Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

AndreB - dr. Soescu este medic homeopat. Are cabinet pe strada Fulgerului (nu stiu exact numarul) dar este in apropierea cabinetului dr. Lutescu, la cateva case - mai exact unde se infunda str. Andrei Muresanu in str. Fulgerului. Scrie Natura pe firma si este o casuta noua si frumoasa. Telefon: 543358. (in cartier Coiciu, zona Academia Navala)

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Doc - eu vb cu dr. Soescu pe mail. Nu am mai fost la dansa de prin ianuarie cand am fost la ultimul control de la laringita lui bb. Si cand am avut problema cu dintii, cu vaccinul - tot asa mi-a dat un antidot ca sa nu faca reactie - apoi cand am stabilit schema de reducere a tratamentului, toate pe mail le-am discutat. Si cand am fost la dansa, am vorbit la telefon de seara sau m-am dus pur si simplu. Cand e vorba de bebelusi nu tine cont de programari si chiar le cere ingaduinta celor care asteapta, ca sa-l consulte pe bb mai intai. Si cand mai vorbeam la telefon era tot asa .... mai expeditiva... ii spuneam repede ce ne durea si ... la fel ne si raspundea .... eu cred ca este foarte ocupata si stiu ca isi mai pregatea niste lucrari in domeniu. Bine ca ne raspunde la telefon ca eu cand am fost cu bebe in spital in decembrie .... am sunat 3 doctori inainte, printre care Dumbrava si Fasie si niciunul nu mi-a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Andicu si mie mi se pare ca timpul trece enorm de repede,mari vor fi mereu dar mici ii avem doar acum.
Am pus poze noi cu zambareata mea,la semnatura si invatati-ma si pe mine cum denumesc ,cum etreaba cu url...........

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=56

Mergi la inceput

Am gasit adresa pe net: str. Fulgerului nr. 79

si asta este pagina dansei www.homeopatie-soescu.ro/index.html - sper sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

avem capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117487

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua la toata lumea...

Am si eu o intrebare cine poate sa-mi raspunda...am mai auzit pareri din familie dar...as vrea sa aflu si parearea voastra..
Joia viitoare ar trebui sa facem un drum pana la Bucuresti...tinand cont ca vom fi in sapt 29 de sarcina cam cat e de periculoasa aceasta deplasare?
Ce parere aveti fetelor? Sa ne riscam sau sa stam acasa?

Pupici
ellen+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ellen: ti-am raspuns in CAPITOLUL NOU

Madalina29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by docdecap

Creem, pai am plecat la plimbare ca o floare fara telefoanele mobile, ca il sunam pe tati sa imi explice la telefon (el l-a mai manevrat, noi il avem de capatat si cu ocazia asta el a fost primul care l-a pus in portbagaj, adica a trebuit tot asa, sa se prinda singur -ca nu l-am luat direct de la sursa). nici de sus nu puteam chema pe nimeni sa ma ajute. asa ca l-am tinut de maner si il urcam cate o treapta si "DUF" inca una "DUF" si tot asa 3x16 trepte, copilul dormea frumos, nasol era ca imi cumparasem niste compot de visine si cartofi, aveau si alea vreo 3 kile, si se mai izbeau in cosuletul de jos.
Cu alte cuvinte, d'aia sunt unii ingineri (sotzu adica) ca se prind mai repede la unele treburi, Si eu care ma mandream ca mergeam la olimpiadele de fizica in liceu si era sa si dau la facultatea de fizica... am sucombat in fata unui carucior dupa vreo 15 minute de stradanii

Angi, am pus alarma sa vedem cum arata mami la teveu...Ideea cu maternitatea particulara e tare buna in Cta, nu o sa duca lipsa de cliente!! Medici in colaborare sa aiba suficienti, ca daca sunt doar ei doi...
Si pe bune, inca nu incalzesc apa la biserica??? Te doare mintea... Eu pe langa bani, le dau si un fierbator de-ala maaaare, donatie de la mine fara numar!!! si 10 RON in plus, sa nu zica ca consuma curent prea mult pentru mine/copil!

fetele, a propos de botez, cine mai e in domeniu, se face oricand? adica daca vreau in a 2-a zi de Pasti, se poate? ca daca tot vine doar familia, sa nu faca 2 drumuri pentru doua ocazii...sau in sambata dinaintea Floriilor/de Florii? Nici nu stiu, sunt complet in ceata, macar daca o sa fie asa tarziu in prmavara, o sa imi fac damblaua sa fac scrumbii la gratar, ca la cununia religioasa

Madaluta si Ina, DPN-ul vostru e f.f.f bun mai ales ca e in Taur [nu-i asa, Ina?? [;]) -fiecare tine la zodia lui... Chiar ma gandem, Ina, ca poate daca ii faceti in mai nu mai aveti problemele pe care la avem noi doua cu ziua de nastere in ziua de sarbatoare (la tine) sau mare tristete (la mine). si e al doilea an cand pica asa in ultima vreme -cred ca in 2003 a mai fost la fel!!

pupici,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Doc, eu am vorbit cu preotul si mi-a recomandat chiar sa fac botezul Ilincai in prima zi de Pasti. Argumentul a fost ca daca tot s-a nascut intr-o zi de sarbatoare (Intampinarea Domnului) de ce sa nu o si botezam intr-o zi de sarbatoare;). Asa ca nu vad de ce ar fi in neregula cu a doua zi de Pasti sau de Florii...

Deiutz, mami de Ana Ilinca

http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr

Mergi la inceput