Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 6
deiutz spune:
Ina, nush daca e in regula sa iti spun tarifele, dar ceea ce iti pot spune e ca 500 E este o suma ffff mare. Mai scade;) Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul tau, fara nicio jena.
Raportam: nu stiu ce am patit, dar suntem f cuminti azi, sa nu ne fie de deochi. Papam si dormim, mai gangurim putin intre cele doua activitati si cam atat. Oare..ce se va intampla la noapte???
Pup fetele
Si...eu tot nu stiu cum fac sa imi apara aici pozele...nu stiu si pace, nu iese, am incercat la profil personal...dar degeaba. Greu, f greu
Deiutz, mami de Ana Ilinca
Deiutz, mami de Ana Ilinca
roxanalucia spune:
deiutz, in profil personal, la semnatura, dai copy-paste la formula asta.
[ url = " http : " ] numele albumului [ / url ]
pe urma din album dai copy la adresa aia lunga a albumului si apoi paste in loc de HTTP. pe urma stergi toate spatiile si vezi ce a iesit. dai vizualizare. daca e bine, ai reusit. succes!
roxana,
36+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
eris spune:
Salut ce faceti fetele???
Am citit ce spuneti pe forum si spun si eu cum a fost la mine: am platit pentru cezariana doctorul 300 de euro cu tot cu prelevarea celulelor stem.Anestezistei i-am dat 1mil 500 nici nu s-a uitat cat am dat si a fost o nesimtita...s-a purtat oribil mia bagat 2 doze de anestezic pentru k nu a nimerit din prima si a mai si vb urat cand am itrebat-o ce s-a intamplat pentru k mi-a zvacnit puternic partea stanga si m-am speriat.
Cat desre celulele stem doctorul trebuie sa stie dinainte pentru k el este cel care va preleva celulele cand se va taia cordonul.
Astazi am iesit afara si am stat o ora k a fost foarte frumos. iannis la o luna si o saptamana a facut 4kg.a luat 500 grame intr-o saptamana...crestem ne facem baietii mari.
Va pupam pe toate
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
ina78 spune:
Ca sa pui la semnatura link-ul catre poze: intra in stinga in Profuil Personal. O sa-ti ceara parola iar.
Acolo in dreapta jos ... o sa gasesti o rubrica: semnatura.
Scrii acolo (copiezi) acea adresa catre poze pe care ai pus-o pe pagina trecuta.
Despre tarife... mai las fetele care nasc inaintea mea... sa spuna preturi (poate pe Pm sau pe mess) ... sa nu avem surprize.
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
..wow..500 euro??? mi se pare superexagerat...
cred k eris este undeva aprope de realitate cu sumele pe care le-a scris..dar fiecare da cat poate sau cat ii pretinde medicul...stiu k sunt si medici care iti raspund dc ii intrebi..
Oricum sunt medici care au tarife si mai mici....
Ina eu nu mai stiu, dar la ce medic mergi?
Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
ina78 spune:
Eu merg la doman dr Daduianu. Preturile nu sint auzite la o pacienta a dansei.
Noi inca n-am abordat acest subiect. Dar ... incercam sa-mi fac o estimare a costurilor.
Cred ca febra nasterii... a inceput sa se simta. Din toate punctele de vedere.
eu - Ina
- puiutul meu
Mokika spune:
Si mie mi se pare foarte mult 500 euro pentru o cezariana cu tot cu prelevare de celule ..... Asa se strica piata..... (no offense!)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
bisous spune:
Isidora,bine ai venit pe lume IOAN, ce nume frumos ai ales,bravo pentru nasterea rapida si te asteptam cu drag inapoi,pup mamica.
Ina, ce aud 500 EUROS ,este enorm,este adevarat ca poti sa dai cit vrei dar banii astia ii dai la o clinica particulara in bucuresti +cazarea bineinteles.Eu am dat la victor 6 mil, si totul a fost ok,nu trebuie uitat ca luna de luna te duci la cabinet si lasi milionul.Repet nu exista regula, dar cred ca un 200 300 euros e foarte de ajuns.Ah, sa stapiniti casa sanatosi si sa va immultiti in ea, cine stie 3 4 copii
.
Ce faceti, veniti la mine vineri la 5, sau cum facem.Va astept cu drag,cu tot cu copii daca vreti, numai sa stiu din timp ca sambata dimineata ma duc la bucuresti la o colega care a nascut sa vedem printul mostenitor.Deci fac ca madaluta,cine se inscrie?
1...
2...
3...
4...
5...
roxanalucia spune:
bisous, daca nu apare nimic intre timp, eu ma inscriu... sa vedem si cum ma mai misc pana atunci ![]()
roxana,
36+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
AngeliquedeS spune:
neata
noi am avut o noapte alba. ieri am facut vaccinul de 2 luni, a plans mititelul ceva de speriat, o asistenta il tinea de picioruse si o alta i-a facut vaccinul. eu il tineam de mnute si vorbeam cu el si el zbiera din toti plamanasii si se uita la mine disperat cu lacrimioarele curgandu-i siroaie. nu m-au lasat sa il pun la san din cauza picaturicilordate pe gurita pe care le-a molfait strambandu-se. Abia abia l-am calmat si fiindca 2 ore nu aveam voie sa ii dam papa l-am plimbat cu masina si o tura prin Carrefour, a adormit bustean si acasa a papat ca haplea.
la cabinet l-au cantarit - are 5 kg la doua luni fara 5 zile FARA FORMULA!!!!!!!!!
Peste zi nu a avut nimic, a papat bine, seara de la 11 a facut temperatura mare, ardea tot ca focul si il durea piciorusul asa tare ca nici in brate nu ma lasa sa il iau, l-am alaptat stand pe jumatate deasupra lui, macar ma bucuram ca papa, ma temeam sa nu se deshidrateze. de dormit a fost o foiala continua, se intorcea cand pe o parte cand pe cealalta, misca manutele si capul si isi framanta piciorusele gemand si plangand. spre dimineata a adormit profund si cand s-a trezit mi-a tras un zambet larg de m-a topit. De atunci e bine, ok, fara probleme, sa vedem la noapte.
Bisous, venim si noi!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori