Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

roana zic si eu din ce stiu de la fetele de pe aici: in primul rand linisteste-te. in al doilea rand nu pateste nimic daca nu mananca nimic 2-3-4 zile. bine ca ai tzi-tzi. apoi e ffff importanta hidratarea in caz de diaree si varsaturi. apa sau/si ceai din 5 in 5 min, macar cateva lingurite, sau cu bibe cat vrea el. dar sa ii tot dai. stiu ca ramsam a avut probleme cu rares cu enterocolita, parca tot furazolidon i-a dat si ea. dar, daca ai inceput de azi ma gandesc ca ar trebui sa se vada efecte de maine. multa sanatate sa va dea DD.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by almo

a! si mai am ceva pt cele care vor sa se lase de fumat sau daca doriti ca cineva din familia voastra sa se lase de fumat. eu am solutia "o metoda simpla sa te lasi de fumat" - e o carte cu acest nume pe care trebuie doar sa o citesti.
nici mie nu-mi vine sa cred dar e adevarat. suntem o mana de prieteni fumatori, care ne-am lasat de fumat doar citind aceasta carte.
e incredibil dar adevarat. si sa nu va imaginati ca aceasta carte expune tot felul de boli. nu, te convige doar ca fumatul e o prostie pe care tu o stii deja. mai mult te spala pe creier. iti ia dorinta de fumat cu mana.
Cartea are 180 pagini. pt cine vrea, va trebui doar sa aiba ambitia sa o citeasca.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

si s-a lasat si Adi de fumat?

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by mamaana

quote:
Originally posted by almo

a! si mai am ceva pt cele care vor sa se lase de fumat sau daca doriti ca cineva din familia voastra sa se lase de fumat. eu am solutia "o metoda simpla sa te lasi de fumat" - e o carte cu acest nume pe care trebuie doar sa o citesti.
nici mie nu-mi vine sa cred dar e adevarat. suntem o mana de prieteni fumatori, care ne-am lasat de fumat doar citind aceasta carte.
e incredibil dar adevarat. si sa nu va imaginati ca aceasta carte expune tot felul de boli. nu, te convige doar ca fumatul e o prostie pe care tu o stii deja. mai mult te spala pe creier. iti ia dorinta de fumat cu mana.
Cartea are 180 pagini. pt cine vrea, va trebui doar sa aiba ambitia sa o citeasca.

Album

si s-a lasat si Adi de fumat?

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

da, Ana s-a lasat de aproape 2 luni. poate stii el si Mihai ieseau in ficare dimineata la cafea si la tigara. si acum ies dar numai la cafea fara tigara si nici macar nu-i duce lipsa. l-am facut pe adi sa posteze aici pe dc la un subiect "lasat de fumat de la 1 iunie" ca sa ajute si pe altii care vor disperat sa se lase de fumat si asa m-am gandit sa va scriu si voua despre carte.

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

roana, neaparat hidratat cu saruri de rehidratare! Daca vomita in continuare are nevoie de cel putin o zi de repaus digestiv, adica nimic in afara de tzitzi si saruri de rehidratare, eventual alte lichide limpezi, clare. Apoi ca la diversificare... in ziua urmatoare poti sa ii dai niste cereale, eventual de orez, dar nu obligatoriu, sau painica, ziua urmatoare morcov fiert si alte legume care se digera usor, in ziua urmatoare poti sa ii dai si pui fiert, etc. Nu te speria, dar hidrateaza tot timpul. Daca nu bea mult deodata nu-i bai, dar da-i cate o lingurita sau o seringa de 5 ml la 10-15 minute.
Mucoasa digestiva e iritata si din cauza asta orice inghite ii provoaca voma sau diaree, deci e mai bine sa il lasi o zi in repaus digestiv apoi sa incepi treptat cu alte alimente usor digerabile.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult pentru felicitari, parca incep sa devin chiar nerabdatoare... sau nu , ca vom avea mult de munca, plus iar impachetat... povestea vietii mele in ultimii 4 ani si jumatate.
M-am adunat si eu de pe drumuri, am avut o zi plina azi si inca mai urmeaza.
N-am avut timp de poze, dar urmeaza diseara, am vazut doar pozele asizei aseara, dupa care te-am si visat ziua forum, noaptea forum, frumos imi sade.
Si m-am uitat cu gura cascata la poze, am revazut multe locuri pe care le-am vizitat, locuri frumoase, voi frumosi, am vazut ca apar florile deja, gazonul verde... mai vreau, mai vreau, oricand, oricat... Iar despre unde te grabeai, cred ca am ghicit... la cina cu regina la Buckingam, nu?
A, si sa nu uit de ghioceii superbi ai sarytei!

Canadiencele, ati vazut pe aici bulbi de ghiocei de vanzare? Eu am vazut ghiocei o singura data, plantati la un cabinet stomatologic, ma gandeam ca ajung sa fur de acolo daca nu gasesc de cumparat.

Sanatate bolnaviorilor, si sa vina acasa repede Mihaita si Cristina!
Datoria ma cheama, fug! Pupici

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Intrasem sa ma plang, dar am citit despre Alex al Roanei...Of,of, Roana, imi pare tare rau, va doresc multa, multa sanatate.
Donia ti-a spus exact cum trebuie sa procedezi.Incearca sa-l determini sa bea lichidele, incearca din pahar, canutza cu cioc, cu pai, ce prefera el, chiar daca ia doar o gura, sa-i oferi des. Si nu va pati nimic, cu siguranta, se va insanatosi in curand. Banuiesc ca tratamentul vi l-a prescris dr, daca ti se pare ca situatia nu se imbunatateste du-te din nou la el.

A_deju, cat imi esti de draga cand te aud cu povestile despre Polarica & co, esti si tu un copil mare..un copil care ia Magne B6, chiar asa, ai zice ca viata ta mereu e roz, asa ciudat e cand vorbesti despre depresii...hai, ma, ca nu te crez :-))
Dianocica, renunta D la tz ?? A venit si momentul asta, dar nu esti trista, nu?? Mai mult nostalgica...La urma urmei e un pas inainte, e o noua treapta
Ruxandraaaaaa, mi-a fost dor de tine !!! Ti-a venit barbatu din munti??
Stii, azi mi-a fost tare greu, tare, tare si cand mi-a fost cel mai greu, mi-a venit in minte povestea lui Matei cu "alb, albastru" sau ce culori vedea el cand cobora partia la ski. Cam asa-mi vajaia mie capul si-mi zbarnaiau gandurile. dar nu eram la ski, nu, nu!

Aaaa, deci venisem sa va zic ca nuuuuuuuuuuuu maaaaaaaaaaai pooooooot!!!!!!!!!!!!!!!
Cristi inca n-a ajuns acasa, eu sunt racita cobza, abia ma pot tine pe picioare, dar n-am incotro, trebuie sa am grija de David si micutul parca a fost mai energic ca niciodata, sau eu mai mototoala. Nu am fost o comapanie prea placuta si se vedea clar ca e plictisit de moliciunea mea. Tusesc mereu, stranut, precis ii voi transmite si lui boala, imi vine sa mor.
Eu asa nu mai pot, macar cand sunt bolnava de nu ma pot tine pe picioare ar trebui sa vb cu o femeie sa vina sa ne ajute. casa-mi zboara, offffffffff ! Am cam ajuns la capatul puterilor.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ruxandra, Acs
Asiza, super de super pozele voastre, plimbaretilor!!!! Voi frumosi, locuri frumoase… Super!
Aka, multa, multa sanantate Cristinei! Tare rau imi pare de voi!
Yagmur
Lavinia, sanatate multa lui Mihaita!
Chinico, adica nu mai dai pe la noi pana in aprilie?! Mie imi va fi dor de mesajele tale! Sa ne “auzim” cu bine!
Acs, multa sanatate bursucilor, ca sa puteti petrece cum se cuvine duminica!
Sbogdana, ce ma bucur ca va mai vad si pe voi! E frumoasa foc Zara cu sau fara codite! Asteptam multe poze din India!!!!
Roxanica, insanatosire grabnica si multa energie pozitiva de la noi!
A_deju, vad ca motanul se face mai frumos pe zi ce trece, mai! Mi-a placut povestea cu ursuletul polarica si prietenii!
Mamaana, felicitari si lui Isabelle pentru dintisor!
Danutz, sanatate multa si voua!
Roana, multa sanatate lui Alex!

Pupici si noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

inca suge dar e clar ca nu mai e acelasi lucru. azi a supt un pic, apoi s-a ridicat, s-a uitat un pic in jur, si s-a intins in pzitia de somn 30cm mai incolo. a stat asa, cu ochii inchisi. apoi a mai schimbat pozitia de cateva ori pana a reusit sa adoarma. copilul ala 'dependent de tzitzi', care face un obicei din a adormi la san si nu 'stie' sa adoarma altfel, care..care..care... in fiecare zi imi demonstreaza ca am avut dreptate sa am incredere in el.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia
N-am avut timp de poze, dar urmeaza diseara, am vazut doar pozele asizei aseara, dupa care te-am si visat ziua forum, noaptea forum, frumos imi sade.
Si m-am uitat cu gura cascata la poze, am revazut multe locuri pe care le-am vizitat, locuri frumoase, voi frumosi, am vazut ca apar florile deja, gazonul verde... mai vreau, mai vreau, oricand, oricat... Iar despre unde te grabeai, cred ca am ghicit... la cina cu regina la Buckingam, nu?

Deci, asadar si prin urmare ...nime' n-a priceput unde ma grabeam...mi-am recitit mesajul si jur c-am scris corect: ma grabeam in PAT...P A T...era unu noaptea si sotul ma asteptaaaa ...sa va desenez??? ..Ma bucur ca v-au placut pozele, am tras un tur de forta prin centrul Londrei ca mi-era tare dor! Va pup cu drag pe toate...

Now...

1. Chinico, unde pleeeci???? ...pana in aprilie?? Esti sisi??? Tare dor imi va fi de tine si de Beoaca!
2. Lavinia, sanatate multa lui Mihaita! Te asteptam cu drag inapoi!
3. Roana, cred ca Donia a spus tot ce era de spus...sanatate multa!
4. Danutz, la fel si voua, sanatate si sa va vad pusi pe picioare pe toti trei repede repede!!!
5. Vazut poze minunate cu Zara, care are preocupari intelectuale deja , cu motanu' Eric minunat fulgulet iubacios de iggle piggle, Polarica & friends , cu Antonia inconjurata de ghiocei (miros de primavara acolo!) si cam atat cred.
6. Almo, imi inclin si eu palaria in fata ta, ca nu multi ar face ceea ce ai facut tu ...si vreau si eu cartea aia, te rog frumos...si nu, nu-ti cunosc prietenele ca n-am asa cerc social larg precum Ktrinel
7. Roxanica, draga mea, sigur ca mai poti, cum sa nu...da' e bine ca ai venit sa te descarci aici, te-ai scuturat de toata energia negativa si maine o iei de la capat, cu forte proaspete si lasi toata slabiciunea deoparte...Crede-ma ca stiu prin ce treci, dar se poate si mai rau, asa ca fruntea sus...esti PUTERNICA!!! Pupam Davidutu' minunat...pe cand niste poze ca mi s-a facut dor de voi?
8. Dianocica, ai baiat mare...sigur ca ai facut bine sa ai incredere in el, fara indoiala...
9. Aka, multa sanatate Cristinei!
10. Dandusa,
11. Ruxandra,
12. Teutz,
13. Mamaana, felicitari pentru noul dintisor...la cat mai multi si mai puternici si la cat mai putine cazaturi !!!

Flore, hai cu noutati despre sora ta! Cum e? A nascut?

Va pup. Noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, felicitari pt casa! sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de clipe fericite!

almo familie minunata!

imi pare rau ca sunt scurta, am vazut toate pozele si e incredibil cat de frumosi sunt toti fulguletzii...si inteligenti :))

sper sa revin cu forte mai proaspete, deocamdata zac in butoi...

nu v-am uitat cu cartea, incerc sa o termin si sa fac un rezumat atractiv :)

numai bine.

Mergi la inceput