Fulguleti de nov - dec 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
viu sa va zic pe fuga marea patzanie. acum e bine, dar ieri...
ieri a cazut in fundo-spate. adica oarecum in fund dar greu cum e a dat si cu spatele de parchet. cum? simplu. ne jucam in patul mare, ne gadilam, s-a smucit, s-a sucit, s-a asezat in fund in...gol, adica foarte pe marginea patului (patul, matrimonial fiind, are ambele laturi libere). desi il tineam de o mana s-a dus bolovanul de tot... am ramas atarnata dupa el, cu mana lui stanga suspendata. macar asa nu a dat si cu capul de parchet. a plans 15 sec si gata, s-a comportat aproape normal, mancat, dormit, jucat, atata doar ca e f.f.marait, ieri noapte ii sparsese no.5 sus si azi-noapte sau azi sparge nr.6. fiind oricum marait nu m-am stresat, parea ok. de la amiaza incolo a inceput sa refuze sa paseasca. m-am panicat, urla la orice miscare a soldului stang. il durea cumplit, am fugit la spital, facut raze, har domnului nu se vede nimic. concluzia: contuzie (sau entorsa). recomandare: repaos fizic cat are nevoie. ne-am petrecut toata ziua de ieri exclusiv in brate. nici in 4 labe nu putea sta. ar fi vrut, incerca, vedea ca-l doare si plangea saracul...
azi e mult mai bine. adica umbla singur, n-a mai plans la schimbat. schioapata inca putin.
ma simt vinovata. cu atat mai mult cu cat eram langa el. e prima data cand cade de la inaltime (fie si numai din pat).
atat va rog, chiar daca vi se par maricei, si stabili, aveti grija...
NU FACETI CA MINE!
dupa ce adoarme revin sa citesc.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Yagmur spune:
Imi pare tare rau, dar cred ca din motive foarte obiective voi lua o pauza.... de la job e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi, iar seara Luca e tot crizat..... si ma rupe de spate, maini, nervi.....
I-am dat Panadol ptr ultima oara ptr ca e clar ca nu are efect si nu are rost sa-l indop cu asa ceva....
Mi-e tare dor de voi, mor de tristete ca nu mai vad poze, dar ma gandesc cu drag la voi....
Multa sanatate celor bolnaviori... si sper sa nu ne uitati....
Va pup pe fiecare in parte, indesat si cu mult drag
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
a_deju spune:
buna de dimineata la cafeu, inmuiat cu ce-a mai ramas in bibe din lapticul motanesc :) e destula, pofiti, serviti :)
in primul rand, nush ce e cu chinicul, se pare ca am sarit partea cu aprilie, o sa bag rew. si poate-s mai atenta de data asta... pup apasat, oricum :)
in al doilea rand, roxanica, draga de roxanica, esti tu om mai mamica draga, si orice om mai pica... pe mine din raceli nasoale nu m-a scos decat combinatia de fervex cu modafen. si cate 5 pe zi, daca e cazul :) overdose, ca sa zic asa :)) cat despre partea depresiva..e normal sa fii mai down, bolnavioara fiind. imi pare tare rau insa ca nu ai nicio mana de ajutor pe-acolo... iar cd-u' cu "nu mai pot"..he heee..la mine sare deja de cat de uzat e :)) ia pune paturoiu' pe tine si deschide geamu' larg: vezi ca vine-o rafala de roz de la mal de mare :)) te pup cu drag si va doresc muuuuuuulta sanatate
in al treilea rand, dianarus, doamne ajuta, bine ca-i baietu' bine!! bolovancic avem si noi, in gol prestam de minim 5 ori pe zi, plus impiedicari de umbre, de rosturi de gresie si in principiu, de orice e invizibil :)) ahhh..si uitasem sa scriu ieri, mi-am amintit acum, citind ce ai scris, desi aparent nu are legatura... motanu' deschide usa la intrare. care usa, din motive de etaje inferioare care cred ca nu mai au pereti inauntrul apartamentelor, este deplasata fata de toc, inchisul cu cheia fiind imposibil... cand iesim din casa, nu-i o problema, ca e usa de-aia care nu se deschide decat de la interior... insa neputand fi inchisa cu cheia, copilul o poate acum deschide oricand, si pe-aci ti-e drumul.. pe-aci, adica fix pe scari, care-s la 5 cm departare de usa mea :) minunat :) trebe' neaparat sa gasim o solutie, si care eventual sa nu implice sipci de lemn, si batut usa-n cuie :)) v-am zis si voua, ca sigur mai avem exploratori prin grup :)))
mai trag o dusca de cafeu, si ma duc la matzo-sopran, ca i se-aud acordurile inalte din dormitor :))
p.s.: randurile sunt in ordinea citirii :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
offf, cum am putut uita.. dianocica, pupam cu mult drag dmicul... mare baiet, mare caracter :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
dandusaaaaa??? cum esti? ce face crinuta?? sa stii ca mi-am notat in agenda pe sapt asta sa te sun :)) doamne-ajuta sa si reusesc, c-au trecut ceva luni de cand tot sper :)))))
adinazot spune:
Neata,A DEJU,multam pt cafeu!!!una a ajuns si la mine,si o savurez pe-ndelete!!!F frumos si mare s-a facut motanul!!!
DIANOCICA,pupam cu drag pe marele D!!!
YAGMUR,imi pare rau sa aud ca esti asa stresata,sper sa vina cat mai repede soarele pe strada ta!!!
ROANA,sanatate multa!!!
KTRINEL!!!
LA noi e un soare si frumos afara,probabil ca vom manca si o vom taia afara!si las treburile pe mai tarziu.
VA pup si va doresc la toate si toti o zi cu mult soare afara si in suflete!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
acs spune:
Yagmur, cum sa va uitam? Te asteptam cand poti, sa ne scrii ce mai faceti!
Dianarus, bine ca si-a revenit mititelul. Din pacate n-ai ce sa-i faci. Cu toata atentia, accidente se intampla. Mi-au cazut bebeii cu mine de mana, de mana cu mama etc. Si pot spune ca stau cu ochii pe ei ca pe butelie!
Am citit povestea cu motanul si polarica! Mi-e drag de nu mai pot de motanel!
Roana, n-o sa pateasca nimic rau! Hidratare, asa cum ti-au spus fetele si incet-incet va manca! Multa putere si sanatate!
Danutz, ma bucur ca Rares e mai bine. Ai grija de tine si de sot, ca-i pacatoasa rau boala asta!
Bursucii mei sunt mai bine, in sensul ca am scapat de tot de febra. Insa nu le da pace tusea. Victorila bea intr-una ceai, lapte, apa, tot ce-i cade-n mana. Drept urmare a udat patul (prin pampers) de 2 ori azi noapte. Partea rea e ca de la antibiotic este iarasi cu funduletul rosu si dureros. Plage cand il bag in apa :(. Nu mai e asa de activ ca inainte de boala. Se joaca ce se joaca, apoi se duce la carucior, isi ia scutecelul si se pune pe jos, cu poponetul in sus si cu capul pe scutec. Sau, cu numitul scutec in brate, incepe sa-si cante: nani-nani. Deci ma laud cu bebei destepti, frumosi, cuminti ( vreau sa faca iar "prostii"! ), dar virusati.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
N-am prea citit in urma, tre sa recuperez la amiaza, acu tre sa ne pregatim de iesit afara. M-am virusat si cred ca identificai si la conu niste muci.
Dar sunt happy c-am ajuns asera la lectia de tango. Am schimbat locatia din cauza de program modificat. Aviz amatoarelor.. nu tb pereche; de fapt perechile sunt minoritare.. ca si asa tb sa schimbi partenerul. Si aici nu se fumeaza in sala.. uraaa!
Asa, pana sa ne "admirati" pe noi e cale luunga, lungaaaaa.. intre timp putem sa ne delectam cu niste www.youtube.com/watch?v=oCJq7SJqtAc&feature=related" target="_blank">maiestrii.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
roana spune:
intru scurt sa va multumesc la toate care ati raspuns.
e mult mai bine, mai vesel, nu mai vomita, nici kk nu face, nu mananca nik decat san, si bea apa. nu vrea ceai,nimic.
sper ca e spre bine.ia debridat, furazolidon, saruri.
multummesc tuturor inca o data si revin mai incolo cu vesti. sper ca bune.
m-am mai linistit.
pup pe toata lumea.
lizzy spune:
Chinico, unde ai plecat? Stie cineva? Miss you already!
Acs, cu mare intarziere si mii de scuze… frumoasei tale ioana!!! Si tie ca ai adus pe lume asa minuni! te admir cat de bine te descurci cu 3 bolnaviori. Sincer, pt mine esit super-mami.
Cu ce faceti aerosoli tura asta? Ce si cati ml? Nu stiu daca ma crezi, dar dr noastra nici acum nu ne prescrie aerosoli la nevoie, chiar daca stie ca am aparat. Pt ca aici se fac doar in spital…
Danutz, sunteti mai bine?
Aka, voi? Ati ajuns acasa?
Sbogdana, imi era dor de voi! Vaaaai, ce mare e Zara!
Dayanara, si al meu are pasiunea scarilor. Dar acum avem portita la urcare. Si urca scarile in 4 labe, supravegheat, cam de 100ori/zi, si il cobor eu in brate.
A_deju, eric se joaca cu aia de la ikea, cu bile de lemn colorate? Eu o am de cateva luni si o cam ignora… iar cand se uita totusi la ea vine ianis si i-o fura!
Auzi maica, si tu ai slabit! Nu mai ai kur in pantaloni! sunteti faini-faini!
Roxanica si tare te-as mai ajuta… stiu ce simti…
Ktrinel vezi sa nu te loveasca pupicii mei! Daca esti la fund (al butoiului) pica de suuuusss… io stau pe marginea lui si contemplez… sau sar… sa nu sar…
A_deju, de la momentul magic cand a urcat singur toate scarile de m-am trezit cu el in hol si cateva ore mai tarziu cand a venit alin cu piroane, dibluri si portita… am mutat fotoliul pe post de bariera. Daca ai un fotoliu nu prea mare, nici prea mic sa-l tot muti in zona intrarii… e o solutie… decat usa in scanduri si cuie…
Roana, pana sa apuc sa postez sa te incurajez vad ca sunteti deja mai bine. Ma bucur! Ti-am dat un pm acu ceva vreme… astept raspuns, cand apuci sa verifici
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc