoi iti iei medical si ramai in prenatal in continuare sau iti iei de odihna? scuze poate ai zis si am uitat
Adriana-m-imi pare rau de ochiul lui Robert,sanatate multa si rapida
cind pui niste poze?
Nastasie-tu tot cu treburile esti prinsa?
Daraban-pina la urma ai gasit ce surpriza sa-i faceti Deliei?
Gina,Ramy,Addiana,Kitzy-pupici la toate

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna seara fetelor azi am umblat cs o...da nu va zic ca eu nici acum nu sunt acasa
Am intrat sa va pup pe toate
Adriana am sa iti mai scriu. Poate maine . Nu promit.
Pupici si la prichindeii bolnaviori.
Pupici si la burtici.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramy, pupici.
kati, tot asa sunt.cred ca asa mor.cand zic sa stau si eu linistita se gaseste careva care sa-mi dea peste cap toate planurile.
maine, iar am drumuri de facut.asa ca sa nu treceti nemotivata.dau cafea cand ma intorc.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nastasie si eu . Ia o de pachet pe maine. si la prichindel
Pupici la toater si noapte buna

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kati si tie! pupici tuturor! noapte buna si somn usor!!!

adriana, poate e totusi de la lovitura, sa nu mai fie nevoie de picaturile cu antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Multumesc fetele de urarile de sanatate.
Addiana si eu sper sa fie de la lovitura dar atunci nu ar fi trebuit sa lacrimeze. Nici nu stiu. acum astept sa sune de la gradi sa vedem cum mai e si daca trebe sa mergem la dr sau nu. asa sper de mult sa nu mai trebuiasca sa mergem la dr ca asa m-am saturat de mers la dr. Noi in fiecare luna suntem tot acolo.
Katiapam as pune si eu niste poze dar nu ma pricep deloc. cand are cineva timp poate imi explica si mie ca la prosti cum se pun pozele si pun. dar chiar habar nu am cum sa le pun.
Ma gandeam ca daca tot face conjuctivita atat de des sa nu-i atace ochisorii. Nu stiu, ma gandesc si eu. ca deja ar fi a 3-a. El are ochii albastrii si cica ochii asa mai deschisi sunt mai expusi la probleme. Cine mai stie. Astept inca vesti de la gardi sa stim ce sa facem mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Am uitat: la toata lumea.
Si un ceiutz, ca cafelutza la or asta nu prea cred ca mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

mey mikycris,ma facusi de cacao acuma seara cu soacra
sotu era chiar langa calculator,si a vazut ce aiscris,si m-a intrebat ce ti-am zis de ma-sa?
eu i-am zis:nimic interesant,numa cat de mult o iubesc
s-a suparat putin si mi-a zis ca nu e frumos sa vb asa de oameni.

Deci,regula pt toate prietenele mele:
nu intreaba nimeni de soacra ,numai daca incep eu barfa
pt ca se poate sa fie si ea sau sotu prin zona,si sa evitam situatiile neplacute

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

katiapam Deliei i-am cumparat deja o tricicleta super,cea mai smechera din magazin
Ii vom mai lua ceva carticica faina si ceva jucarii inteligente

Mai vedem pana atunci.

pe toti

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sa va povestesc ce-am patit cu piticul meu. Va ziceam ca i-au aparut niste bubite la gurita, ieri am fost cu el la dr. si de fapt el are in gurita o infectie, o angina flegmomatoasa, un fel de herpes si de ieri stam pe antibiotic si din ora in ora il badijonez cu diverse solutii, ca sa-i schimb PH-ul si sa nu se pai instaleze microbul, sa-i treaca. Asa ca vrand-nevrand stam acasa o saptamana pana se face bine. Ieri si azi sunt eu de serviciu, iar maine si poimaine e tati. Deja i s-au mai desumflat gingiile si nu papa decat supe si bea ceai, ca altceva n-are voie, nici lapte, nimic. Cred ca o sa slabeasca si mai rau, dar n-am ce sa-i fac. Deja de la 10,700 kg cat avea acum o luna, ieri avea 10,100 kg imbracat.

Sper sa fie bine si o sa vorbim maine mai multe.
Ieri am iesit cu el, m-am dus la mama ca noi aveam gazele oprite si am iesit si in parc si azi o sa facem la fel, d-aia n-am mai intrat. Am incerca sa intru de la sora mea, dar lor nu le merge netul.

Daca merge mai tarziu netul la ea, o sa va mai scriu.

Va pup pe toate si revin, sper cu vesti bune.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput