*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*
Raspunsuri - Pagina 19
Eliza spune:
Mitsu nu te panica. In primul rand cu pompa nu o sa scoti atat cat scoate bebe, atunci cand suge bebe intervine si factorul emotional, de asta se zice ca atunci cand te pompezi si esti departe de casa sa ai cu tine poza lui bebe sau un filmulet cu el ca lapticul sa curga mai usor. In aldoilea rand bebe nu suge la fel de fiecare data cand ii dai sa manance(gandeste-pte si la tine daca mananci aceeasi cantitate de alimente la fiecare masa). Daca e activ, creste in greutate, doarme bine nu are nici un sens sa ne facem ganduri negre si sa ne panicam ca ajungem sa producem noi inconstient mai putin lapte.
Nu stiu daca ati vazut, dar am pus si noi povestea nasterii la semnatura si am mai pus cateva pozici la album.
Pupici.
Eliza 
Emma
Povestea nasterii
gabrittza spune:
nu am stiut sa pun pozele unde si cum trebuie,dar am trimis pe mail cateva poze cu iubita mea daria.promit ca invat sa pun pozele si la semnatura!
gabrittza si bebe Daria Maria
galaxy spune:
Multumesc pentru primire! Eric Adrian sa nascut natural, pe 18 ianuarie la ora 20:10, la 40 saptamani. Scor Apgar 9. Papa cu drag lapte mamei.
Pentru mamicele care alapteazea, sfatul meu ar fi sa nu va stresati cu ce cantitate bea. Bebe bea cat are nevoie, si laptele oricum se produce in continiu, chiar in timpul suptului, deci sani nu raman goliti niciodata. Doar sa va bucurati de momentele astea, care trec.
Va pupam,
mamica lui Robert(22.01.05) si Eric (18.01.08)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
Tinna S. spune:
Fetelor si la noi sunt ceva probleme... Am impresia ca azi am avut lapte cam putin... Bebelinul trage de cateva ori cu putere si adoarme bustean... Il tot trezesc si continuam...
Cred ca sunt de vina ca mananc cam putin... Parca nu mi-e foame, mananc fortat... Am slabit de ieri pana azi un kil...
O sa ma pun pe mancat si baut, ca nu mai tine figura, n-am chef sa-mi pierd laptele...
,
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Imi pare tare rau sa aud ca sunt zuzici care au probleme cu bebicii...
Irinouka, sa dea DD sa se faca Rareselul bine cat mai repede!
fata si bebelinul!
Problemutze si la noi... Bebicul meu a avut azi mucisori... De fapt avem cu totii in casa asa ceva... A venit sotul meu cu o raceala, si am luat si eu, si Andrei si vad ca si bebelinul a facut muci la nas... Asa ca azi i-am luat batista bebelusului... Chiar a functionat, vad ca acum respira bine!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Galaxy bine-ai venit printre noi! Sa ne dai si data nasterii tale, ca sa o scriem in listutza!
,
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by flavia maria
AZI DIMINEATA LA ORA 07.12 A VENIT PE LUME MARC ANDREI BB DE VERONIKA...4150GR SI 57 CM.
Matusica lui Flavia ii doreste muuulta sanatate si mult noroc in viata!!!
BINE AI VENIT PE LUME MARC!!!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Felicitari Veronicka!!!

Andrei Florin (1 ian. 2001)Povestea nasterii lui Andrei
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Iar urla bebicul meu... n-a dormit nici macar o ora... Am fugit, va pup!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
irina_stef spune:
Buna fetelor!bag si eu putin nasul pe la voi sa felicit toate mamicile,sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei,burticilor care au ramas sa le urez nastere usoara si la fel bebelusi sanatosi,necolicosi,si sa aveti mult laptic.va pup fetelor...si un pupic mare mare pe burtic ptr numeioana,draguta mea draga
alina023 spune:
Fetelor, sunt tare speriata. Am fost azi cu Ana la mine la birou si m-a speriat f tare o colega. Ea are un baietel de 5 ani cu grave probleme neurologice si cand a vazut-o pe Ana cum isi arcuieste spatele mi-a spus sa merg neaparat si urgent la un neurolog.
Atunci cand o iau in brate pe Ana, in pozitie verticala si cu fata spre mine, ea isi tine capul intr-o parte si isi arcuieste spatele. La fel daca o pun pe burtica se impinge tare in manute, tine capul sus de tot si spatele arcuit. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca face asa vreunul din bebeii vostri. Nu mai sunt buna de nimic de cand am venit de la birou.
Altfel Ana este foarte prezenta la tot ce e in jurul ei. Zambeste la noi si la cei care vorbesc cu ea, gangureste, reactioneaza la muzica si jucarii, mananca si doarme. Doamneeee...pana o sa merg la un neurolog cred ca o sa imbatranesc cu 10 ani. 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei