Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 19
creem spune:
AndreB noi am facut botezul la SF. Mina. Apa era incalzita, au fost 4 copii la botez doi baieti si doua fetite. Dupa bagatul in apa ne-a pus (pe nase) sa ii bage in crasma apoi in paturica si legati bine cu fasa si cu caciula in cap. Noi asa am adus-o si acasa unde am schimbat-o. N-a patit nimic.
Pretul era 400 mii cu chitanta si inca 150 ron fara. Au platit nasii.
Super ca se deschiode maternitate...dar n-am prins emisiunea!
MAV...nu pot sa trec peste, si nici nu stiam, asa ca FELICITARI! Sarcina usoara pana la termen!Ai incredere in tine si in bebelusul tau!

Docdecap eu nu vreau sterilet pentru ca stau prost cu kg si nu le pot da jos mai usor decat cu electrostimulare.
Nu ne-a trecut inca raceala, karvolul s-a scos de pe piata, asa ca ne chinuim cu ser, sterimar si batista bebelusului,mai si vomitam de la mucii din gat, papam din nou, si tot asa. Sper sa ii treaca repede ca mi-e mila de ea, mititica!
Pupicei la bebei, mamicilor si gravidutzelor!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor. Multumesc de urari. Sofi e putin dezamagita ca e baietel, ea voia fetita, dar deja s-a mai obisnuit cu ideea...ca noi toti, de altfel...
quote:
Am vb azi la telefon cu prietena mea care a nascut ieri baietelul de 4.600....si am intrebat-o ce preturi se mai practica( pt k tot fusese vorba la noi de asa ceva). La dr a dat 9 mil ( cezariana cu recoltare de celule) la anestezit 3,5 mil+ 500 de lei trusa de epidurala....in rest, maruntis... A zis k e vb cu fete care au dat si 7 mil la dr....
Deci mai stati potolite cu cei 500 de euro, macar pana nasc si eu, k sa nu stricati piatza
Sumele mi se par enorme...acum 4 ani, cand am nascut-o pe Sofia, in Bucuresti, la Maternitatea Bucur, dr mea, profesor universitar, a zis ca e multumita cu 150-200 de euro, dupa nastere...iar anestezista 1 milion...si nu mi-a cerut nimeni bani, am dat ca am vrut...deci...de unde preturile astea peste noapte??? nu cumva tot noi gresim, umfland sumele? nu vom naste mai usor daca dam mai mult, si nici nu ne va fi mai usor dupa...Nu sunt zgaricita, dar parca sunt cam "inflamate" sumele...

Mav, felicitari pentru sarcina!!!
cate saptamani aveti? tinem pumnii sa fie bine...iei tratament de mentinere a sarcinii?MADALINA
17+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
AndreB spune:
Multumesc pentru info biserica!
Cum sa nu aiba apa calda, e ditamai biserica, auzi au cor la botez dar nu apa pentru bebelusi!
Bine ca a-ti fost un singur botez, acum cu epidemiile chiar este riscant, ma gandesc, mai sunt copii care ies special din spital bolnavi sa faca botezul (in ideea ca nu mai apuca, Doamne fereste!) asa ca "un copil la cazan" e mai bine.
Intreba cineva cand se poate face botezul: pentru ca si eu fac in post am intrebat 4 preoti pana acum: toti mi-au spus ca oricand, dar de evitat in Saptamana Mare a Postului Pastelui.
Problema ideologic-religioasa este organizarea petrecerii de dupa. In mod normal ar trebui sa exista si meniuri de post (pentru cei care tin) si mai putin dans si distractie (mai retinut).
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Mokika spune:
Salutare si de la noi!
Intru pe fuga caci in ultimul timp am fost foarte aglomerata .... am avut de lucru de la birou, treaba pe acasa, cupchilul, ...., m-am ambitionat si am terminat goblenul pe care il incepusem acum vreo trei ani si am si inceput altul caci nu aveam astampar si ma mancau degetele - macar acum cat mai sta bebe cat de cat cumintel si doarme mai mult.
Felicitari pentru increstinarea micutilor! Am vazut niste poze foarte frumoase cu bebe Viktor iar bebe Serban este asa de frumooooos! Si maricel! o sa zapaceasca fetele cu zambetul ala!
Mav - nu pot sa-ti spun decat ca ma bucur pentru voi si o sa spun o
pentru un final fericit! Noi toate suntem alaturi de tine si vrem sa impartasim bucuria impreuna.
Angi - eu te-am vazut aseara la TV asa ... intamplator ca nu apucasem sa citesc pe forum. Oricum, este buna ideea cu maternitatea privata si sper ca preturile nu vor fi foarte mari - asta daca nu vor vrea ei sa-si selecteze pacientele pe acest criteriu dar nu stiu ce ma face sa cred ca asa se va si intampla.
Despre bb - noi folosim pampersi nr. 4 de vreo doua luni, tot asa se uda si el nu numai noaptea ci si ziua. Si cumparam de la "Pampers". Am avut si Huggies - classic - dar au fost foarte prosti, la fel si cei de la Happy. Si am ramas pe Pampers. Si deja ma gandesc sa trec la 4+.
Sambata l-am luat pe Theo la Carrefour cu noi si a fost asa un curent .... ca ne-a luat pe amandoi raceala. La el a trecut repede cu homeopatele dar la mine ... cu rinita si astmul merge mai greu ... oricum, nu ma plang ... ma chinui sa-mi fac timp sa ajung si eu la dr. Soescu sa o iau cu tratament homeopat ca nu se mai poate!
Fiquelle - felicitari pentru baietzel! Sofia va fi incantata cand il va avea in brate si vei vedea ce sentimente va avea atunci! Si la mine la fel s-a intamplat, ba ma rau! Crina nici nu vroia sa auda de un fratior sau o surioara. Si este foarte atasata de el si Theo este numai cu ochii dupa ea.
Mai trebuie sa lucram la comportamentul ei vis-a-vis de noi caci are impresia ca o neglijam mai ales ca acum nu mai este ea centrul atentiei noastre. Si cred ca ne-a cam luat pe nepregatite schimbarea asta a ei de comportament. Oricum este important ca fata de el se comporta ca o mamica si nu prea o lasam noi cu el cat ar vrea ea.... deh! mai trebuie sa si invete!
Cand va fi urmatoarea intalnire? Si la cine? Ca ne vine si noua randul!
Hai ca m-am cam intins .... cat am scris eu aici l-am pus pe Theo in patut si a adormit singur! De regula stateam langa el si ii cantam cate ceva ... dar vad ca se poate si fara!
Pupici si va doresc sa aveti o primavara insorita!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
AngeliquedeS spune:
Sunt ff suparata, iubitul meu a racit a doua oara in decurs de o luna, l-am izolat in suifragerie dar mi-e ca deja a fost prea tarziu pt ca Pupi mi-a tusit deja de 4 ori in 2 ore. Azi oricum avem programare la dna Dumbrava la 12.30 dar imi e tare frica. Lam certat rau ca nu are grija de el, el toata luna februarie pleca in tricou ca "e cald si oricum mer cu masina" si uite a doua oara. Si nu va mai spun ca e si groaznic de rau la boala in sensul ca se vaita mai ceva ca o baba. uffff.... m-am descarcat.
Mav, din pacate tu vei naste tot la Spitalul Jud. pt ca abia la anul in primavara va fi inaugurarea maternitatii.
Mi-a spus dna dr ca intentioneaza sa angajeze cadre noi, deci nu sa ia din spital pt ca - a zis dansa - e ff greu de schimbat mentalitatea... intelegeti voi. a mai spus ca saloanele vor arata exact ca o camera de hotel
Fiquelle, felicitari din tot sufletul pt baietel!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
jojo_miha spune:
Mav iti urez multa bafta si o sarcina fara peripetii,nu am stiut ca esti graviduta.Eu inteleg perfect ce este in sufletul tau,dar trebuie sa fii optimista,capul sus ai motiv sa fi fericita.Nu am cum sa nu te felicit.
Monica multa sanatate,nu mi s-a intamplat sa racesc in centrele comerciale si noi suntem nelipsiti di ele,cu tot cu copil.
Ce veste buna mi-ati dat cu maternitatea privata,mai ales ca la Pellin eu am lucrat,in cladirea acea m-a sarutat prima data sotul meu,era chindia de ramas bun pe care au dat-o pelinosii si sotul meu(pe vremea aia eram colegi) era cu muzica in cladirea neterminata.Ce gratare trageam acolo cand pisica nu era acasa.Am amintiri frumoase acolo.
Fetelor daca voi la 60-70 gk va plingeti eu ce sa mai zic la 90,nu stiu ce sa fac sa slabesc.Eu la Teo am luat 4.300 grame dar kilogramele au fost acumulate la celelalte sarcini,numai la Amalia am luat 22.
Eu sunt incantata ca cei care ne-au cumparata apartamnetul ne lasa sa stam in el pana ne renovam noua casa.
Va pup si astept caldura sa iesim cu bebeii la plimbare.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
ina78 spune:
Buna dimineata!
Mav pot sa ma rog sa-ti fie bine.
Angi multa sanatate lui Pupi. Creem sanatate printesei tale.
Doc taur... dar sa fie un taur nascut mai la sfirsitul zodiei. Nu de ziua mea... Noi sa fim sanatosi, ca ai vazut ca ne descurcam si fara zile fastuase aniversare.
Jojo... o sa-ti tin eu companie... sint sanse mari sa ajung la 90 kg.
Mokika felicitarile meel ptr verva ta. Ma intreb cu de poti... copii, serviciul, scoala, casa...
Mada eu o sa incerc in legatura cu banii sa vorbesc direct cu dr. Mai ales ca va trebui sa stabilim si sa vb despre recoltare. Ce preturi aud... ma ingrozesc.
Fetelor va pup pe toate fara excetie.
eu - Ina
- puiutul meu
AndreB spune:
Vreau si eu info adresa cabinet dr. Soescu! este ORL-ist? da tratamente pe homeopat? (Macar pe privat daca se poate daca nu pe forum, multumesc)
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
andicu spune:
Salutari si de la noi!
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mav, FELICITARI oficiale!
ma
sa fie totul bine de data asta!
ma bucur f mult pt tine! 
Super vesti cu maternitatea privata!stiam ca gasisera locul si aveau planurile, dar inca nu se stiau detalii; daca e gata la anul in primavara, inseamna ca daca ma ajuta DD
sa mai fac un bebe, o sa nasc acolo peste vreo 2 ani! 
Hmm, ieri si aseara i-am pus lui Filip pampersi nr.5 si nu s-a mai udat; s-ar putea ca asta sa fie cauza! aaaa, si l-a cantarit tac'su, cica are aproape 12 kg ( avea 12 cu tot cu hainute) 
nu zic ca hainutele nou luate de mine pt 9-12 M , 74-80 ii sunt fixe! 
Mai fetelor, pe voi nu va sperie cu ce viteza cresc bebeii nostri?? parca nu-mi vine sa cred si parca imi vine sa opresc timpul! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

docdecap spune:
Angi, multa sanatate si girja sotului, si pe Pupi sa-l feresti daca a mai luat o data -si ieri nu te-m avzut, n-a mers TV neptun!!
Monika, sanatate multa si tie!! Tu cum faci cu dr. soescu, o suni sau mergi cu copilul? mie mi-a dat nr. de mobil, am sunat-o doar o data si mi-a spus ce sa-i dau pentru vaccinul de 2 luni, dar parea un pic expeditiva, sa nu spun deranjata. adevarul e ca poate era la consultatie.
AndreB, dr. Soescu e homeopat, poate o punem pe prima pagina, ca prea e citata...
Creem, sanatate printesei (vada ca ne-a cam dat pe toate peste cap schimbarea asta de vreme, si eu cam mucesc). Eu botezul cred ca tot la Sf Mina fac, acolo am facut si cununia religioasa, e si aproape de casa si a zic Popa Picu ca ne asteapta si le botez
. Ei incalzesc apa???
hai va pupic, despre intalnire sunt rezervata, bunica pleaca la bucuresti sa ajute cealalta fata, ca face 4 ani primul nepot, si o pune sor-mea de data asta la treaba...
daca poate tati sa ajunga mai devreme -adica un 6 cel mai devreme- vin sigur. daca nu, ma gandesc sa-l iau pe Serban cu mine, dar inca nu sunt sigura... deci ce se intampla, unde, cine, cum??
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete