Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
bisous spune:
Andicu, la plaja abia astept , cred ca o sa ma duc zilnic pana ma plictisesc,totul este sa iau carnetul pana atunci si sa facem cumva sa am si o chestie cu 4 roti sa pot sa ajung la plaja ca in autobuz aglomerat cu doi copii nu cred ca este o idee prea stralucita.
Florina, imi pare rau pentru ana cea dulcica, uite si al meu are bronsiolita si stau sa il pasesc noaptea daca poate sa respire sau de frica sa nu se inece cu voma ca tuseste si varsa, of of
Roxana,lasa kg ca le dai tu jos dupa aceea,trebuie sa gandesti doar ca ai forme rubensiene si ce bine ar fi fost acum 50 ani cand formele generoase erau criteriul principal de frumusete(asa imi zicea mama in adolescenta cand eram mai grasuta ca ce bine ar fi fost sa traim in alta epoca,.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Mesaj de la Isidora:
Mai primiti clopotei? Sunt Ioan - 3800 g, 52 cm si am venit pe lume aseara, la 21.05 dupa 2 ore de joaca prin burtica. pup zuzele!
A nascut la Cernavoda, asa cum isi dorea, cu medicul ei. Mai multe o las pe ea sa povesteasca. Am vb la tel, sunt bine si ai niste poze frumoase frumoase facute chiar imediat dupa nastere cand i l-au pu pe bb pe piept. eu am ramas cu gura cascata cand mi-a trimis sms ca ieri dim ma intalnisem cu ea si nu se preconiza nimic.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
Angi, vad ca ai ajuns pana la urma tu prima la internet...
eu azi am sunat-o pe Adina sa o intreb daca mai e la oferta si imi spune: acum scriam sms-ul! eu eram deja in drum spre mama si nu am ajuns decat acum acasa, de fapt acum o ora si ceva, da' zbiera asta micu si i-am dat sa pape.
feicitari mamico!! sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el!!
Mie Serban imi tot urla.
Intai de foame si apoi ca nu-i place sanul meu, de nu mai inteleg nimica (zbiara la san ca un apucat dupa ce mananca 10, max 15 min. pana acum adormea linistit la san, acuma trebuie sa zbiere ca un apucat dupa ce intinde sfarcul ca pe cingo, ii da drumul si pune-te pe urlat cum il simte din nou) am ajuns sa-i dau cu bibe lapte de-al meu, sa nu ramana flamand. Sper sa fie doar o faza.
Culmea, face asta la sanul 'bun', ala fara nici o belea, productiv si sanantos. acuma face si la celalalt. Cred ca ii e doar sete, nu vrea smantanica.
ma gandeam: o fi bine sa-i mai dau intre timp ceiut pentru sete, sa nu suga doar de sete si cand ajunge la mancarica sa nu vrea de fapt??
zic si eu...
e, mai vedem, sper sa fie doar o faza...
florin-a,Bisous, sanatate multa la puiuti!!
va pupic
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
eris spune:
Salut fetele ce faceti??
In ceea ce priveste iesitu afara mie mi-a explicat preotul clar k si pe mine ma tot certau toate babele sa nu ies nici eu nici copilu pana la 40 de zile si preotul mi-a spus asa:k e oki dak te citeste popa la o saptamana.poti scoate copilu fara.chestia cu molifta de 40 de zile e pentru a putea intra tu k mama in biserica la botez.
eu am recoltat celulele stem cu o firma din Cluj parcva Cord Blood center acum imi scapa numele...am semnat contractul mi-au trimis kitul de recoltare dupa nastere doctorul meu le-a recoltat si am sunat la 2 ore la ei si au trimis in 10 minute un curier.apoi dupa vreo luna mi-au venit k celulele sunt bune si dak vreau sa le pastrwez tre sa platesc restul sumei. am platiti ele vor fi pastrate la Bratislava.
Adina mamico felicitari pentru bebe Ioan!!!!!Sa fiti fericiti si am bucur pentru tine k ai nascut acolo unde ai vrut tu si a fost usor.
Va pupam pe toate fetele si ne ducem la Iannis k e cam marait nu stiu ce are de ieri e asa si m-a cam luat frik nu stiu ce are..poae e deocheat:((
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Mokika spune:
Adina - sa-ti traiasca baietzelul grasunel, sa fie sanatos si mami sa aiba mult laptic! Ce repede s-a intamplat! Nu am apucat nici macar sa-ti facem galerie!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
madaluta spune:
Adina: felicitari mamico
Ne-ai luat asa prin surprindere si n-am facut nici galerie....
Ioanbun venit in lumea noastra si sa fii sanatos si cumintel....
Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
andicu spune:
Ooo, ce veste minunata!!...
Adina, felicitari, mamico de baietel!!! Sa traiesti Ioan, bine-ai venit pe lume, sa fii sanatos, mancacios si cuminte!!
Doc,nu stiu ce sa-ti zic! si Filip a avut faza asta si rezolvam ca tine! eu i-am dat ceai Baby Drink de la 2 saptamani, asa, cate 30-50 ml /zi .
Andicu mami de
![](baietel.gif)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](copilas.gif)
roxanalucia spune:
adina, felicitari, sa-ti traiasca ioan si sa fiti sanatosi amandoi...
eu se pare ca mai stau. ama inceput sa am niste dureri ascutite.. pe acolo, pe jos de tot... nu stiu ce sa cred, daca inseamna ceva...da astept momentul.
bisous, sanatate multa copiilor! kg mele.... sper sa le dau jos, si sa ajung asa cum zicea o fata, ca o lamaie stoarsa... dar mai dureaza. iar de formele mele nu scap oricum, oricat de mult as slabi numai ca eu am sperat mreu sa fiu o gravida gratioasa si finuta, si am ajuns ca un elefant...
si stiu ca imi voi reveni greu, dar am vointa!
sanatate tuturor mamicilor si gravidutelor! o sa trec si eu pragul curand si sunt moarte de frica o sa scot pozele, pentru ca iar nu mai merg. care erau celelalte site-uri unde pot sa-mi pun pozele? o sa incerc altul, ca asta mi-a facut probleme.
AngeliquedeS spune:
Roxanalucia, incearca pe webshots.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Buna dimineata!!!
Isi sa-ti traiasca minunea. Sa fie sanatos si mincacios.
Bisous, Florin-a sanatate multa bebitilor. Sa va refaceti complet.
Pup toate fetele... si minunatiile lor mari deja. Burticilor le doresc sarcina usoara in continuare.
O intrebare ptr cele care au recoltat sau urmeaza sa recolteze celule stem... eu as vrea sa nasc normal si am mare temere legata de venitul sau ajunsul la timp al doamnei dr. la spital. Recoltarea se face exact in mom. nasterii, nu? Este esential ca dr. sa fie prezent, la timp, nu? Ati platit suplimentar sau urmeaza sa platiti suplimentar ptr acesata operatiune?
Raportam si noi - ultima cintarire, acum o saptamina 1.200 gr. A dat Domnul si ne-am mutat... acum sintem in faza de aranjat lucrurile.
Burtica creste... iar subesemnata... incearca sa se cuminiteasca.
Greu imi e acum la serviciu, unde e o lupta de supravietuire... debandada curata... Ca intre femei... care sa-mi ia locul ... Sa vedem cind luam pauza... ca deja ne incadram ca timp si am putea sa stam acasa.
Va pupam pe toate fara exceptie si pe toti
eu - Ina - puiutul meu