Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

off topic:
a venit una din colege din concediul de maternitate, mai avem sefa sa vina la sf lui martie (noi am fost 'echipa gravida')
vine, se dezbraca, se descalta ca tre sa-si puna pantofi cu toc, dar nu zice si ea nici buna dimineata, nimic; iar dupa 1/2h - 1h incepe cu intrebari, cum sa faca aia, da' aialalta; pe astia nu-i invata nimeni sa dea binete dimineata (e nascuta aici...); iar ieri daca nu o intrebam eu daca a verificat ce a lucrat pleca la plimbare bine merci si toate rapoartele erau blocate din cauza ei; in schimb am un coleg rus care da buna dimineata tot timpul
gata, m-am racorit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cu dedicatie speciala pentru Roxanica: ca sa intri in www.youtube.com/watch?v=zeB1bIr8fUg&feature=related" target="_blank">atmosfera. Si auzi.. nu cumva www.youtube.com/watch?v=Z7xTBf5VFHI&feature=related" target="_blank">asta esti tu undercover? Ca zice ca e la Romania?? Pan la majoratul lui David si/sau pensia bunicii tre sa nu-ti iesi din forma, poti incepe cu www.youtube.com/watch?v=REpbHUHBSGg&feature=related" target="_blank">niste pasi de baza.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aka, imi pare rau. Nu stiu ce sa zic cu "noua" bronsiolita.. si eu as inclina sa zic ca nu s-a vindecat de prima data; dar nu stiu.. doar ma dau cu parerea. Matei a avut o data, dar s-a vindecat frumos. Mie mi-a spus pediatra ca bronsiolite repetate pot duce la o forma de astm. Noi nu avem asigurare privata si nici nu intentionam sa ne facem. Asa hulite cum sunt, eu n-as da unii medici din anumite spitale de stat pe privatul de la noi. Si inghit si faza cu spaga si conditiile mai incomode; nu mai intereseaza decat ca copilul meu sa aiva parte de doctorii cei mai buni, adica de un diagnostic corect si un tratament adecvat. E adevarat, pana acum, am si fost feriti sa stam prea mult prin spitale.

Off, Lavinia, nu cumva gastroenterita infectioasa ati cules-o din spital? Ca suna.. cunoscut.

A_deju tot cu polarica a servit motanu nani?

Danutz, cum te mai simti?

Vezi, Roana tot raul spre bine. Nu dispera. Multa sanatate.

Off, Roxanica suntem bushite amandoua. Am mai inghitit acu un oscilo.. Daca ramane in stadiul asta, merje. Pai si nu poti aranja sa vina o tanti sa mai dea un aspirator, ceva? Macar pana-ti revii. Si nu cred ca-i musai ca David s-o ia.. de destule ori astia mici n-au avut nici pe dr.. si noi, adultii eram varza. Acum, dupa ce s-au adunat si la tine dupa atatea saptamani istovitoare cu sotul tau bolnav.. te-a prins intr-un moment mai vulnerabil si te-a agatat.

De ce Ktrinel, de ce butoi?

Flore, cum e sora ta? Vesti?

Dianarus, vai saracutul.. sa stea imobilizat. Cum se mai simte acu Marc?

Dia, tura de la pranz e sfanta si obligatorie; afara ne papam si masa de pranz. Stam cam 2,5 ore. Cea de seara (dupe ora 19, pan se scoala amandoi, pana mananca conu) e inca optionala . Dar la vara va fi si mneaei obligatorie. Si Grigore e lesinat dupa pietricele. I-am gasit si prin scutec.

Mamaana, mda asta ca nu stiu sa salute vazui si eu.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, eu cant varianta "ma cearta mamica" in loc de "ma bate"... brrrr... ce imagine... pt o batista...
cu moralul mai bine ca vine primavara. cu monti bine ca ne mobilizam in doi, tine si alin. inca nu s-a miscat f.mult acul dar perseveram. cu spatele binisor in masura in care nu-l leagan in picioare. singura problema ar fi ca ma cheleste marc... ma 'mangaie' in par cand vrea sa adoarma... si pune frate o pasiuneeee.... :))))

aka vorbeste cu dolores. ea a stat la medlife la ultima internare.

marc e aproape refacut. adica merge bine, am iesit, s-a plimbat mult, urca scarile in 4 labe. ce mai, parca nici n-a fost ziua de ieri. deci a fost doar contuzie...

ruxandra, mi-am amintit!!! cum ii dai tu papa afara la pranz?! ce si din ce? de 2 zile imi statea pe limba si tot uitam...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Asa, pana sa ne "admirati" pe noi e cale luunga, lungaaaaa.. intre timp putem sa ne delectam cu niste www.youtube.com/watch?v=oCJq7SJqtAc&feature=related" target="_blank">maiestrii.

Superb! Ce fatza faina avea tipul... in control, masculin... iti da fiori!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia, aka of doamne, mititeii de ei...si voi pe langa...va tin pumnii sa gasiti resurse sa va impulsionati si macar voi sa fiti ceva-ul ala vesel, care ii scoate face sa uite de suparari si de boli

roxanica va invidiez la faza cu parcul. la noi nu prea gasesti asa ceva..am avut cateva experiente in herastrau zilele astea...trist..f trist...

dia si d e f fericit fara strampi si cu haine putine. incerc si eu sa bag a doua tura mare de iesit afara dimineata, dar recunosc ca mi-e f greu. pt ca nu mai reusesc sa ma mobilizez dimineata...:(( si mie imi e mai usor cu una singura, mare si buna dupa amiaza. dar trebuie sa imi reorganizez niste chestii sa facem 2 iesiri mari, e pacat de vremea asta...

mai era ceva...oare ce..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by asiza
6. Almo, imi inclin si eu palaria in fata ta, ca nu multi ar face ceea ce ai facut tu ...si vreau si eu cartea aia, te rog frumos...si nu, nu-ti cunosc prietenele ca n-am asa cerc social larg precum Ktrinel

katrinel
cartea ti-o trimit pe pm

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

'na seara...scurt si la obiect, ca nu am dispozitia necesara...

Sora mea inca nu a nascut...i/a pus luni dim la 9 perfuzie ...nu s/a dilatat deloc... a lasat/o la mine...nimic...azi a fost iar...i/au pus niste ovule maronii, isosorbid, ceva de maturizare a colului...dilatatie 1...acum are ceva dureri, oricum foarte usoare...daca pana luni nu naste, ii face cezariana...
Ea e agiatata, ii e frica...e mai dificil pentru ea, fiind singurul lucru, singura chestie pe care trebuie sa o faca singura, toata viata ei fiind ajutata si oarecum i se faceau toate, nu a prea facut nimic singura...asta nu mai poate face nimeni in locul ei...
Sunt putin asa, indispusa , trista cand o vad asa, cand ma gandesc ca eu , la gandul ca o sa/mi vad printesuca, nici nu simteam durerile, nu/mi pasa daca o sa ma doara, important era sa fie printesuca bine...
Sper sa revin cu vesti mai bune...poate nu am fost coerenta...sper totusi ca ati inteles ceva...bebele e bine, ea e bine...asteptam....

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

CA SA NU NE UITATI

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Nici nu stiu ce sa scriu mai repede...Maria_sa maraie si ne grabim cu baitza.
Fost la control, otita a mai dat inapoi da' nu de tot, continuam cu antibioticul, ne-a mai dat in plus un siropel, Ketof si niste Biotics pentru refacerea florei intestinale!
Roana, acum am vazut postarea ta. Donia a zis scurt si la obiect ce-i de facut. Rares a avut enteroviroza, nu stiu cat de diferita de enterocolita este, dar tot cu diaree multa a fost si aia. A baut cantitati mari de ceai de menta, si dupa o zi in care nu a mancat practic nimik, am inceput cu regim : mar copt, banana, mucilagiu de orez, morcov fiert, si dupa cateva zile branzica de vaci. Plus lapte HN de la Milupa. Si hidratat tot timpul...chiar si in somn in primele zile. Sanatate multa!
Lavinia, vaiiii, 2 infectii...tare cred ca una a luat-o din spital! Pupam pe Mihaita si curaj...o fi tunelul lung si intunecos dar sigur are lumina la capatul lui.
Aka, saracuta Cris prin cate mai trece si ea. Noi mergem la Medicover, eu am abonament acolo, Rares nu, dar prefer sa-i platesc consultatiile si tratamentele facute acolo decat sa merg la stat. Multumesc lui DD nici nu a fost cazul pana acum de ceva grav... daca vrei pot sa-ti dau numele a 2 pediatre bune de acolo!
Vaccinurile si consultatiile de rutina le facem la medicul de familie a lui Cata, care e arondat la Carol Davila, dar nici acolo nu m-as duce pentru o treaba mai serioasa!
A-deju, ce m-a distrat faza cu polarita!!!Stie baiatul ce vrea!
Roxanica, sanatate multa!
Manuela, prin faza cu fundicul rosu trecem si noi acum...asta-i viata! Sanatate multa si voua!
Dia ...baga niscaiva magne de ala si eventual ceva vitamine...uite ca lumea care le-a luat e tonica!
Yagmur, asa putin cum poti tu...macar salut sa fie si noi stim ca sunteti ok!
Ktrinel , hai hopa sus din butoi...mai bine o betie...
Mamaana hahahaha...zice rusul ala buna dimineata tot timul...si aia care nu saluta e la polul opus!!! Felicitari pt dintisor!!!
Dianarus, offff, cred ca te simti tareee vinovata. Toate trecem si prin asta la un mom dat. Se intampla!!! Si acum tre sa stea imobilizat...vai!
Teutz mi-e dor de Alexia cea mititica si frumoasa.
Io sunt un picutz mai ok, tot cu pastilele dupa mine ma car, dar azi am rezistat aproape toata ziua la birou. Macar am scapat de febra, de tusit tusesc mai rar, mai nasol e cu transpiratia...m-au pocnit si fericirile lunare...viata-i frumoasa!!!
Gata ...fug la baitza...pup gasca minunata si fulguletii iar bolnaviorii sa se faca bine repede!!!

Mergi la inceput