Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 7
ina78 spune:
Cred ca in legatura cu pretul unei nasteri... sint multe de discutat... si mai ales ca fiecare pacient si fiecare medic are propria sa "evaluare".
Despre mine... sint mai "derutata" decit inainte de aintreba. Desi pina nasc... o sa va mai stresez cu acest subiect.
Angi multa sanatate printisorului. sa-i treaca repede "buba" de la vaccin.
Bisous speram de data asta sa participam si noi la intilnire... daca ne primiti - eu si bb la purtator.
Monica ... piata cred ca e deja stricata... din moment ce sint asemenea zvonuri. Ce sa spun... cred ca speretura si frica sint mai mari decit valoarea banilor. Sa fim noi sanatoase.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
roxanalucia spune:
legat de cat dam la nastere... teoretic, noi toate platim la sanatate.. daca suntem angajate, nu platim nimic la spital... dar perturile de care vorbim.... deja nu mai sunt secrete.. pana la urma, da fiecare cat crede...pentru ca sistemul este asa cum este, si toti am vrea sa fim tratati mai bine de atat, asa ca mai contribuim si noi pe langa... mai dam si la cabinet o gramada de bani... toata lumea stie cum e in spitale. si adevarul e ca banii conduc..
eu de exemplu as vrea totusi sa stau intr-o rezerva...aveti idee cum se poate face asta? sincer, am uitat sa discut cu dr despre asta. sper sa rezolv cand ajung in spital. vreau sa poata sta sotul cu mine cat dureaza travaliul, si in salon, care e comun cu lauzele, nu se poate.
roxana,
37+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
madaluta spune:
roxanalucia: nu cred k vreun medic din c-ta va accepta k sotul sa stea langa tine in timpul travaliului...dar poti sa-l intrebi.
Si chiar dc vei sta singura in rezerva, oficial nu are voie sa ramana nimeni in spital... dar neoficial se poate( prin bunavointa asistentelor din tura de noapte)
de rezerve se ocupa asistenta sefa, dar stiu k nu poti rezerva din timp, mai ales dc alegi sa nasti natural....Ei nu pot tine rezervele goale pana ti se declanseaza tie nasterea...Cred k depinde ce noroc ai sa fie libere in momentul acela.
Bisous...asa. deci...le rapesti pe fete si le ademenesti la tine...lasa, lasa...
Eu credeam k dc n-au putut veni sambata la mine, ramane pe vineri acum...
Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
roxanalucia spune:
madaluta, asa mi-a zis si mie dr, dar nu inteleg de ce nu pot avea langa mine cand ma chinui, pe cineva pe care sa ma spijin? e o intrebare retorica, dar... as vrea sa fie langa mine sotul meu... sper sa am noroc si sa reusesc ceva ![]()
roxana,
37+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
mav spune:
Pup fetele!
bisous, madaluta, la oricare dintre voi ar fi intalnirea, nu va suparati pe mine, nu cred ca voi putea veni...
Va rog sa ma scuzati daca considerati ca mesajul urmator nu-si avea locul aici, insa il scriu in special pt JOJO-MIHA
, nu stiu daca ea mai citeste la un alt subiect comun:
quote:
Originally posted by ckristina
fetelor, am primit azi un mail de la bianca brad(am lasat adresa mea de mail cand am scris pe site ul ei, povestindu i durerea pierderii sarcinii mele); va scriu si voua raspunsul ei pt ca poate sunt mamici care sunt din bucuresti si pot ajunge la intalnirea mamicilor de ingeri.
Oricat ne-am dori, nu putem da timpul inapoi, nu putem sa ne aducem
copilasii inapoi dar putem sa le cinstim memoria in cel mai frumos mod
posibil! Si asta, indreptand lucrurile! Iar ei vor fi mandri de noi!! Un
prim pas...ar fi sa ne intalnim cu totii, mame, tati, frati, surori si
bunici de ingeri, sa povestim despre ei, sa aprindem cate o lumanare, sa
rostim in cor Tatal Nostru si apoi sa inaltam la cer baloane colorate!
Sa fie mesajul nostru de dor si dragoste, catre puii nostrii dar si
mesajul nostru, catre cei din jur, ca suntem mame, chiar daca ei, nu
ne-au cunoscut copilasii si ca e timpul sa ne inteleaga si sa ne
respecte durerea...si in viitor sa stie cum sa le sprijine, daca le vor
intalni, pe cele care vor avea cumplita nesansa de a deveni mame de ingeri!
Va astept duminica, 9 martie, incepand cu orele 17.00, pe stadionul
Iolanda Balas(str.Primo Nebiolo nr.2- mergand pe bvd-ul Kiseleff,
dinspre Piata Presei Libere, spre Arcul de Triumf, se intra spre
Strandul Tineretului), cu lumanari si baloane colorate!
Daca 8 Martie e Ziua Mamei, 9 Martie sa devina Ziua Mamelor de Ingeri!
Voi invita cativa psihologi, cu care sa puteti vorbi dar si stabili o
legatura care sa va ajute si imi permit sa invit reprezentanti ai presei
si televiziunilor, pentru a fi martorii primei intalniri a Organizatiei
E.M.M.A. Prezenta lor este extrem de importanta, ei fiind aceia care ne
pot sprijini si ajuta, sa deschidem minti, ochi, urechi si inimi!
Daca sunteti prea departe de Bucuresti, si nu puteti ajunge la
intrunire, cautati si alte mamici si alti tatici de ingeri, mergeti tot
pe 9 martie, intr-un parc, aprindeti lumanari, rostiti Tatal Nostru si
inaltati la cer, baloane colorate! Contactati presa locala si
televiziunea locala, invitati-i la intalnirea voastra si mediatiazati
mai departe, campania “Mame de Ingeri”! Faceti poze si trimiteti-mi, la
OP 26, CP 383., insotite de numele vostru si al ingerasilor vostri si de
datele unde puteti fi contacate! Vor intra in istoricul Organizatiei
E.M.M.A., le voi publica pe situl Organizatiei, atunci cand va fi gata
si dintre cele mai reusite, voi alege cateva pentru cartea pe care,
doresc sa o scriu in memoria ingerasilor nostri si care sa vina in
sprijinul mamelor de ingeri!
Astept, cu speranta, confirmarile voastre de participare!
Iertati-ma ca adresez acest mesaj general! Sper sa reusesc sa va scriu
si personal, cand voi reusi sa ma linistesc cu oranizarile....
Va imbratisez, va multumesc pentu intelegere si va astept cu drag!
Confirmati-mi va rog pe site (www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/)
participarea voastra.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by docdecap
Angi, vad ca ai ajuns pana la urma tu prima la internet...
eu azi am sunat-o pe Adina sa o intreb daca mai e la oferta si imi spune: acum scriam sms-ul! eu eram deja in drum spre mama si nu am ajuns decat acum acasa, de fapt acum o ora si ceva, da' zbiera asta micu si i-am dat sa pape.
feicitari mamico!! sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el!!
Mie Serban imi tot urla.
Intai de foame si apoi ca nu-i place sanul meu, de nu mai inteleg nimica (zbiara la san ca un apucat dupa ce mananca 10, max 15 min. pana acum adormea linistit la san, acuma trebuie sa zbiere ca un apucat dupa ce intinde sfarcul ca pe cingo, ii da drumul si pune-te pe urlat cum il simte din nou) am ajuns sa-i dau cu bibe lapte de-al meu, sa nu ramana flamand. Sper sa fie doar o faza.
Culmea, face asta la sanul 'bun', ala fara nici o belea, productiv si sanantos. acuma face si la celalalt. Cred ca ii e doar sete, nu vrea smantanica.
ma gandeam: o fi bine sa-i mai dau intre timp ceiut pentru sete, sa nu suga doar de sete si cand ajunge la mancarica sa nu vrea de fapt??
zic si eu...
e, mai vedem, sper sa fie doar o faza...
florin-a,Bisous, sanatate multa la puiuti!!
va pupic
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
doc, iti spun si tie ce mi-a spus mie dr. Dumbrava, legat de ceiut( eu ii dadeam baby drink - mi-a zis din start ca e un ceai prea dulce pentru bebici):
" este vara si se deshidrateaza? NU, deci nu e cazul de ceai..."mai ales ca este alaptat exclusiv la san, deci are si de foame si de sete din lapticul tau...acuma, cum crezi tu..eu nu i-am mai dat ceai Biancai de atunci, si ea tot asa, trage de sfarc ca de cingo, papa la fel ca printul tau, cate 10 minute - cand papa bine...si plange la tata, de parca nu-i place laptele...concluzia - trage-o tu singurica..
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Mokika spune:
Legat de ceiutz si mie imi spusese dr. ca daca este alimentat exclusiv la san nu mai este nevoie de alte lichide, lapticul fiind bun si de sete si de foame. Primul lapte este de sete ... daca ati vazut este mai apos lapticul la inceput si pe masura ce suge ajunge si la smantanica buna pentru fomica.
Dar eu, pentru ca l-am alimentat si cu formula, am urmat sfatul lui Andicu, postat acum cateva capitole bune si ii dau un pliculet de Baby Drink dizolvat in 100 ml si uneori mai nimeresc si 120 ml de apa in loc de 50 ml cum este scris pe cutie. Si nu mai este la fel de dulce iar Theo l-a baut foarte bine. Acum de cateva zile i-am mai facut si ceai de tei cu cateva picaturi de lamaie dar nu prea ii place. Si cred ca i l-am facut chiar mai dulce decat Baby Drink-ul. Mai incerc ..... daca il va refuza in continuare vom face si din alte plante.
fetele
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
bisous spune:
Madaluta, scuza ma uibita ,nu e nici o problema putem sa ne intilnim la tine vinerea asta si saptamana viitoare la mine, tot aia este, important este sa ne vedem.Te pupic dulce si ramane la tine,da ? nu de alta dar sa stim sa directionam fetele
.
Mav,imi pare rau ca esti intr o pasa proasta, daca simti nevoia sa impartasesti si cu noi,noi suntem aici
.
madaluta spune:
bisous:ee, n-am zis-o cu suparare, stai linistita..ne intalnim unde-o fi..numai sa ne intalnim...
Deci pana acum Cristina si Roxana sunt pe listuta...
Doc: ..stii k ti-am adus cadoul incomplet (ma refer la paturica de joaca)???
Ieri am trecut prin magazinul de unde l-am cumparat si tipul de-acolo mi-a spus k am uitat sa iau pompa cu care se umfla laturile saltelutei...Mi-au dat-o si este la mine...Cica m-au tot asteptat sa ma intorc sa o cer..da eu nimic... Deci cu prima ocazie cand ne vom intalni sa nu uit sa o iau...
Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
ellen79i spune:
Multi pupici proaspetelor mamici si bebicilor lor iar celor cu burtica o sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara!!!
Noi nu am mai intrat sa scriem de mult timp dar am fost cam bolnaviori...eu, ca bebita slava Domnului e bine!!!
Am intrat in sapt 27, burtica creste, iar Bogdanel da din picioruse tare de tot...cand imi e lumea mai draga!!!
Ina, am vazut ca tot la Dna Dr Daduianu ai ramas...consultul ai inceput sa-l faci la 2 sapt sau tot la o luna? Noi avem programare acum pe 28.02, trebuia la inceputul lui Martie dar nu am mai avut rabdare( ultimul echo l-am facut la sf lui Ianuarie- de fapt 3d-ul- care a iesit bine )si chiar sunt curioasa sa vad ce face asta mic...cum s-a mai dezvoltat...
Am citit ca s-a tot discutat de celule...ne gandim si noi la asta...dar asteptam sa vina si tati sa hotaram!!!
In ceea ce priveste cat trebuie dat la doctor, poate ne anunti si pe noi in cazul in care aflii tarife mai noi.
Multi pupici si o sa incercam sa intram mai des mai ales ca noi suntem in CM si ne cam plictisim pe acasa( Eu si Bogdanel stam la ai mei parinti si nu suntem lasati sa facem nimic! Sa nu obosim!! Asa ca am pus net-ul aici si in ultimile zile am tot citit ce s-a mai scris de 2 luni de cand nu am mai intrat)
MUlti pupici tuturor mamicilor, bebicilor cat si viitoarelor mamici si burticilor lor!
ellen79i
+27(Bogdanel)
ellen79i