Fulguleti de nov - dec 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
Lavinia_P spune:
Ne-am externat ieri la cerere...De joi diineata pana ieri am trait un cosmar cu spitalele mamei lor... Romania...
mihaita are otita bilaterala si gastroenterita infectioasa... nu stiu cum a reusit sa faca 2 infectii in acelasi timp in parti diferite...exact cand aveam mai multa nevoie de el sanatos...
Inca mai avem de tras...dar suntem pe drumul bun..alergam de la pediatru la medicul de familie, la orl, la spital pt injectie...in loc sa ne plimbam si noi 3 ore in parc...
Am vazut niste poze si am tanjit dupa linistea din ele,cerul senin si iarba verde..
Va MULTUMIM PT GANDURILE BUNE!
Revin cu povesti horror spitalicesti cand vom avea timp.
minunea mea
roxanica2006 spune:
Lavinia imi pare atat de rau....Te imbartisez strans, strans si te asigur ca in curand o sa ai parte de linistea aia din poze. Hai ca va fi bine, treceti voi si peste asta. Va doresc multa, multa sanatate!! Doamne ajuta!
Fetelor, dragelor, va multumesc din tot sufletul pt. incurajari, sunteti absolut minunate Atat de bine te unge pe suflet atentia si sprijinul prietenilor!! Va multumec mult muuuuuuuuuult
Azi sunt deja mult mai bine, mai tusesc, stranut , curge nasu, dar nu-mi mai vajaie capu si unde pui ca mai am si chef de viata, de joaca . Acum astept cu sufletu' la gura sa vad daca s-a molipsit si micutul meu. of, cat de greu le e si lor cand sunt bolnaviori!!
Am iesit in parc, au fost atat de multi copii, o grupa de la gradinita cantau "Mi-am pierdut o batistutaaaaaaaaaaa/Ma bate mamica" (chiar ce mesaj subliminal), David aplauda si fugea dupa fetitele cu codite. Am stat nemiscati langa copii cred ca o ora. Mai era un grup de eleviori, aia aveau preocupari mai intelectuale, oricum super atmosfera in parc, jucarii abandonate, poti sa te urci in orice masinuta vrei, poti sa dai o tura cu bicileta copilului din vecini, sa te joci cu lopatica fetitei care tocmai a sterpelit jucarioara altui puradel, super. Noi nici nu mergem cu jucarii, gasim acolo tot.
Yagmur, noi nu te uitam, dar te asteptam sa scrii oricand simti nevoia si ti-e dor de noi, chiar daca nu citesti din urma, asta nu e o conditie. Io sper sa se imbunatateasca situatia la job si sa rasara soarele pe autostrada voastra. Oricum de cate ori sunt singura si tot ma plang imi vii mereu in gand si de fiecare data ma mir cat de puternica esti ! Realizam cu toate ca e foarteee greu, al naibii de greu, dar merita , io zic ca merita fiecare secunda si ne apropiem cu pasi repezi de liman, io vad deja o luminita, o vaaaaaaaaaad!! Hai, uite ce repede cresc fulguletii nostri!!Parca pe zi ce trece e mai bine, zi drept, nu ti se contureaza tot mai clar in gand faza aia cu tine si Luca valsand??E atat de aproape momentul ...
Roana, ma bucur ca Alex se simte mai bine.
Despre Aka stiti ceva??
Ruxandra, virusata si tu?? Sanatate multa, si tie, si conului! Ma omori cu tangoul ala. dupa ce implineste David 2 ani ( sau dupa ce-i serbam majoratul) si iese mami la pensie pt. a avea grija de el, imi fac timp, ii fac program si lui Cristi si macar o data pe saptamana mergem si noi la dans. Chiar asa ceva salsa n-ai??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Dianarus, of, imi pare rau pt. Marc!! Ce cazatura cu ghinion! Oricum nu poti evita asta, oricat de atenta esti.
Tu cum mai esti?? Cu moralul?? Cu Monti??Cu sanatatea, cu coloana?
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
aka spune:
am revenit. Cris e mai bine, tuseste mai putin, si se mai aude un harait pe piept. eu sunt mai rau, in plina depresie, nu sunt in stare sa imi revin din experienta asta.
nu stiu din ce cauza a facut iar bronsiolita. doi medici, doua pareri diferite. unul ca nu s-a vindecat bine prima data si a revenit dupa 10 zile, al doilea a contactat un virus nou si pentru ca organismul era slabit a facut a doua oara. sunt revoltata, scarbita de sistemul nostru sanitar. de modul cum se comporta cu tine personalul cu toate ca fara spaga nici nu se pune problema sa se uite. doctori scarbiti de meseria lor, asistente gretoase, infirmiere care au uitat pentru ce sunt platite de stat si asa mai departe. sincer, repet, imi este scarba. nu vreau decat sa uit de timpul cat am stat acolo, daca voi reusi vreodata. poate voi scrie undeva,candva experinta...
pentru fetele din bucuresti. unde aveti facute asigurari private de sanatate, ceva preturi, pareri. inca n-am studiat problema, dar in urmatoarele zile trebuie sa iau o hotarare. neaparat vreau un abonament undeva daca nu pentru toti macar pentru Cris.
va multumesc pentru gandurile bune.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
a_deju spune:
lavinia, off, doamne... tare rau imi pare sanatate multa va doresc, si refacere rapida!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
hop si eu.. si zic si eu ca roxanica: nu mai pot! si io nu-s bolnava :).. dar m-a lovit astenia de primavara la greu, efectiv sunt incontinuu rupta de oboseala, azi in parc am avut senzatia ca daca se opreste si oana 2 minute undeva, o sa adorm in picioare! si acum mi-am gasit si eu sa dau suncile jos (adik sa ma apuc incetisor de cura) si sa merg la fitness+ sauna... toate astea impreuna m-au cam terminat.. si oana are o energie de nestavilit, cred ca de la vremea asta minunata i se trage, si de la faptul ca nu mai are 100 de cojoace pe ea.. asa e de incantata ca e fara caciula, numai in bluzita, azi isi tot ridica pantalonii in sus pana la genunchi sa-mi arate ca nu are ciorapi lungi pe ea, ci numai sosete, se mangaia cu nisip+pietricele pe picioare .. chiar, am casa plina de pietricele de la locul de joaca din parc, le-a adus in pamntaloni, buzunare, in mana... e terminata dupa ele.. se da pe tobogan 20 ture si apoi se lasa pe jos (unde nu este iarba, ci doar pietricele mici-mici, ceea ce e super, ca le mai amortizeaza caderile ) si incepe sa se joace cu pietricelele .. mare bucurie pe mine ca n-a bagat nici una in gura. pana acum
cam atat despre noi. deocamdata
roxanica, ruxandra, multa sanatate voua, iar copiii sa ramana sanatosi
dianarus, of of of saracutul marc . sa treca repede
yagmur, o sa treaca perioada asta, o sa vezi.. o sa fie mai bine.. pe tine si pe luca si asteptam vesti despre voi cand iti mai revii
lavinia, of, ce rau imi pare, saracul mihaita.. si saracii de voi, prin spitale.. multa-multa sanatate lui mihaita si sa ne spui dc va putem ajuta cumva
mai incerc sa revin, fug in pat langa oana, ca altfel nu fac fata la tura a doua de parc azi
chiar , intrebare: cat timp stati pe-afara acum ca e asa frumos? noi am stat cam 3 ore dimineata si mai incercam tot atata si dupa-amiaza
a_deju spune:
si noi tot in parc am prestat.. fain, ca era fain afara.. in rest parcu' e de toata jalea. sunt chestii interesante, da' pt copii mai mari.. pt specimene ca al meu, noroc ca-s niste pitici aruncati pe-acolo, sa aiba si el cu cine da noroc :) exista si un fel de balansoare, de-alea de stai in fund ca pe scaunel, ele fiind montate pe un arc urias, si te hatana in stanga si-n dreapta.. odios. si motanu' le uraste din tot sufletu':)) da' arcu' e interesant de studiat. acu' un an baleam la doua leagane, de-astea speciale de pui mici, gen chilot de plastic..intelegeti voi. in fine, s-au rupt candva in toamna, si de-atunci.. adio si n-am cuvinte.. a ramas bara, pustie si goala, ca vaz nu se sinchiseste nimeni macar sa bata un covor pe-acolo, daca de inlocuit leaganele nu se poate..... noroc ca e mult nisip. si sper sa mai fi si ramas ceva si dupa plecarea noastra, ca m-am speriat cat a putut sa curga din pantofii si buzunarele motanului cand am ajuns acasa :)) nici nu vreau sa ma gandesc cat o fi si lipait :))))
in alta ordine de idei, i-am prestat la pranz o crema de broccoli+conopida+morcov (amestec de la punga), cu o lingura de almette si-un ou fiert. foarte bun. i-a placut si lui..important e ca la un moment dat a cascat o gura atat de mare, incat am vazut si-un colt nou de masea, stanga jos :) ura :)
si iac'-asa, in doi timp si trei miscari, v-am lovit si cu noutati despre noi, si cu meniul zilnic... doamneeee, ce ma mai prishep :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
dia, noi prestam o singura tura de iesit afara, de pe la 10 juma'-11 pana la 1, 1 jumate daca e foarte fain (si am mancarea facuta sau borcanse pregatite :) ). as vrea sa iesim si seara, dar e imposibil.. copchilu' doarme de la 3 pana pe la 6, dup'-aia ne intindem cu mancatu', si face de-un 7 pana terminam...unde sa mai iesi, cand deja e noapte...dar un carfur, un real, o billa..tot mai bagam o data la doua zile :) se pune?? :)))
mamaana spune:
buna dimineata
a inceput sa ninga, pana la urma au lasat-o mai jos cu cei 15 cm, in fine asta e...
dianarus imi pare rau, cum se simte azi?
laura multa sanatate
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)