Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

andreea, multumesc! nu e cazul sa va faceti griji pt mine. o sa va povestesc cand o sa ma simt in stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

pupici de la mine! -si serban

vinerea asta cred ca ma bag si eu, poate veni mama, nu mai sta la pregatiri ca vin alti nepoti!
Madaluta, oricum si eu am pachetel pentru tine, facem traficul unde ne vedem!

Mav, am primit mesajul tau dar a doua zi, si de atunci nu am mai apucat sa vorbim, am fost si eu chiauna cu dudele de la noi. si , nu ezita sa ma cauti/suni daca te pot ajuta cu ceva. daca nu raspund pe moment, revin eu cand pot.

Dudele noastre parca s-au mai rezolvat, asta mica si-a mai revenit, chiar si-a mai spalat din pacate, a inceput din nou sa-si bage in seama fratele. aseara i-a dat ea cu bibe lapte muls, l-a tinut sa ragaie, sa nu planga etc.
Iar mama soacra e mai bine, se pare ca problemele sunt doar cu limbajul si nu cu memoria sau gandirea, cum ne temeam, si maine aflam de la dr. care e planul de recuperare motorie, s-ar utea sa o aducem la Techirghiol sau Eforie daca e cazul, asta inseamna ca nu ma mai pot baza pe tati prea mult, ca va trebui sa faca drumuri si incolo, asta e, bine ca a mai crescut bebe si eu ma simt mai bine cu operatia.
A propos, azi facem 6 saptamani, am fost ieri la control si ne-a dat liber si la , numai sa nu facem si un alt bebe . si mi-a spus ca poate pune sterilet de la 3 luni. eu stiam de 6, cineva a spus de 1 an pe uter dupa cezariana. Voi ce stiti?? ca daca e ok 3 luni, nu ma mai incurc cu pastile pentru o luna jumate, ca n-o fi foc sa punem o caciulita, ceva.

Adriana, si mie dr. mi-a spus sa diluez babydrink in 100 ml, eu ma gandeam chiar in 200, adica o cana -am baut eu si e ok in cana. Nu i-am dat inca. eu ma gandeam sa-i dau ceai de sete, sa ma mulg de laptele apos si sa-i dau direct smantanica. Un plan cam complicat, dar evolutia recenta m-a facut sa ma razgandesc.

S-a conturat un pattern, adica zbiara si face nasoale doar la masa de la 10 seara. asa ca aseara, ca sa nu faca mami criza de nervi dupa ce a zbierat (da' cu tot ce avea, ziceam ca o sa-si piarda vocea in orice clipa si ma trezesc cu doi plamanasi in poale) 10 minute doar pentru ca il tinea mami in brate si, cine stie, poate vroia sa-i dea din nou sanul , m-am culcat si l-am lasat in grija lui tati si sora cu lapte muls, 100 ml, pe care i-a ras pe la 11 si a dormit pana la 4 dimineata. peste zi mananca frumos, asa ca seara va papa din biberon, daca asa pofteste.

Ina, felicitari de casa noua!

mai, dar chiar numai 7-8 , hai sa zic 10 mamici si gravidute mai avem pe aici? Unde e gasca?? hai sa fim mai multe, e mai fun!!
uite, eu scriu cu bebe in poala! oi fi disperata tare de contacte sociale, faceti-va mila de o biata lauza!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu, nu ma descurc cu pompa. e f buna si scot cu ea dar ma chinui mult pt ca la fiecare 30 de secunde sare scarbosenia aia mica de valva alba din fund, de fapt nu sare, intra inauntru si tb sa o desfac s.o pun la loc si tot asa. asa ca ma las pagubasa ca ma imbolnavesc de nervi, nu puteau si ei s-o faca mai mare sa nu mai intre inauntru. Am incercat si cu o pompa electrica de la nuk dar cu aia nu scot nimic - sau poate nu am montat-o eu bine

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Doc, si eu scriu cu bb in poala asa ca suntem 2 disperate!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, nu-i bai, si eu pateam la fel cand erau sanii f plini, ma umpleam de nervi, dar asta numai dimineata, dupa o noapte fara supt, in rest era ok!cred ca s-a slabit ala de la atatea sterilizari, ca la inceput nu facea asa!cred ca si ai o productie super tare! e naspa ca ati patimit cu vaccinul! nu ti-a dat nimic sa-i dai preventiv? mie mi-a dat dr 1/2 supozitor cu novocalmin pt sugari la vaccinul de 2 luni, dar n-a fost nevoie. Numai ca eu i-am facut Infanrixul din farmacii pana acum; nu da efecte asa naspa , nu-l doare piciorusul si are voie sa manance imediat; doar ca Infanrixul e cam scump la fiecare tura.
Mav, cu placere!
Mada, Bisous, voi hotarati-va ca s-ar putea sa vin si eu; in principiu vin, daca nu intervine ceva si nu mai poate mama sa stea vineri.
Eris, ma bucur ca v-ati mai linistit! o sa va obisnuiti unul cu altul si o sa fie din ce in ce mai bine!
Doc, felicitari pt cele 6 saptamani si pt liber la !

Puiul nostru s-a hotarat: zice "mama" la suparare si tat'su e "baba" pe care il striga toata ziua! ne-am convins cand tot striga in seara asta : " Eeei, baba!baba!" si se uita la el...si cand tat'su se uita la el, se ranjea cu toate gingiile alea stirbe!! l-a topit pe-al meu!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor!

Monica, Angelique, o sa vedeti ca timpul liber se reduce odata cu varsta bebeului.Mie mi se pare ca acum nu mai am timp liber.Si vine si bebe 2.

Monica, verisoara mea a patit la fel cu suptul la san, mai intai nu vroia seara, apoi a renuntat la alta masa si tot asa pana a ajuns sa se mulgacaci la san nu mai vroia deloc.Lapticul muls era tare bun doar din biberon.Sincer, eu nu as fi rezistat in ritmul asta, dar pt bebele ei a reusit sa-l alapteze in felul asta pana la 7 luni.

Vreau sa va multumesc si pentru raspunsurile in legatura cu celulele stem.Sper sa nu nasc inainte sa-mi vina kitul pentru recoltare.

In legatura cu nasterea, tarifele tin de cat vrea fiecare pana la urma.In orice caz, sigur pe mine m-a costat sarcina mai putin de jumatate decat pe voi si am si destula incredere in doctorul meu.Eu sunt sigura ca fiecare doctor primeste oricat, nu cred ca sta unul si numara, sper sa nu ma insel.

Are timp cineva sa imi dea niste adrese de magazine de copii din Constanta, eu le stiu doar pe cele de pe Tomis de langa telefoane?

Pupici,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav e foarte ..........aceasta zi,a mamicilor de ingerasi.Din cate stiu eu doar noi doua suntem din C-ta care am trecut prin asa ceva.Am pe scara niste vecini carora le-a murit o pereche de gemene si i-am intrebat daca ii vor spune Oanei(fetita lor) ca mai are doua surioare dar care sunt la Doamne Doamne,si mi-au zis ca nu-i vor impuia capul copilului cu porcarii.
Eu am sa-i spun fetei mele doar de Amalia ca ea a fost la termen,ii voi spune ca e sus cu bunicul si-o protejeaza de acolo si ca o parte din lucrurile ei trebuiau sa-i apartina ingerasului din cer si sa-i aprindem lumanari .Amintirea ei va fi vie deoarece chiar daca nu a vazut lumina zilei ea a facut parte din viata noastra si o vom iubi mereu .Poate ziceti ca sunt copil,dar eu mi-o imaginez in Rai cu bunicul si cu celelalte 2 surori cum se uita de sus si au grija de pitica mea,vreau sa cred ca va avea parte de mult noroc in viata ca are mai multi ingeri pazitori.Mereu pling cand ma gandesc la ele,si desi pare ciudat imi face bine.Moartea unui copil e o tragedie prin care nu ar trebui sa treaca nimeni,cateodata si eu ma intreb de unde am avut atata putere sa trec peste.
Am citit povestea Biancai Brad si a descris exact ce simte o mama careia i s-a luat dreptul sa-si vada comoara ce a crescut in pantec.
Mav nu am mai citit de vreo 2 saptamani la "durerea..." si ma simt egoista ca tare mult m-a ajutat sa postez acolo si fetele de acolo sa fie alaturi de mine.
Fetelor nici nu stiti cat de norocoase suntem ca avem acesti comori in vietile noastre,sunt multe mame care se lupta cu durerea morti unui copilas si ar face orice sa aiba cate un pitic in viata lor.Mereu ma uit la Teo si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o si a umplut golul lasat de ingerasii mei.Am luptat mult sa am acest copil ,dar acum sunt fericita.
Sper ca nu a fost deplasat mesajul meu.Noapte buna!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ina78 500 sa dai la medic???????????Eu am cheltuit atat cu totul si sincer eu nu am auzit pe nimeni sa dea atat si am tot fost "clienta" spitalului.
Noi am terminat capitolul imobiliare,vineri luam avansul la al nostru si noi deja am dat la urmatoarea noastra casa.
Ma duc sa dorm si eu inca o ora,Teo s-a trezit la 3 si a mai adormit acum 10 minute.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza! Scriu pe fuga...
Mi-am dat seama ca nu i-am urat cele bune lui bb Ioan... dar asta doar pt ca am tot zis ca o sa vorbesc cu Adina la telefon... si din pacate, pana acum n-am prins-o... ... Dar mai insist!
Azi sunt bucuroasa, s-ar putea sa tragem o fuga la munte in we!

Jojo-miha, nu esti deloc egoista, draga mea! E normal ca n-ai mai avut timp sa citesti peste tot si e bine ca ai reusit sa-ti vezi de viata ta, asa cum e ea acum! Totusi, stiu ca n-ai cum sa uiti vreodata de ingerasul tau si m-am gandit ca ai vrea sa stii despre actiunea respectiva si sper si eu ca n-am deranjat pe nimeni cu mesajul meu.

Moni, ti-am lasat un mesaj vesel pe mess... daca nu te-am prins la tel... Ma bucur ca s-au mai limpezit dudele voastre.

Andicu mi-l imaginez pe Filip zambaretul-vorbaretul si pe tati emotionaaat! Suuuper! Bravo!!! De acum... sa vezi concurenta la perlute!

Abibrinza, nu stiu sa-ti scriu despre magazine, imi pare rau...

Gata, fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ellen79i merg la Dr. Daduianu in continuare. Zilele astea intram in 7 luni, insa tot la o luna m-a chemat - pe 13 martie. Presupun ca dupa o sa merg la 2 saptamini.
Jojo nu te ingrijora... nu m-am gindit sa dau eu atit, nu era un tarif aflat de la o pacienta a dinsei. Despre tarife si ptr mine e o ceata totala - iscodesc fetele, intreb in dreapta si stinga. Asa cum intreb si legat de nastere.
Despre celule ce sa spun sintem inca nehotariti. Am avut si ceva "turbulente" materiale.
Doc sa-ti traisca aniversatul. Cum e la 6 saptamini... ai impresia ca va stiti de o viata, nu?
Andicu felicitari ptr primele cuvintele. La mai multe.
Mav ne bucuram ca esti mai bine. Cit despre we la munte... te invidiez... iarna asta m-a sarit la portia de vacanta de iarna.

Pup pe toata lumea fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput