Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ina, sa stapaniti sanatosi casa noua!! si..fii cuminte! eu am intrat in prenatal la 32 sapt. dar inainte mi-am luat si concediul de odihna, si asa ca la 30 sapt stateam acasa deja.

Roxanalucia, nu mai ai mult nastere usoara si sa ne spui cand sa pregatim majoretele!

fetele si baietii!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, Angi, paciente ale dnei dr Lutescu, spuneti-mi si mie, va rog, lunea are program? si cand? sau macar azi o gasesc pe Carmen-asistenta la telefon? vreau sa-mi aman programarea de maine si n-as vrea sa sun in ultima clipa!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu: sincer eu nu stiu programul d-nei lutescu...merg cand imi face programarea, iar daca nu, sun si ma reprogramez...dar parca lunea nu am fost niciodata. oricum mie intotdeauna mi-a raspuns cineva la telefon, chiar dc nu era carmen

ina: sa stapanitit sanatosi apartamentul si sa fiti sanatosi sa va bucurati de el !
Prelevarea celulelor stem se face in momentul in care se taie cordonul ombilical, deci,da, trebuie sa fie medicul langa tine. trebuie sa vorbesti dinainte sa-i spui k doresti asa ceva si poate asta ii creeaza obligativitatea de a veni la nastere.Daca nu, din cate am inteles majoritatea medicilor stiu sa preleveze .Cat despre costuri suplimentare..nu m-am gandit, dar cred k nuuuuuu...

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Hello !
In primul rand multumesc frumos pentru urari si pentru raspunsuri!

Fetele, am o rugaminte (inca una:D)...ma ajutati va rog si pe mine sa pun cateva poze cu dragalasa mea la semnatura? Nu stiu cum se face..Mi-am facut cont pe webshots si acum ce fac mai departe?

Hmm, noi aseara am spart recordurile in ale dormitului (Da Doamne sa o tina tot asa!). Prima repriza de la 23.30 la 04.45, iar a doua de la 05.10 la 08.45. Ce bine a fost..cel putin pentru mine care am simtit ca dorm, in sfarsit dupa 3 saptamani. Insa..intrebarea e, oare la noapte cum ne vom prezenta? Asteptam cu mare mare interes

Deiutz, mami de Ana Ilinca

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr

Merge oare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Deiutz, merge.Sa-ti traiasca printesica.

Adina, sa-ti traiasca Ioan sanatos, mancacios si sa fie asa cum ti l-ai dorit tu!Abia ieri am reusit sa vad pozele voastre si pot sa-ti spun ca daca voi avea si al treilea bebe imi voi dori o fetita frumoasa ca a ta.

Ina, celulele stem se recolteaza de catre doctor la nastere.Asa ca daca ii spui ca vrei sa recolteze celule stm cred ca va veni.Si nu cred ca asta implica costuri suplimentare.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Andicu, Mada multumim mult... nu mai e nou, deja ne-am saturat de cind ne tot mutam. Noi sa fim sanatosi, ca ne-am mai muta o data.

Andicu spui de concediu, eu as vrea sa mai vin inca 3-4 saptamini, sa vedem cum ma simt. adica pina in saptamina 34-35.

Mada noi inca nu ne-am decis. Acum am facut rost de un model de contract si ceva documentatie, cred ca sint spicuiri dupa site-ul lor si vrem diseara sa studiem.

sa va spun ca a inceput sa se accentueze frica de nastere? Nu va spun...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Deiutz, sarmalutza Ana e o dulcica... Merge. Daca vrei sa-ti apara permanent pune-o la semnatura - in profil personal.

Abibrinza teoretic cred ca nu int costuri suplimentare... dar practic??? Medicul care recolteaza ... adica medicul tau...

Fetelor eu sint f derutata si in legatura cu tarifele nasterii. Ultima valoare auzita 500 euro cezariana la cerere. Stiu ca nu e ok sa vb ... aici, asa... dar ... daca intrebam cit... spune oare?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Ina, sarmalutza Ana Ilinca iti multumeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

ina, sotul meu s-a interesat si el si o cezariana cam atat ajunge din pacate... lucreaza 2 doctori, mana 1 si mana a doua, dar 500 inseamna cu tot cu anestezist, moasa si diverse altele...nici eu nu stiu daca e ok, dar s-a mai discutat mai demult pe forum. si oricum... e realitatea

eu am mai facut ceva cumparaturi azi... imi fac bagajul... sper sa am la mine tot ce-mi trebuie. nu am ajuns sa-mi iau tampoane pt sani, dar o sa ma duc direct la chicco, am auzit de la voi ca sunt cele mai bune... in rest, curaj sa am si pe mine m-a apucat frica rau de tot... azi m-a durut vaccinul antitetanos, a doua doza, dar la nastere! o sa tip si gata. sunt convinsa ca o sa tip. in plus, am citit eu undeva ca tipatul te ajuta la durere,ca se concentreaza energia in alta parte.... cine stie

nici eu nu m-am gandit la costuri suplimentare.. adica pentru doctorul care le recolteaza, nu? cred ca mai bine intreb si eu

roxana, 36+

nunta
croatia voiaj de nunta

Mergi la inceput